Chicago – NY Rangers 3:6 (kon.) | Dallas – Arizona 3:2 (kon.) | Edmonton – Boston 1:2 (po pr.)
Anaheim – Florida 1:4 (kon.) | Colorado – NY Islanders 3:1 (kon.) | Vancouver – Minnesota 3:4 (2:3 po s.n.)
po prodl.
Edmonton Oilers
1:2 (0:1, 0:0, 1:0 - 0:1)
Boston Bruins
Čtvrtek 20.02.2020, 02:45 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:14 David PASTRŇÁK - 1:2
     
    61:14
    Bruins právě vstřelili branku!
    Přímý souboj dvou nejproduktivnějších hráčů celé NHL zná svého vítěze! Darnell Nurse dovezl puk jen do boční sítě a pak se nestihl vrátit s DAVIDEM PASTRŇÁKEM, jenž se po přesné Krejčího nahrávce z obranného pásma utrhl do úniku a kličkou do bekhendu pokořil o čtrnáct let staršího gólmana ve službách Edmontonu. Asistence: David Krejčí, Torey Krug.
    43:42 Sam GAGNER - 1:1
     
    43:42
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Celek z Alberty využívá přesilovou hru a srovnává na 1:1! Nugent-Hopkins přihrál k modré čáře na Beara, jehož nahození v prostoru mezi kruhy podle všeho tečoval SAM GAGNER a kotouč zapadl pod horní tyč bezmocného Raska. Asistence: Ethan Bear, Ryan Nugent-Hopkins.
    08:28 Patrice BERGERON - 0:1
     
    08:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté v deváté minutě otevírají skóre! David Pastrňák přihrávkou podél modré čáry našel Marchanda, který z levého křídla s chirurgickou přesností našel hůl PATRICE BERGERONA a ten forhendovým blafákem dovezl puk za Smithe, jenž mu odklouzal k opačné tyči. Asistence: Brad Marchand, David Pastrňák.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 44. Gagner (Bear, Nugent-Hopkins) – 9. Bergeron (Marchand, Pastrňák), 62. Pastrňák (Krejčí, Krug)


    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Bear, Nurse (A), A. Larsson, Jones, Benning, Lagesson – Yamamoto, Draisaitl (A), Nugent-Hopkins (A) – J. Archibald, Sheahan, Benson – Chiasson, Haas, Gagner – P. Russell, Cave, Khaira.
    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, Lauzon, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand (A) – Kuhlman, Krejčí, DeBrusk – Heinen, Coyle, Bjork – Wagner, Kuraly, Nordström.

    Rozhodčí: Rank, Furlatt – Cormier, Knorr

    Diváci: 17 804
    bahis siteleri