Detroit – Tampa 5:4 (2:1 po s.n.) | Calgary – Vegas 3:5 (kon.) | Chicago – St. Louis 0:2 (kon.)
Anaheim – Minnesota 4:5 (po pr.) | Vancouver – Columbus 1:2 (kon.) | San Jose – Colorado 3:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:4 (1:1, 1:2, 1:1)
Colorado Avalanche
Pondělí 09.03.2020, 03:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:16 Noah GREGOR - 3:4
     
    59:16
    San Jose právě vstřelilo branku!
    NOAH GREGOR si nyní najel na levém křídle na krátkou přihrávku od Tima Meiera a nádhernou střelou z vrcholu levého kruhu pro buly vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Naděje ještě žije – 3:4. Asistence: Timo Meier a Kevin Labanc.
    55:27 Joonas DONSKOI - 2:4
     
    55:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    JOONAS DONSKOI si parádně vyměnil puk s J.T. Compherem a po jeho bekhendové přihrávce z bodu levého kruhu v mezikruží usměrnil puk nad pravým betonem Martina Jonese k přední levé tyči! Asistence: J. T. Compher a Erik Johnson.
    28:41 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 2:3
     
    28:41
    Colorado právě vstřelilo branku!
    VLADISLAV NAMĚSTNIKOV si najel před bránu na přihrávku Gabriela Landeskoga z pravého kruhu a po rychlém převzetí puku poté kotouč zasunul z otočky do prázdné brány! Je to 2:3. Asistence: Gabriel Landeskog a Nathan MacKinnon. (2:3)
    23:41 Melker KARLSSON - 2:2
     
    23:41
    San Jose právě vstřelilo branku!
    MELKER KARLSSON se řítil po nádherné kolmé přihrávce od Marcuse Sörensena sám na bránu a rychlou střelou zápěstím z mezikruží zamířil mezi betony Pavla Francouze! Domácí San Jose rychle vyrovnalo na 2:2. Asistence: Marcus Sörensen.
    21:59 Gabriel LANDESKOG - 1:2
     
    21:59
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nathan MacKinnon předvedl mezi kruhy parádní stahovačku, po které se teď řítil sám na bránu, a přestože ztroskotal na hrudi Martina Jonese, z dorážky poté skóroval do prázdné sítě GABRIEL LANDESKOG a otočil skóre střetnutí! Asistence: Nathan MacKinnon a Vladislav Naměstnikov.
    16:17 Nathan MACKINNON - 1:1
     
    16:17
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NATHAN MACKINNON si počkal na bodu levého kruhu pro vhazování na diagonální přihrávku od Gabriela Landeskoga a nádhernou střelou bez přípravy v přesilové hře vymetl vzdálenější pravý horní roh odkryté brány! Colorado vyrovnalo. Asistence: Gabriel Landeskog a J. T. Compher.
    11:16 Joe THORNTON - 1:0
     
    11:16
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Timo Meier vystřelil na vrcholu levého kruhu pro vhazování zápěstím a před bránou clonil Evander Kane, který kotouč ve vzduchu fantasticky sklepl na vzdálenější pravou tyč, kde JOE THORNTON z ostrého úhlu skóroval do odkryté brány hostů z Colorada! San Jose tak využilo úvodní přesilovou hru – 1:0! Asistence: Evander Kane a Timo Meier.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. J. Thornton (E. Kane, Meier), 24. M. Karlsson (Sörensen), 60. Gregor (Meier, Labanc) – 17. MacKinnon (Landeskog, Compher), 22. Landeskog (MacKinnon, Naměstnikov), 29. Naměstnikov (Landeskog, MacKinnon), 56. Donskoi (Compher, E. Johnson)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns (A), R. Šimek, Heed, Vlasic, Knyžov, Davidson – Gregor, Couture (C), E. Kane – Labanc, J. Thornton (A), Meier – Sörensen, Kellman, M. Karlsson – Noesen, Gambrell, Bergmann. Hlavní trenér: Bob Boughner.
    Colorado Avalanche: Francouz (Hutchinson) – Girard, Graves, E. Johnson (A), Cole, Barberio, Connauton – Naměstnikov, MacKinnon (A), Landeskog (C) – Donskoi, Compher, Jost – Ničuškin, Bellemare, Nieto – O'Connor, Dries, Kameněv. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Rooney, Meier – MacPherson, Tobias

    Diváci: 14 694
    bahis siteleri