Chicago – NY Rangers 3:6 (kon.) | Dallas – Arizona 3:2 (kon.) | Edmonton – Boston 1:2 (po pr.)
Anaheim – Florida 1:4 (kon.) | Colorado – NY Islanders 3:1 (kon.) | Vancouver – Minnesota 3:4 (2:3 po s.n.)
konec
Colorado Avalanche
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
New York Islanders
Čtvrtek 20.02.2020, 04:10 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:46 Brock NELSON - 3:1
     
    57:46
    Islanders právě vstřelili branku!
    Konečné skóre bude tedy nakonec 1:3 z pohledu New Yorku! Hosté to nyní dobře vykombinovali, po ráně Jordana Eberleho se puk odrazil k Mathewovi Barzalovi, který ho vrátil před odkrytou klec, kam ho dokázal dopravit BROCK NELSON. Asistence: Mathew Barzal, Jordan Eberle.
     
    57:01
    Josh Bailey dobře uvolnil Devona Toewse, ale ten míří jen na zadní hrazení. V ten moment Semjon Varlamov opouští střídačku a hosté to ještě zkoušejí v šesti!
     
    53:09
    Pavel Francouz si jde pro čisté konto, další nadějnou šanci Islanders nemilosrdně zlikvidoval!
    47:43 Gabriel LANDESKOG - 3:0
     
    47:43
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí skórují v ponechané výhodě, takže si nejspíš definitivně zajišťují výhru! Colorado se v ponechané výhodě usadilo v útočném pásmu, což vedlo k nebezpečné ráně Nathana MacKinnona. Tu by asi Semjon Varlamov měl, ale do trajektorie puku ještě sáhl GABRIEL LANDESKOG, který tak kotouč tečoval mimo dosah soupeřícího gólmana. Asistence: Nathan MacKinnon, Ryan Graves.
     
    46:18
    Pavel Francouz neudržel nahození ve své výstroji, takže Islanders zkusili puk procpat do brány, ale to se jim nepovedlo!
     
    44:53
    Valerij Ničuškin se dobře otočil kolem branky Islanders, následně tam zkoušel zasunout puk, protože se Semjon Varlamov nestíhal přesunout, ale to se mu nepovedlo.
     
    42:53
    Domácí si mohli zajistit výhru, protože spěchali do přečíslení tři na dva, které však Valerij Ničuškin zakončil jen střelou do pravé tyče!
     
    38:19
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Nikita Zadorov – 2 min., hákování).
     
    36:42
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (André Burakovsky – 2 min., hákování).
     
    36:29
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Kieffer Bellows – 2 min., sekání).
     
    36:17
    Samuel Girard dobře našel před bránou najíždějícího Martina Kauta, který opravdu nebezpečně tečoval kotouč, který se však otřel jen o levou tyčku!
     
    32:40
    Při rychlém protiútoku se Mathew Barzal dostal do samostatného úniku, ale i on si vylámal zuby na skvěle chytajícím Pavlu Francouzovi, který stále drží čisté konto!
     
    25:15
    Před brankou hostů byl obrovský zmatek, ale nakonec to dobře vyřešil Semjon Varlamov, který udržel kus gumy před brankovou čárou!
     
    23:45
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Tom Kühnhackl – 2 min., sekání).
    20:45 André BURAKOVSKY - 2:0
     
    20:45
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche hned na začátku druhé třetiny odskakují na rozdíl dvou branek! Rychlého přechodu do útoku využil po přihrávce Nathana MacKinnona ANDRÉ BURAKOVSKY, který z pozice mezi kruhy zamířil přesně na lapačku Semjona Varlamova. Asistence: Nathan MacKinnon, Cale Makar.
     
    18:39
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Anders Lee – 2 min., podrážení).
     
    17:22
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Ian Cole – 2 min., podrážení).
     
    14:03
    Tyčka zvoní už i za českým gólmanem, tu okamžitě po vhazování nastřelil Devon Toews!
     
    11:10
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Mathew Barzal – 2 min., podrážení).
    09:07 Joonas DONSKOI - 1:0
     
    09:07
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí se naprosto zaslouženě dostávají do vedení! Po vyhraném vhazování se od modré čáry napřáhl Cale Makar, který střelou švihem nahazoval na branku. Kotouč však ještě dokázal tečovat JOONAS DONSKOI, který tečoval kus gumy do pravé tyčky, od které se odrazil za brankovou čáru! Asistence: Cale Makar, Valerij Ničuškin.
     
    04:49
    Joonas Donskoi přihrál od zadního hrazení před bránu, kde měl další prací brankář Islanders. Vzápětí přišla další rána z velké blízky, Semjon Varlamov zase připraven!
     
    02:31
    Martin Kaut je poprvé na ledě! Po nahození spoluhráče zkoušel obrat o puk soupeřící obránce, ale to se mu nepovedlo.
     
    00:39
    Hosté se po úspěšné defenzivě rychle přesunuli do útoku, kde se dostali do přečíslení dva na jednoho, které fantastickým zákrokem zlikvidoval Pavel Francouz!

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 10. Donskoi (Makar, Ničuškin), 21. Burakovsky (MacKinnon, Makar), 48. Landeskog (MacKinnon, Graves) – 58. B. Nelson (Barzal, Eberle)


    Colorado Avalanche: Francouz (Miska) – Graves, Makar, Girard, E. Johnson (A), Cole, Zadorov – Landeskog (C), MacKinnon (A), Burakovsky – Ničuškin, Compher, Donskoi – M. Kaut, Bellemare, Nieto – Tynan, Jost, Kameněv.
    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – A. Greene, Pulock, D. Toews, Mayfield, Leddy, Boychuk (A) – Lee (C), Barzal, Eberle – Beauvillier, B. Nelson, Jo. Bailey (A) – Dal Colle, Brassard, Bellows – M. Martin, Komarov, Kühnhackl.

    Rozhodčí: Luxmore, Meier – Murray, Nansen

    Diváci: 18 011
    bahis siteleri