New Jersey – St. Louis 4:2 (kon.) | Detroit – Chicago 2:1 (kon.) | Winnipeg – Vegas 4:0 (kon.)
Calgary – Arizona 3:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 6:3 (kon.) | Anaheim – Toronto 2:1 (kon.)
NY Islanders – Carolina 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Washington 2:5 (kon.) | Dallas – Nashville 0:1 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 7:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
6:3 (0:0, 3:1, 3:2)
Rytíři Kladno
Sobota 07.03.2020, 13:00 • Hokejové haly dětí a mládeže, Lužánky • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 22. kolo
Partner:
     
    59:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď už je definitivně rozhodnuto. Patrik Fajmon získal puk za brankou Kladna a poslal jej do mezikruží, kde byl úplně volný EDUARD ŠALÉ, který vymetl i druhý horní roh brány. Asistence: Patrik Fajmon.
     
    57:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá přesilovou hru a zřejmě dělá rozhodující krok k zisku tří bodů. Eduard Šalé našel na levé straně Sedláčka, jenž si všiml volného ADAMA BOLTVANA, jenž dostal puk do kladenské sítě. Asistence: Eduard Šalé, Ivo Sedláček.
     
    49:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno využívá přesilovou hru a opět je to o jedninou branku. Schnattinger jen vyrazil střelu z pravého kruhu pro vhazování. Puk získal Ullrych, který jej poslal na modrou čáru, kde byl postaven Kohlíček, ten touš znovu poslal na pravý kruh, jde byl připraven se střelou ADAM SOJKA, jenž propálil domácího brankáře na přední tyči. Asistence: Petr Ullrych, David Kohlíček.
     
    48:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pěkná individuální akce znamená čtvrtou branku Brna. EDUARD ŠALÉ měl prostor na pravé straně hřiště, přijel si blíže k bráně a nekompromisně vymetl pravý horní roh z pohledu útočníka. Asistence: Ivo Sedláček, Patrik Fajmon.
     
    40:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladnu se daří vsítit kontaktní branku ve vlastním oslabení. Adam Sojka našel přihrávkou na pravé straně hřiště PETRA ULLRYCHA, který propálil domácího brankáře. Asistence: Adam Sojka.
     
    27:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá svého tlaku v útočném pásmu a přidává třetí branku, když puk za branku soupeře poslal Pigl, zde si jej přebral IVO SEDLÁČEK, který puk rychle zasunul za záda Jaňoura. Asistence: Martin Pigl.
     
    22:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa obrací vývoj utkání a ujímá se vedení. Fajmon rozjel akci ze středního pásma, puk přihrál na Šalého, jenž ještě vylepšil pozici pro IVA SEDLÁČKA, který překonal střelou hostujícího brankáře. Asistence: Eduard Šalé, Patrik Fajmon.
     
    22:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí Kometa rychle odpovídá vyrovnávací brankou. Michal Nekvapil předal puk na ADAMA HORKÉHO, jenž překonal z pravé strany hřiště střelou mezi betony hostujícího brankáře. Asistence: Michal Nekvapil, Viktor Nesvadba.
     
    21:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno jde v utkání do vedení. Adam Bareš si nabruslil na branku z levé části hřiště a puk poslal ke druhé tyči. Do přihrávky zasáhl jeden z domácích hráčů a puk se dostal do vzduchu. To ONDŘEJE HRABÍKA nerozhodilo a ze vzduchu doklepl puk do odkryté brány. Asistence: Tomáš Holeček, Adam Bareš.

    Matouš Vojáček

    Branky a nahrávky: 23. Horký (Nekvapil, Nesvadba), 23. Sedláček (Šalé, Fajmon), 28. Sedláček (Pigl), 49. Šalé (Sedláček, Fajmon), 58. Boltvan (Šalé, Sedláček), 60. Šalé (Fajmon) – 22. Hrabík (Holeček, Bareš), 41. Ullrych (Sojka), 50. Sojka (Ullrych, Kohlíček)


    HC Kometa Brno: Schnattinger (Bizoň) – Čehák, Fajmon, Běhůnek, Ulbricht, Němec, Svoboda – Nesvadba, Nekvapil, Otava, Šalé, Sever, Sedláček, Horký, Pigl, Harmim, Boltvan.
    Rytíři Kladno: Jaňour (Gabriška) – Danda, Hvězda, Burger, Havel, Kohlíček, Sýkora – Vimmer, Holeček, Hurta, Sojka, Hrabík, Kouba, Bareš, Ullrych, Adam.

    Rozhodčí: Vepřek – Komínek, Viskot
    bahis siteleri