Chicago – NY Rangers 3:6 (kon.) | Dallas – Arizona 3:2 (kon.) | Edmonton – Boston 1:2 (po pr.)
Anaheim – Florida 1:4 (kon.) | Colorado – NY Islanders 3:1 (kon.) | Vancouver – Minnesota 3:4 (2:3 po s.n.)
konec
HC Slavia Praha
4:6 (2:1, 2:4, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 20.02.2020, 18:00 • ZS Eden, Praha • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 17. kolo
Partner:
     
    59:55
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Jakub Vogel – 2 min., pozdní dohrání).
     
    58:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté zřejmě rozhodují dnešní duel na ledě v Edenu. Matas dokázal bekhendem předat kotouč skrz osu hřiště na kapitána JANA BOTOŠE, který se trefuje přesně mezi betony brankáře Voleveckého – 4:6. Asistence: Ondřej Matas a Lubomír Kupčo.
     
    57:11
    Ondřej Príhoda mohl definitivně rozhodnout dnešní klání, ale v úniku nedokázal trefit Voleveckého branku. Velká škoda pro Energii.
     
    39:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Energie nyní zachybovala v rozehrávce za vlastní brankou a Štancl dokázal vybojovat puk pro MIKULÁŠE SKOUPÉHO, který nikým nehlídaný prostřelil k pravé tyči brankáře Pavlovice – 4:5. Asistence: Jakub Štancl.
     
    37:40
    Střídání v týmu HC Slavia Praha: ze hřiště odchází Michal Pittr, přichází Tomáš Volevecký.
     
    37:40
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového trháku! Lubomír Kupčo vyvezl puk zpoza branky a nabídl ho na modrou čáru. Tam se nacházel KRYŠTOF BULKA, který skrytou ránu dopravil až za Pittra, který opouští své brankoviště – 3:5. Asistence: Lubomír Kupčo a Ondřej Príhoda.
     
    34:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté jdou poprvé v zápase do vedení za bouřlivého potlesku karlovarských příznivců. Šlechta poslal puk ONDŘEJI PRÍHODOVI, který střelou na lapačku dokázal překonat Pittra v brance Slavie – 3:4. Asistence: Robert Šlechta a Ondřej Dorot.
     
    31:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak zatím je to zřejmě zápas SAMUELA ŠMAJDY. Karlovarský forvard se znovu dokázal prokličkovat přes střed hřiště a následně na dlouhou hůl dokázal podržet puk, který poté precizně zasunul za brankáře Michala Pittra – 3:3. Asistence: Petr Houdek a Robin Sapoušek.
     
    26:05
    Energie se znovu dostala do útočné třetiny a Lubomír Kupčo mohl zužitkovat volný prostor. Nakonec ale dokázal zasáhnout obránce Jiří Stejskal.
     
    23:21
    Brankář Pavlovic, tedy v brance Karlových Varů novic, musel ihned vytáhnout dobrý zákrok proti Hofmannovi, který nedokázal využít toho, že se brankář Energie přesouval.
     
    22:46
    Střídání v týmu HC Energie Karlovy Vary: ze hřiště odchází Matěj Kubát, přichází Matěj Pavlovic.
     
    22:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí jdou znovu do vedení! Energie nyní nepřesvědčivě rozehrávala a Slavia dokázala rozehrávku hostů dobře napadat. Sešívaní se poté ujali kotouče a JAKUB ŠTANCL po přistrčení Vlasáka dokázal dostat kotouč po důrazné kličce až za Kubáta, na kterého útočník Slavie spadl po zákroku jednoho z karlovarských beků. Brankář Energie bude muset střídat – 3:2. Asistence: Marek Vlasák.
     
    20:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to byla paráda z dílny SAMUELA ŠMAJDY, který využil svých šikovných rukou obehrál sešívané beky a následně zavěsil puk za Pittrova záda – 2:2. Asistence: Matěj Zeman a Robin Sapoušek.
     
    16:19
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jakub Štancl – 2 min., podrážení).
     
    15:56
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Lukáš März – 2 min., podrážení).
     
    15:12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí se znovu dostávají do vedení. Slavia zamkla svého soupeře ve vlastním obranném pásmu a už dorážka Skoupého byla nadějná. Další střelu od modré čáry pak právě MIKULÁŠ SKOUPÝ dokázal tečovat mimo dosah Kubáta – 2:1. Asistence: Jakub Hofmann a Jiří Stejskal.
     
    14:04
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Samuel Šmajda – 2 min., faul loktem).
     
    13:36
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté srovnávají stav zápasu. Michal Pittr nedokázal proti střele Botoše zasáhnout jistým způsobem. LUKÁŠ MÄRZ si poté dokázal najít kotouč a dorazil ho za dezorientovaného brankáře Slavie – 1:1. Asistence: Jan Botoš a Ondřej Matas.
     
    08:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí celek se ujímá vedení! MAXIM BRUMMEL dokázal využít volného prostoru v útočném pásmu a nabruslil si na osu hřiště, odkud dokázal rychlou střelou mezi betony překonat brankáře Kubáta – 1:0. Asistence: Jakub Štancl a Jiří Stejskal.
     
    07:11
    Sešívaní hokejisté propadli na útočné modré čáře a Energie mířila do přečíslení dva na jednoho. Zakončení vyšlo na Ondřeje Príhodu, který však neposedný kotouč nedokázal nasměrovat za Pittra!
     
    06:30
    Kryštof Bulka zaváhal na vlastní modré čáře a Vojtěch Malínek mířil na Kubáta, ten ho dokázal vychytat. Celou situaci následně dobruslil Jakub Hofmann, který docílil branky, avšak pouze po evidentním kopnutí bruslí. Branka tedy pochopitelně platit nemohla.

    Martin Kamenik

    Branky a nahrávky: 9. Brummel (Štancl, Stejskal), 16. Skoupý (Hofmann, Stejskal), 23. Štancl (Vlasák), 40. Skoupý (Štancl) – 14. März (Botoš, Matas), 21. Šmajda (Zeman, Sapoušek), 32. Šmajda (Houdek, Sapoušek), 35. Príhoda (Šlechta, Dorot), 38. Bulka (Kupčo, Príhoda.), 59. Botoš (Matas, Kupčo)


    HC Slavia Praha: Pittr (38. Volevecký) – Hrdlička, Stejskal, Weitz, Dráb, Palát, Kluch (C) – Vlasák, Malínek, Jokl, Hamršmíd, Kvasnička, Brummel, Skoupý, Novák, Hofmann (A), Štancl, Vymětal
    HC Energie Karlovy Vary: Kubát (23. Pavlovic) – Dorot, Houdek (A), Anton, Bulka, Hohl, Vogel, Havlík – Kupčo, Šlechta, Šmajda, Príhoda, Matas, Botoš (C), Sapoušek (A), März, Zeman

    Rozhodčí: Glanc – Kučera, Kubíček

    Diváci: 43
    bahis siteleri