Los Angeles – Minnesota 7:3 (kon.) | San Jose – Ottawa 1:2 (po pr.) | Boston – Tampa 3:5 (kon.)
Florida – Montreal 4:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 4:6 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 3:1 (kon.)
Edmonton – Columbus 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 2:6 (kon.) | Detroit – Tampa 5:4 (2:1 po s.n.)
konec
Philadelphia Flyers
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Buffalo Sabres
Neděle 08.03.2020, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:49 Joel FARABEE - 3:1
     
    54:49
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí navyšují své vedení hodně kuriózním gólem! Rasmus Ristolainen zahrál malou domů brankáři Carterovi Huttonovi. Ten chtěl puk odehrát před dojíždějícím JOELEM FARABEEM, který však jeho úmysl vystihl a následně kotouč mezi betony gólmana Buffala poslal za brankovou čáru. Tohle byla obrovská chyba gólmana Sabres. I Ristolainen to ale mohl zahrát jinak. Bez asistence.
    49:28 Claude GIROUX - 2:1
     
    49:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Teď už se Letci ale radují! Ovoce přinesla spolupráce mezi Jakubem Voráčkem a CLAUDEM GIROUXEM. Oba hráči si rychle vyměnili puk a kapitán Giroux se z pravého kruhu trefil ke vzdálenější tyčce Huttonovy svatyně – 2:1. Asistence: Jakub Voráček a Travis Sanheim.
    36:54 Dominik KAHUN - 1:1
     
    36:54
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté zaslouženě vyrovnávají! Marcus Johansson vybojoval v rohu puk, který následně poslal na levý kruh, kde byl Victor Olofsson. Ten místo střely našel DOMINIKA KAHUNA, jenž střílel do zcela odkryté klece – 1:1. Asistence: Victor Olofsson a Marcus Johansson.
    30:04 Claude GIROUX - 1:0
     
    30:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Teď už jdou domácí do vedení! Nahození Travise Sanheima tečoval Jakub Voráček. Hutton puk vyrazil opět k Voráčkovi, který ho vracel před branku na CLAUDEHO GIROUXE. Domácí kapitán si ho musel levou bruslí přikopnout na hokejku a bekhendem hrací předmět poslal pod lapačkou natahujícího se Huttona do brankové síťky. Asistence: Jakub Voráček a Travis Sanheim.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 31. Giroux (Voráček, Sanheim), 50. Giroux (Voráček, Sanheim), 55. Farabee – 37. Kahun (Olofsson, Ma. Johansson)


    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Niskanen, Provorov, P. Myers, Sanheim, Braun, Hägg – Voráček (A), Couturier (A), Giroux (C) – Konecny, K. Hayes, Farabee – Pitlick, D. Grant, Laughton – Aube-Kubel, N. Thompson, M. Raffl.
    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Ristolainen, Montour, C. Miller, Dahlin, Jokiharju, McCabe (A) – S. Reinhart, Eichel (C), Skinner – Kahun, Ma. Johansson (A), Olofsson – Simmonds, Lazar, Frolík – Okposo, Jo. Larsson, Girgensons.

    Rozhodčí: St. Pierre, Rank – Murray, Suchánek

    Diváci: 19 781
    bahis siteleri