Los Angeles – Minnesota 7:3 (kon.) | San Jose – Ottawa 1:2 (po pr.) | Boston – Tampa 3:5 (kon.)
Florida – Montreal 4:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 4:6 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 3:1 (kon.)
Edmonton – Columbus 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 2:6 (kon.) | Detroit – Tampa 5:4 (2:1 po s.n.)
konec
Pittsburgh Penguins
2:6 (2:1, 0:2, 0:3)
Carolina Hurricanes
Neděle 08.03.2020, 18:40 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:19 Morgan GEEKIE - 2:6
     
    56:19
    Carolina právě vstřelila branku!
    A další puk se třepotá v síti Tristana Jarryho. Odražený puk od hráče Pittsburghu se dostal do mezikruží, kde ho MORGAN GEEKIE pověsil pod víko Jarryho branky – 2:6. I on se tak dnes trefil podruhé a zažívá tak premiéru v nejlepší lize na světě jako hrom. Asistence: Jordan Martinook a Haydn Fleury.
    55:02 Justin WILLIAMS - 2:5
     
    55:02
    Carolina právě vstřelila branku!
    Necelých pět minut před koncem třetí třetiny navyšují hosté své vedení. Staal zpoza branky domácích nahodil puk o brusli jednoho z domácích hráčů, ten se dostal k JUSTINU WILLIAMSOVI a ten ho dopravil do branky Penguins. Je to jeho druhý přesný zásah v tomto duelu – 2:5. Asistence: Jordan Staal.
    48:30 Justin WILLIAMS - 2:4
     
    48:30
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nyní už to ale vyšlo a hosté jdou do dvoubrankového náskoku. Haydn Fleury nahodil puk před branku, kde ho mezi nohama tečoval JUSTIN WILLIAMS a kotouč končí za zády domácího brankáře – 2:4. Asistence: Haydn Fleury a Jordan Staal.
    38:04 Jake GARDINER - 2:3
     
    38:04
    Carolina právě vstřelila branku!
    Už klasickou početní výhodu hosté využívají a poprvé v utkání jdou do vedení. Martin Nečas našel přihrávkou na modré čáře volného JAKEA GARDINERA, který od modré čáry prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 2:3. Asistence: Martin Nečas a Nino Niederreiter.
    33:07 Jaccob SLAVIN - 2:2
     
    33:07
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté znovu srovnávají s Pittsburghem krok a je opět vyrovnáno. JACCOB SLAVIN od modré čáry poslal střelu, která letěla vzduchem a znovu se po ní holí natahoval novic Morgan Geekie, puk ale nezasáhl, což mu nevadilo, protože Slavinův pokus končí za Jaarym – 2:2. Asistence: Jordan Martinook a Morgan Geekie.
    16:33 Jevgenij MALKIN - 2:1
     
    16:33
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí to stihli a dvojnásobnou přesilovou hru využívají a znovu vedou. JEVGENIJ MALKIN napřáhl kousek od modré čáry a čistým průstřelem nedal Nedeljkovicovi šanci a kotouč končí za jeho zády – 2:1. Asistence: Justin Schultz a Bryan Rust.
    09:52 Morgan GEEKIE - 1:1
     
    09:52
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jenže už to neplatí a je vyrovnáno. Gardiner nahodil puk před domácí branku, kde ho šikovně sklepl MORGAN GEEKIE a kotouč končí za Jarrym. První start v NHL tak hostující útočník nemohl začít lépe – 1:1. Asistence: Jake Gardiner a Trevor van Riemsdyk.
    09:19 Patrick MARLEAU - 1:0
     
    09:19
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    V desáté minutě hry se domácí celek dostává do vedení. Sheary vybojoval puk a poté ho předložil najíždějícímu PATRICKU MARLEAUOVI, který si sjel na pravou stranu a bekhendem pak Nedeljkovice prostřelil – 1:0. Asistence: Conor Sheary.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Marleau (Sheary), 17. Malkin (J. Schultz, Rust) – 10. Geekie (Gardiner, T. van Riemsdyk), 34. Slavin (Martinook, Geekie), 39. Gardiner (Nečas, Niederreiter), 49. Williams (H. Fleury, J. Staal), 56. Williams (J. Staal), 57. Geekie (Martinook, H. Fleury)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (M. Murray) – Letang (A), Dumoulin, Marino, M. Pettersson, J. Schultz, J. Johnson – Sheary, Crosby (C), Zucker – Rust, Malkin (A), Marleau – Hörnqvist, Bjugstad, McCann – Blueger, B. Tanev, Rodrigues.
    Carolina Hurricanes: Nedeljkovic (A. Forsberg) – Slavin, Edmundson, T. van Riemsdyk (A), Gardiner, Skjei, H. Fleury – T. Teräväinen, Aho, Svečnikov – Nečas, Trocheck, Foegele – Williams, J. Staal (C), B. McGinn – Martinook (A), Geekie, Niederreiter.

    Rozhodčí: Brenk, O'Halloran – Galloway, Kovachik

    Diváci: 18 548
    bahis siteleri