Chicago – NY Rangers 3:6 (kon.) | Dallas – Arizona 3:2 (kon.) | Edmonton – Boston 1:2 (po pr.)
Anaheim – Florida 1:4 (kon.) | Colorado – NY Islanders 3:1 (kon.) | Vancouver – Minnesota 3:4 (2:3 po s.n.)
konec
Colorado Avalanche
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
New York Islanders
Čtvrtek 20.02.2020, 04:10 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:46 Brock NELSON - 3:1
     
    57:46
    Islanders právě vstřelili branku!
    Konečné skóre bude tedy nakonec 1:3 z pohledu New Yorku! Hosté to nyní dobře vykombinovali, po ráně Jordana Eberleho se puk odrazil k Mathewovi Barzalovi, který ho vrátil před odkrytou klec, kam ho dokázal dopravit BROCK NELSON. Asistence: Mathew Barzal, Jordan Eberle.
    47:43 Gabriel LANDESKOG - 3:0
     
    47:43
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí skórují v ponechané výhodě, takže si nejspíš definitivně zajišťují výhru! Colorado se v ponechané výhodě usadilo v útočném pásmu, což vedlo k nebezpečné ráně Nathana MacKinnona. Tu by asi Semjon Varlamov měl, ale do trajektorie puku ještě sáhl GABRIEL LANDESKOG, který tak kotouč tečoval mimo dosah soupeřícího gólmana. Asistence: Nathan MacKinnon, Ryan Graves.
    20:45 André BURAKOVSKY - 2:0
     
    20:45
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche hned na začátku druhé třetiny odskakují na rozdíl dvou branek! Rychlého přechodu do útoku využil po přihrávce Nathana MacKinnona ANDRÉ BURAKOVSKY, který z pozice mezi kruhy zamířil přesně na lapačku Semjona Varlamova. Asistence: Nathan MacKinnon, Cale Makar.
    09:07 Joonas DONSKOI - 1:0
     
    09:07
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí se naprosto zaslouženě dostávají do vedení! Po vyhraném vhazování se od modré čáry napřáhl Cale Makar, který střelou švihem nahazoval na branku. Kotouč však ještě dokázal tečovat JOONAS DONSKOI, který tečoval kus gumy do pravé tyčky, od které se odrazil za brankovou čáru! Asistence: Cale Makar, Valerij Ničuškin.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 10. Donskoi (Makar, Ničuškin), 21. Burakovsky (MacKinnon, Makar), 48. Landeskog (MacKinnon, Graves) – 58. B. Nelson (Barzal, Eberle)


    Colorado Avalanche: Francouz (Miska) – Graves, Makar, Girard, E. Johnson (A), Cole, Zadorov – Landeskog (C), MacKinnon (A), Burakovsky – Ničuškin, Compher, Donskoi – M. Kaut, Bellemare, Nieto – Tynan, Jost, Kameněv.
    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – A. Greene, Pulock, D. Toews, Mayfield, Leddy, Boychuk (A) – Lee (C), Barzal, Eberle – Beauvillier, B. Nelson, Jo. Bailey (A) – Dal Colle, Brassard, Bellows – M. Martin, Komarov, Kühnhackl.

    Rozhodčí: Luxmore, Meier – Murray, Nansen

    Diváci: 18 011
    bahis siteleri