Tisková konference FC Zbrojovka Brno (kon.) | Tisková konference FC Hradec Králové (kon.)
TK s kapitány Česka a Slovenska před Davis Cupem (kon.)
konec
Tisková konference FC Zbrojovka Brno

Středa 04.03.2020, 12:00Tiskové konference
     
    Tisková konference končí. (12:18:58)
     
    Pavel Eismann (o posilách): "Většina nových kluků se navzájem s námi znala, jsou to všechno hodní kluci (úsměv). Nebyl žádný problém a věřím, že jsme dobře připravení. Půjdeme společně za cílem, který chceme splnit."
     
    Pavel Eismann (o roli kapitána): "Ve svém věku už vím, jakou mám v šatně i na hřišti plnit funkci. Každý máme jinou úlohu a musíme hlavně táhnout jako mužstvo. Důležité je fungovat jako tým."
     
    Pavel Eismann: "Cítím se stoprocentně fit."
     
    Pavel Eismann: "Všechno bylo řečeno. Nacvičovaly se různé systémy, vše se dělalo zodpovědně. Dělalo se to dost a je to o tom, že bychom neměli být lehce čitelní. To pro nás bude výhoda. Příprava byla dlouhá, skoro dva měsíce. Teď to bude o ochotě plnit všechny věci v našich systémech. Hráč musí plni to, co má."
     
    P
    Pavel Eismann: "V domácím prostředí jsme silní, to je výhoda. Připrava je za námi a je potřeba se soustředit na první duel se Sokolovem. Jdeme za tím, abychom byli v neděli úspěšní. Čeká nás boj a bude rozhodovat nasazení a větší chuť po vítězství."
     
    Miloslav Machálek: "Rytmus soutěže neovlivníte, jsou tam reprepauzy. Duben bude rozhodovat."
     
    Miloslav Machálek: "Jsem zastánce dílčím cílů. Pro mě jarní sezóna je vždy jiná než ta podzimní, je to válka o 14 bitvách a my teď jdeme do první. Tu chceme zvládnout. Většina mužstev vhodně doplnila kádry, ať jde o Jihlavu, Pardubice, Hradec, nebo Duklu. Konkurence nespí, tak my snad také ne."
     
    Miloslav Machálek (o Sokolově): "Přiznám se, že nemám rád zápasy, kdy celá republika říká: "To je jasná jednička." Mají nový tým, nového trenéra a velmi kvalitní mužstvo. Neočekávejte, že je podceníme. Věřím, že to zvládneme a je z našich silách vyhrát."
     
    Miloslav Machálek: "Osm jmen základní sestavy je jasných, víc vám ale neřeknu."
     
    Miloslav Machálek: "Systémy vypadaly dobře, v Dunajské Stredě jsme domácí vyloženě zaskočili. Je to o typologii hráčů, jak jsem zmínil. Věřím, že budeme hrát stylem, který bude úspěšný."
     
    Miloslav Machálek: "Budeme se přizpůsobovat i hře soupeře, nicméně musíme preferovat taková rozestavení, která povedou k úspěchu. Někteří hráči se hodí více do jednoho systému, ti další do toho druhého. Jestliže chceme výt úspěšní, musí to být hlavně o nás."
     
    Miloslav Machálek: "Měli jsme zdravotní problémy, jak jsem zmínil. Někteří hráči se do zimní přípravy zařadili později, někteří na čas vypadli. Na můj vkus bylo až moc přípravných utkáních. Hráči vypadali velmi dobře, zejména na Tipsport cupu, kde jsme podávali kvalitní výkony. Následně přišla krize a mírná únava, s čímž jsme se však popasovalil. Teď jsme, myslím si, připraveni dobře. Máme svůj systém a chceme být úspěšní."
     
    Miloslav Machálek (o zápase s Pardubicemi): "Vždy vycházím ze sebereflexe a začínám u sebe. Hráčům jsem řekl, že jde hlavně o zdraví, a tak do soubojů nepřistupovali s maximální nasazením. Ve druhé půli jsme dostali dva góly a pak už šlo něco těžko dělat. Odcházeli nám zranění hráči, optimální průběh to nemělo. Pracujeme na tom, abychom byli silnější."
     
    Tomáš Požár: "V průběhu zimní přípravy měli někteří hráči problémy, ať už krátkédobého nebo dlouhodobého charatkeru. Teď to vypadá tak, že většinu hráčů máme k dispozici a ti, co se stále léčí, nabírají fyzické parametry a pokračují v rekonvalescenci.

    "Kryštůfek stále pracuje individuálně, nechceme nic uspěchat. Tonda Růsek už pracuje s týmem a je k dispozici."
     
    Tomáš Požár: "Optimální jaro bude takové, kde půjdeme od výhry k výhře, a na konci května budeme spokojeni a dostaneme cíle, jaké jsme si stanovali. Teď chceme navázat na úspěšné završení podzimní části."
     
    Tomáš Požár: "V průběhu podzimní části jsme měnili trenéra a později jsme začali přemýšlet o tom, jak začneme kádr stavět pro jaro. Trenér měl prostor pro změny a možné posílení. Chtěli jsme na některé pozice přivést nové hráče a s některými jsme byli už krátce po konci podzimu domluveni. Přivedli jsme hráče, kteří nám určitě pomůží a budou přínosem. Jsou to typologicky hráči, s nimiž budeme silnější."
     
    Tiskový mluvčí klubu Martin Lísal přivítal přítomné novináře a tisková konference začíná.
     
    Tiskové konference na brněnském stadionu v Srbské ulici se zúčastní Tomáš Požár, Miloslav Machálek a Pavel Eismann.
     
    Vítám všechny fanynky a fanoušky fotbalu. Dnes je na programu tisková konference celku FC Zbrojovka Brno před startem jarní části FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, kterou Brno načne v neděli domácím duelem se Sokolovem. Tiskové konference se zúčastní jeden člen realizačního týmu, trenér a vybraný hráč.

    Daniel Kinc

    bahis siteleri