Antalyaspor – Sivasspor 1:0 (kon.)
konec
Antalyaspor
1:0 (0:0)
Sivasspor
Pondělí 16.03.2020, 18:00 • Antalya Stadyumu • Turecká Superliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Antalyasporu poměrem 1:0. I druhý poločas tak trochu navázal na ten první, sledovali jsme totiž celkem vyrovnanou podívanou, přičemž se vyložené šance konaly až v závěru utkání. Oba celky mohly strhnout vedení na vlastní stranu, nakonec se to povedlo Antalyasporu, který přeci jenom vyzrál na brankáře Samassu, díky čemuž ukořistil všechny tři body. (19:57:14)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 8:0. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:17.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Střídání v týmu Antalyaspor: ze hřiště odchází Lukas Podolski, přichází Delvin N'Dinga.
     
    90+3
    Sivasspor měl k dispozici jednu z posledních standardních situací, avšak k ničemu vážnějšímu se nedostal. Následný protiútok málem přinesl druhou branku domácích.
     
    90+1
    Samassovi se nepovedlo kloudným způsobem odklidit míč na druhou stranu, navíc z toho bude autové vhazování pro domácí, kterého se ujme Sangaré.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, v posledních minutách jsme se žádné vyložené šance nedostali, ještě musíme počítat s nastavením.
     
    87
    Střídání v týmu Antalyaspor: ze hřiště odchází Sinan Gümüs, přichází Doğukan Sinik.
     
    87
    Do konce tohoto zápasu zbývá zhruba pět minut, hostujícímu celku zbývá hodně málo času na vyrovnání. Sivasspor už delší dobu kombinuje na druhé straně.
     
    86
    Jeden z domácích si chtěl vymodlit nedovolený zákrok, jenomže pískáno nakonec nebylo. Sivasspor mohl pokračovat ve hře, Ciftci se tak stará o vyvezení míče.
    85. Červená karta po 2. žluté
     
    85
    To jsou věci! Goiano totiž celkem nesmyslně vletěl do protihráče, za což si vysloužil druhou žlutou kartu, tento duel tak pro něj končí.
    81. Veysel SARI - 1:0
     
    81
    Antalyaspor právě vstřelil branku!
    Tak pozor, domácí se přeci jenom dostávají do vedení! Sledovali jsme totiž standardní situaci, která sice nic nebezpečného nepřinesla. Avšak poté se Kudrjašovovi povedlo prodloužit za sebe, kam si na hranici ofsajdu seběhl VEYSEL SARI, jenž placírkou překonal brankáře.
     
    81
    Do vyložené šance se na opačné straně dostal německý kanonýr Podolski, který napodobil Yatabarého, přičemž ani on nevyzrál na brankáře.
     
    80
    Při rohovém kopu si na hranici malého vápna našel padající míč jeden z hostujících hráčů, který ho pravým nártem poslal přímo doprostřed domácí branky.
     
    79
    Boffin si navíc vyzkoušel druhý odkop, při kterém šel rukama do souboje Appidangoye, který si dle sudího počínal v rámci pravidel, o faul se tedy nejednalo.
    78. Yatabaré nevyzrál na Boffina.

    David Suchý

    Branky: 81. V. Sari (Kudrjašov)

    Karty:   63. Podolski (ANT) – 60. Osmanpaşa (SIV), 64. Kilinc (SIV), 71. Goiano (SIV)   85. Goiano (SIV)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 8:0. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:17.
    Antalyaspor: Boffin – Sangaré, V. Sari, Čelůstka, Kudrjašov – Fredy, Özmert (C) – Amilton, Gümüs (87. Sinik), Podolski (90+4. N'Dinga) – Jahović.
    Náhradníci: Kaplan – Akyol, Gülüm, Chico, N'Dinga, Blanco, E. Albayrak, Sinik, Kurtulus, Balcı.

    Sivasspor: Samassa – Goiano, Appindangoyé, Osmanpaşa, Çiftçi – Arslan (C), Aksoy (54. Claudemir), Yandaş – Kilinc (67. Yesilyurt), M. Yatabaré, Öztekin (74. Koné).
    Náhradníci: Tuncer, M. Yıldırım – Koné, Yesilyurt, Claudemir, Papp, Cofie, Djerlek, Yardımcı.

    Rozhodčí: Yankaya – Hanoğlu, Çetin
    bahis siteleri