Detroit – Tampa 5:4 (2:1 po s.n.) | Calgary – Vegas 3:5 (kon.) | Chicago – St. Louis 0:2 (kon.)
Anaheim – Minnesota 4:5 (po pr.) | Vancouver – Columbus 1:2 (kon.) | San Jose – Colorado 3:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:4 (1:1, 1:2, 1:1)
Colorado Avalanche
Pondělí 09.03.2020, 03:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:16 Noah GREGOR - 3:4
     
    59:16
    San Jose právě vstřelilo branku!
    NOAH GREGOR si nyní najel na levém křídle na krátkou přihrávku od Tima Meiera a nádhernou střelou z vrcholu levého kruhu pro buly vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Naděje ještě žije – 3:4. Asistence: Timo Meier a Kevin Labanc.
     
    58:13
    Ian Cole zasáhl za bránou do obličeje Evandera Kanea a dostal dvě minuty za vysokou hůl. Přesilovka Sharks.
     
    57:58
    Martin Jones opustil bránu a zase se do ní vrátil, protože kotouč zamířil na zakázané uvolnění.
    55:27 Joonas DONSKOI - 2:4
     
    55:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    JOONAS DONSKOI si parádně vyměnil puk s J.T. Compherem a po jeho bekhendové přihrávce z bodu levého kruhu v mezikruží usměrnil puk nad pravým betonem Martina Jonese k přední levé tyči! Asistence: J. T. Compher a Erik Johnson.
     
    52:32
    Dnešní utkání sleduje 14694 diváků.
     
    44:53
    Vladislav Naměstnikov zbytečně fauloval v pravém rohu útočného pásma Avalanche a byl vyloučen za držení.
     
    43:02
    Dylan Gambrell mohl využít fantastické přihrávky od Joea Thorntona přes osu útočného pásma, jenže jeho střela z levého kruhu pro vhazování skončila na tyči a Pavel Francouz poté lapačkou odpálil puk do bezpečí! Málem smrtící přečíslení.
     
    40:49
    Joe Thornton dostal 2 minuty za nedovolené bránění a Avalanche si zahrají třetí přesilovou hru za sebou.
     
    36:53
    Avs budou hrát 42 sekund ve dvojnásobné početní převaze! Timo Meier dostal dvě minuty za hákování.
     
    35:35
    Melker Karlsson dostal dvě minuty za sekání a Colorado si nyní zahraje v závěru druhé třetiny přesilovou hru.
     
    29:13
    Timo Meier teď vypálil na bodu levého kruhu pro buly a jeho prudká střela s příklepem mířila za záda Pavla Francouze, kterého zachránila přední levá tyč! San Jose mohlo bleskově odpovědět.
    28:41 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 2:3
     
    28:41
    Colorado právě vstřelilo branku!
    VLADISLAV NAMĚSTNIKOV si najel před bránu na přihrávku Gabriela Landeskoga z pravého kruhu a po rychlém převzetí puku poté kotouč zasunul z otočky do prázdné brány! Je to 2:3. Asistence: Gabriel Landeskog a Nathan MacKinnon. (2:3)
    28:15 Francouz vychytal Evandera Kanea v samostatném úniku
     
    28:15
    Colorado nyní sice vyhrálo vhazování v útočném pásmu, jenže Evander Kane hostům kotouč na obranné modré čáře skvěle vypíchl a řítil se do samostatného úniku, v jehož závěru ztroskotal na lapačce Pavla Francouze! Fantastický zákrok.
     
    24:49
    Vladislav Naměstnikov vypálil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a Martina Jonese zachránila branková konstrukce! Utkání má veliké tempo.
    23:41 Melker KARLSSON - 2:2
     
    23:41
    San Jose právě vstřelilo branku!
    MELKER KARLSSON se řítil po nádherné kolmé přihrávce od Marcuse Sörensena sám na bránu a rychlou střelou zápěstím z mezikruží zamířil mezi betony Pavla Francouze! Domácí San Jose rychle vyrovnalo na 2:2. Asistence: Marcus Sörensen.
    21:59 Gabriel LANDESKOG - 1:2
     
    21:59
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nathan MacKinnon předvedl mezi kruhy parádní stahovačku, po které se teď řítil sám na bránu, a přestože ztroskotal na hrudi Martina Jonese, z dorážky poté skóroval do prázdné sítě GABRIEL LANDESKOG a otočil skóre střetnutí! Asistence: Nathan MacKinnon a Vladislav Naměstnikov.
     
    20:28
    Útočník Joe Thornton vystřelil na bodu pravého kruhu pro vhazování a Pavel Francouz předvedl skvělý zákrok pravým betonem, zatímco ránu Brenta Burnse vytáhl mimo s pomocí lapačky!
     
    19:40
    Ian Cole fauloval za vlastní bránou Joela Kellmana a dostal v závěru úvodní části dvě minuty za hákování.
    16:17 Nathan MACKINNON - 1:1
     
    16:17
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NATHAN MACKINNON si počkal na bodu levého kruhu pro vhazování na diagonální přihrávku od Gabriela Landeskoga a nádhernou střelou bez přípravy v přesilové hře vymetl vzdálenější pravý horní roh odkryté brány! Colorado vyrovnalo. Asistence: Gabriel Landeskog a J. T. Compher.
     
    15:04
    Evander Kane dostal 2 minuty za krosček a tentokrát si po reklamní přestávce zahrají přesilovku Avalanche.
    11:16 Joe THORNTON - 1:0
     
    11:16
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Timo Meier vystřelil na vrcholu levého kruhu pro vhazování zápěstím a před bránou clonil Evander Kane, který kotouč ve vzduchu fantasticky sklepl na vzdálenější pravou tyč, kde JOE THORNTON z ostrého úhlu skóroval do odkryté brány hostů z Colorada! San Jose tak využilo úvodní přesilovou hru – 1:0! Asistence: Evander Kane a Timo Meier.
     
    10:33
    Vladislav Kameněv dostal dvě minuty za nedovolené bránění a San Jose si zahraje po přestávce přesilovku.
     
    08:52
    Noah Gregor mohl využít krásné přihrávky zpoza brány, jenže jeho střela z velké blízkosti zamířila do lapačky Pavla Francouze! Fantastický zákrok.
     
    01:52
    Matt Nieto předvedl obrovskou rychlost, když z pravého křídla přelétl ke vzdálenější levé tyči a z úhlu se snažil puk poslat do brány, jenže Martin Jones vleže fantasticky zasáhl pravým betonem!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. J. Thornton (E. Kane, Meier), 24. M. Karlsson (Sörensen), 60. Gregor (Meier, Labanc) – 17. MacKinnon (Landeskog, Compher), 22. Landeskog (MacKinnon, Naměstnikov), 29. Naměstnikov (Landeskog, MacKinnon), 56. Donskoi (Compher, E. Johnson)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns (A), R. Šimek, Heed, Vlasic, Knyžov, Davidson – Gregor, Couture (C), E. Kane – Labanc, J. Thornton (A), Meier – Sörensen, Kellman, M. Karlsson – Noesen, Gambrell, Bergmann. Hlavní trenér: Bob Boughner.
    Colorado Avalanche: Francouz (Hutchinson) – Girard, Graves, E. Johnson (A), Cole, Barberio, Connauton – Naměstnikov, MacKinnon (A), Landeskog (C) – Donskoi, Compher, Jost – Ničuškin, Bellemare, Nieto – O'Connor, Dries, Kameněv. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Rooney, Meier – MacPherson, Tobias

    Diváci: 14 694
    bahis siteleri