Chicago – San Jose 6:2 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 2:4 (kon.) | Colorado – NY Rangers 3:2 (po pr.)
Anaheim – St. Louis 2:4 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 3:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
3:2 (1:1, 0:0, 2:1)
Ottawa Senators
Čtvrtek 12.03.2020, 03:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:19 Martin FRK - 3:2
     
    55:19
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí ubránili útočný výpad soupeře a hned z protiútoku dávají vedoucí gól, když se z pravé strany prosadil MARTIN FRK, který poslal puk mezi betony Andersona do branky. Asistence: Gabriel Vilardi a Drew Doughty.
    49:12 Gabriel VILARDI - 2:2
     
    49:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Do konce přesilové hry domácích zbývalo již pouze několik málo vteřin, když dostal puk na pravé straně GABRIEL VILARDI, který střelou z kruhu pro vhazování překonal gólmana Senators. Asistence: Sean Walker a Matt Roy.
    41:57 Jayce HAWRYLUK - 1:2
     
    41:57
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Andreas Englund (Ottawa) nahodil puk od modré na branku a tam skvěle tečoval JAYCE HAWRYLUK, díky čemuž skončil puk, k údivu všech, za zády Petersena a hosté jdou opět do vedení. Asistence: Andreas Englund a Nick Paul.
    10:09 Trevor LEWIS - 1:1
     
    10:09
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Adrian Kempe (Los Angeles) nahazuje z levé strany puk před branku, kde se v těsné blízkosti dokázal pohotově prosadit TREVOR LEWIS. Asistence: Adrian Kempe a Ben Hutton.
    00:29 Bobby RYAN - 0:1
     
    00:29
    Ottawa právě vstřelila branku!
    To bylo rychlé! Tkachuk objel branku Kings, přihrál na levou stranu, odkud trefuje odkrytou část branky BOBBY RYAN. Asistence: Brady Tkachuk a Connor Brown.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 11. Lewis (A. Kempe, B. Hutton), 50. Vilardi (Walker, Roy), 56. Frk (Vilardi, Doughty) – 1. B. Ryan (B. Tkachuk, Co. Brown), 42. Hawryluk (Englund, N. Paul)


    Los Angeles Kings: Petersen (Quick) – B. Hutton, Doughty, M. Anderson, Roy, MacDermid, Walker – Iafallo, Kopitar, D. Brown – A. Kempe, Lizotte, Lewis – Moore, Vilardi, Frk – Prochorkin, Amadio, Wagner.
    Ottawa Senators: C. Anderson (M. Högberg) – Reilly, N. Zajcev, Chabot, Hainsey, Englund, Wolanin – B. Tkachuk, White, B. Ryan – Duclair, N. Paul, Hawryluk – Balcers, Tierney, Co. Brown – Boedker, Peca, Sabourin.

    Rozhodčí: Chmielewski, Schlenker – Knorr, Mills

    Diváci: 12 030
    bahis siteleri