Čeljabinsk – Magnitogorsk 2:1 (kon.) | Minsk – Dynamo Moskva 4:3 (kon.) | Kazaň – Jekatěrinburg 0:3 (kon.)
CSKA Moskva – Soči 6:0 (kon.) | Viťaz – Jaroslavl 5:4 (2:1 po s.n.)
konec
CSKA Moskva
6:0 (3:0, 3:0, 0:0)
HK Soči
Čtvrtek 27.02.2020, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:01
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Klas Dahlbeck – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:15
    Trojice domácích pelášila na jediné obránce, avšak famózní kombinace sedmou brankou neskončila. Soči dnes absolutně nefunguje obrana!
    29:14 Kirill KAPRIZOV - 6:0
     
    29:14
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí celek využívá první přesilovou hru tohoto zápasu! Opět byla k viděná velice pohledná kombinace, při které dostal příliš prostoru KIRILL KAPRIZOV, který bleskovým zakončením z mezikruží zamířil mimo dosah brankáře Achmetova, jenž poprvé inkasoval.
    Asistence: Anton Slepyšev, Michail Grigorenko.
     
    28:50
    Vyloučení v týmu HK Soči (Konstantin Klimontov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    23:58
    Střídání v týmu HK Soči: ze hřiště odchází Ilja Proskurjakov, přichází Arsenij Achmetov.
    23:58 Sergej TOLČINSKIJ - 5:0
     
    23:58
    CSKA právě vstřelilo branku!
    I další protiakce domácích končí brankou! Soči se sice usadilo v pásmu soupeře, jenomže ihned poté jsme sledovali další přečíslení dvou na jednoho. Tentokráte nahrávku nabízel Popov, kterému se povedlo najít SERGEJE TOLČINSKIHO, který byl rovněž přesný.
    Asistence: Alexandr Popov.
    23:07 Michail GRIGORENKO - 4:0
     
    23:07
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Další útočná akce domácích končí čtvrtou brankou, což dost znamená konec pro Proskurjakova! Domácí totiž podnikli další protiakci, při které to fantastickým způsobem udělal Sekáč, který v přečíslení našel lépe postaveného MICHAILA GRIGORENKA, jenž zamířil velice přesně.
    Asistence: Jiří Sekáč.
     
    22:01
    Ve vlastním pásmu se dokázal zorientovat Romankov, kterému se také nepovedlo přesně rozehrát. Do šance se přesto dostal Kaprizov, který v šanci zbytečně nahrával.
    17:50 Arťom BLAŽIJEVSKIJ - 3:0
     
    17:50
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nenápadná střela od modré čáry končí třetím zásahem CSKA! CSKA se totiž pohodlně dostalo do útočného pásma, kde u levého hrazení dostal puk proti hokejce obránce ARŤOM BLAŽIJEVSKIJ, který celkem překvapivě propálil dezorientovaného brankáře Prorskurjakova.
    Asistence: Pavel Karnauchov, Maxim Mamin.
     
    17:07
    Finální nahrávka směřovala na hokejku Kaprizova, který zakončoval z dobré pozice. Jeho rána přesto minula branku, Soči tak přečkalo další šanci soupeře!
     
    08:14
    CSKA to opět kvalitně vykombinovalo, v jednu dobu byli před hostujícím brankářem hned dva protihráči, jenomže Kalinin před prázdnou branku netrefil touš!
    07:03 Anton SLEPYŠEV - 2:0
     
    07:03
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Aktivita domácích hráčů končí druhým přesným zásahem! Soči se opět dostalo pod tlak, což dokázal využít člen třetí formace ANTON SLEPYŠEV, který si chytře sjel až před brankáře Proskurjakova, kterého dokázal překonal střelou mezi levou ruku.
    Asistence: Kirill Kaprizov.
     
    03:07
    Málem to bylo o dvě branky! Sekáč se protáhl až před brankáře, kde to zkoušel bekhendovým zakončením, které skončilo pouze na bližší tyči.
    01:45 Alexandr POPOV - 1:0
     
    01:45
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli vůbec dlouho čekat, do vedení se dostává CSKA! Hostující obrana si v mezikruží nepohlídala Popova, který se dostal do vyložené šance, ve které se pokoušel před prázdnou brankou najít Šalunova. Jeho nahrávku si ale do vlastní branky srazil jeden z protihráčů.
    Asistence: Sergej Tolčinskij.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 2. Alexandr Popov (Tolčinskij), 8. Slepyšev (Kaprizov), 18. Blažijevskij (P. Karnauchov, Mamin), 24. Grigorenko (Sekáč), 24. Tolčinskij (Alexandr Popov), 30. Kaprizov (Grigorenko)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (Lars Johansson) – A. Marčenko, Dahlbeck, Nestěrov (C), A. Romanov, M. Robinson (A), Kiselevič, Blažijevskij – Grigorenko, Vey, Sekáč – Slepyšev, M. Kempe, Kaprizov – Tolčinskij, Šalunov, Alexandr Popov – Kalinin (A), P. Karnauchov, Mamin – Sorkin.
    HK Soči: Proskurjakov (24. A. Achmetov) – Rundblad, Gordějev, Ellis, Klimontov, Abrosimov, Bertilsson, J. Alexandrov, A. Petrov (A) – Strömwall, Collins (A), Altybarmakjan – Lugin (C), Kaletnik, Starkov – Šmeljov, Makarenko, Mosaljov – Archipov, Tomilin, Vyglazov.

    Rozhodčí: Gusev, Cyplakov – Sazonov, Zacharenkov

    Diváci: 6029
    bahis siteleri