Philadelphia – NY Rangers 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 0:5 (kon.) | Carolina – Colorado 2:3 (kon.)
Vegas – Buffalo 4:2 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 3:2 (kon.) | NY Islanders – Boston 0:4 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 2:1 (po pr.) | Tampa – Calgary 4:3 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
0:5 (0:2, 0:2, 0:1)
Minnesota Wild
Sobota 29.02.2020, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:20 Kevin FIALA - 0:5
     
    52:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využita, hosté završili populárního "bůra!" Po střele Staala vznikly zmatky před brankou Kivleniekse. Nejlépe se zorientoval KEVIN FIALA, jenž poslal puk sedícímu gólmanovi po ledě do sítě. Asistence: Zach Parise a Eric Staal.
    32:30 Zach PARISE - 0:4
     
    32:30
    Minnesota právě vstřelila branku!
    To už zavání debaklem! Před brankářem zůstal trestuhodně volný ZACH PARISE. Americký útočník si puk přehodil na forhend a Korpisala prostřelil mezi betony. Asistence: Jordan Greenway a Jonas Brodin.
    30:52 Ryan HARTMAN - 0:3
     
    30:52
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Situace Modrokabátníků se komplikuje ještě více. Po zmatcích za brankou Korpisala se touše chopil kapitán Koivu, který vybruslil k pravému mantinelu a v předbrankovém prostoru našel RYANA HARTMANA, proti jehož zakončení z velké blízkosti Korpisalo neměl šanci zareagovat. Asistence: Mikko Koivu a Zach Parise.
    06:46 Jared SPURGEON - 0:2
     
    06:46
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Druhý zásah během 34 vteřin, Minnesota vede o dva góly! Rychlou brejkovou akci vyřešil Fiala nahrávkou na JAREDA SPURGEONA, který zamířil do stejného prostoru, jako před malou chvílí jeho spoluhráč. Asistence: Kevin Fiala a Ryan Suter.
    06:12 Joel Eriksson Ek - 0:1
     
    06:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení! Werenski nebyl dostatečně důrazný, kotouč se mu nepodařilo vyhodit z obranné třetiny. Černé pryže se chopil Greenway, jenž nahrávkou do mezikruží připravil palebnou pozici pro JOELA ERIKSSONA EKA, švédský útočník zamířil neomylně do levého horního rohu. Asistence: Jordan Greenway a Greg Pateryn.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 7. J. Eriksson Ek (Greenway, Pateryn), 7. Spurgeon (Fiala, Suter), 31. Hartman (M. Koivu, Parise), 33. Parise (Greenway, Brodin), 53. Fiala (Parise, E. Staal)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (33. Kivlenieks) – Nutivaara, Werenski, D. Savard, Gavrikov, Peeke, Harrington – Gerbe, Jenner (A), N. Foligno (C) – Matteau, Dubois, Nyquist – Bemström, Wennberg, Stenlund – Robinson, Riley Nash, D. Shore.
    Minnesota Wild: Stalock (Dubnyk) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Pateryn, Hunt – Fiala, E. Staal, Mayhew – Greenway, J. Eriksson Ek, Parise (A) – Zuccarello, Galchenyuk, M. Foligno – Hartman, M. Koivu (C), Donato.

    Rozhodčí: McCauley, Walsh – Knorr, MacPherson

    Diváci: 18 955
    bahis siteleri