Eibar – Mallorca 1:2 (kon.) | Atlético – Sevilla 2:2 (kon.) | Barcelona – Real Sociedad 1:0 (kon.)
Getafe – Celta Vigo 0:0 (kon.)
konec
Getafe CF
0:0 (0:0)
Celta de Vigo
Sobota 07.03.2020, 21:00 • Coliseum Alfonso Pérez (Getafe) • Španělská LaLiga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto zápasu všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek večera. (23:08:15)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:2.
    Střely mimo: 9:1.
    Rohy: 9:1.
    Ofsajdy: 2:2.
    Fauly: 18:14.
     
    Druhý poločas připomínal spíše bitvu než zápas nejvyšší španělské fotbalové soutěže. I když nabídl několik zajímavých momentů, tak byl plný především faulů a tvrdých zákroků. Rozhodčí vytáhl žlutou kartu 12krát, Smolov ji dostal mimo hřiště společně s trénerom Garcíou a Arambarri navíc dostal i červenou kartu. Domácí pak prakticky nedali hostům možnost využít krátkou přesilovku a i v závěru zápasu byli aktivnějším mužstvem, do vyložené gólové příležitosti se už ale nedostali a Celta tak vybojovala vytoužený bod. Getafe je po této remíze nadále na čtvrtém místě, o bod za třetí Sevillou a o bod před pátým Atléticem Madrid. Celta neprohrála popáté za sebou a je na 17. místě, o bod před 18. Mallorcou.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Olazův centr do středu šestnáctky odkopli domácí obránci a do otevřené obrany se rozběhl Cucurella. Ten ale nedokázal přesně přihrát spoluhráči na levé křídlo a útok Getafe tak skončí neúspěchem.
     
    90+4
    Výkop gólmana domácích si ve středu pole zpracovali hráči Celty. Ti po faulu Nyoma na Sista získali přímý kop z levé strany útočné poloviny, který bude zřejmě poslední možnosti na vstřelení rozhodující branky.
     
    90+3
    Sisto se hezky uvolnil na levém křídle, jeho nákop na Méndeze se ale stal snadnou kořistí brankáře Sorii. Hosté vypadají, že jim bezgólová remíza vyhovuje.
     
    90+2
    Po centru z pravé strany se dostal k hlavičce Ángel Rodríguez, z poměrně dobré pozice ale zakončil výrazně mimo branku Celty.
     
    90+1
    Getafe hraje v oslabení, i tak se ale v závěru utkání tlačí do útoku mnohem výrazněji. Dokonce se do kombinace ve středu pole zapojil i brankář Soria, jenž vyběhl až ke středovému kruhu.
     
    90
    Bude se hrát ještě pět minut.
     
    90
    Minovi se po vystřídání zřejmě nelíbila reakce fanoušků na tribunách a ještě si s některými něco vysvětloval. Jeho spoluhráči z lavičky Celty ho uklidňují.
     
    90
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Santiago Mina, přichází Pione Sisto.
     
    89
    Gólman hostujícího týmu Blanco vyboxoval centr z rohového kopu. K míči se pak dostal Kenedy, který založil další postupný útok Getafe.
     
    88
    Nyomova střela z hranice pokutového území byla sražena obráncem Celty těsně mimo branku hostů.
     
    87
    Domácí zatím hrají po vyloučení Arambarriho v obraně velmi disciplinovaně a další nákop hostů bez větších problémů zlikvidovali. Obránci Getafe otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    86
    Kenedy vysunul na levém křídle Cucurellu, opět byl ale jeho centr zblokován. Druhý Cucurellův pokus zpracoval na pravé straně Mata, který ho vrátil „do ohně“, v hlavičkovém souboji ale fauloval svého protihráče Jaime Mata.
     
    85
    Celta má míč pod kontrolou, nedaří se ji ale proniknout na útočnou polovinu. Nakonec nakopl Murillo míč za obranu Getafe na Minu, toho ale čistě odstavil od míče tělem domácí brankář Soria.
     
    84
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Damián Suárez, přichází Erick Cabaco.

    Michal Sadlek

    Branky:

    Karty:   45+1. Cucurella (GET), 54. Nemanja Maksimović (GET), 55. Arambarri (GET), 71. Jaime Mata (GET), 72. Damián Suárez (GET) – 32. N. Araujo (CVG), 57. Mallo (CVG), 60. Blanco (CVG), 75. Smolov (CVG), 75. trenér Ó. García (CVG), 81. G. Fernández (CVG)   82. Arambarri (GET)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 9:1. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 18:14.
    Getafe CF: Soria – Damián Suárez (84. Cabaco), Dakonam, Etxeita, Nyom – Etebo (70. Kenedy), Arambarri, Nemanja Maksimović, Cucurella – J. Molina (C) (61. Ángel Rodríguez), Jaime Mata.
    Náhradníci: Chichizola – Cabaco, Ángel Rodríguez, Ndiaye, Deyverson, Jason, Kenedy.

    Celta de Vigo: Blanco – Aidoo, Murillo, N. Araujo – Mallo (C), Bradarić, Yokuşlu, Rafinha (63. Méndez), Olaza – Smolov (70. G. Fernández), S. Mina (90. Sisto).
    Náhradníci: S. Álvarez – Sisto, Juncà, G. Fernández, K. Vázquez, Méndez, Pape Diop.

    Rozhodčí: Martínez – Lahoz, Grijalba

    Diváci: 11 286
    bahis siteleri