Antalyaspor – Sivasspor 1:0 (kon.)
konec
Antalyaspor
1:0 (0:0)
Sivasspor
Pondělí 16.03.2020, 18:00 • Antalya Stadyumu • Turecká Superliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Antalyasporu poměrem 1:0. I druhý poločas tak trochu navázal na ten první, sledovali jsme totiž celkem vyrovnanou podívanou, přičemž se vyložené šance konaly až v závěru utkání. Oba celky mohly strhnout vedení na vlastní stranu, nakonec se to povedlo Antalyasporu, který přeci jenom vyzrál na brankáře Samassu, díky čemuž ukořistil všechny tři body. (19:57:14)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 8:0. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:17.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Střídání v týmu Antalyaspor: ze hřiště odchází Lukas Podolski, přichází Delvin N'Dinga.
     
    90+3
    Sivasspor měl k dispozici jednu z posledních standardních situací, avšak k ničemu vážnějšímu se nedostal. Následný protiútok málem přinesl druhou branku domácích.
     
    90+1
    Samassovi se nepovedlo kloudným způsobem odklidit míč na druhou stranu, navíc z toho bude autové vhazování pro domácí, kterého se ujme Sangaré.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, v posledních minutách jsme se žádné vyložené šance nedostali, ještě musíme počítat s nastavením.
     
    87
    Střídání v týmu Antalyaspor: ze hřiště odchází Sinan Gümüs, přichází Doğukan Sinik.
     
    87
    Do konce tohoto zápasu zbývá zhruba pět minut, hostujícímu celku zbývá hodně málo času na vyrovnání. Sivasspor už delší dobu kombinuje na druhé straně.
     
    86
    Jeden z domácích si chtěl vymodlit nedovolený zákrok, jenomže pískáno nakonec nebylo. Sivasspor mohl pokračovat ve hře, Ciftci se tak stará o vyvezení míče.
    85. Červená karta po 2. žluté
     
    85
    To jsou věci! Goiano totiž celkem nesmyslně vletěl do protihráče, za což si vysloužil druhou žlutou kartu, tento duel tak pro něj končí.
    81. Veysel SARI - 1:0
     
    81
    Antalyaspor právě vstřelil branku!
    Tak pozor, domácí se přeci jenom dostávají do vedení! Sledovali jsme totiž standardní situaci, která sice nic nebezpečného nepřinesla. Avšak poté se Kudrjašovovi povedlo prodloužit za sebe, kam si na hranici ofsajdu seběhl VEYSEL SARI, jenž placírkou překonal brankáře.
     
    81
    Do vyložené šance se na opačné straně dostal německý kanonýr Podolski, který napodobil Yatabarého, přičemž ani on nevyzrál na brankáře.
     
    80
    Při rohovém kopu si na hranici malého vápna našel padající míč jeden z hostujících hráčů, který ho pravým nártem poslal přímo doprostřed domácí branky.
     
    79
    Boffin si navíc vyzkoušel druhý odkop, při kterém šel rukama do souboje Appidangoye, který si dle sudího počínal v rámci pravidel, o faul se tedy nejednalo.
    78. Yatabaré nevyzrál na Boffina.
     
    78
    Pro domácí mohlo být zle! Za pasem se řítil hostující Yatabaré, který si to namířil až před brankáře Boffina, který ho dokázal vychytat.
     
    77
    Domácí si s míčem pohrávali na vlastní polovině, do rozehrávky zapojili také brankáře Boffina, který z jedničky nekompromisně odkopával na druhou stranu.
     
    76
    Podolski se během necelé minuty dostal k dalšímu zakončení, avšak pravačkou trefil pouze dobře postaveného protihráče, Samassa tak nemusel zasahovat.
     
    75
    Tu rozehrál Özmert, jenž to zkoušel cvičeným signálem směrem na Podolskiho, který se do míče opřel levou nohou, avšak balón putoval vysoko nad branku.
     
    74
    Střídání v týmu Sivasspor: ze hřiště odchází Yasin Öztekin, přichází Arouna Koné.
     
    73
    Hodně ostrým způsobem vletěl do souboje o míč hostující Goiano, který může být rád za žlutou kartu. Antalyaspor bude navíc zahrávat slibnou standardku.
     
    72
    Sledovali jsme další odkop od branky, tentokráte se o něj postaral hostující Samassa. Skákající balón nakonec proskákal na druhou stranu, což vyhovuje domácím.
     
    71
    Žlutou kartu dostává Marcelo Goiano (Sivasspor).
     
    70
    Po delší době se k míči dostal také domácí brankář Boffin, který se snažil odkopnout balón ke středovému kruhu, kde se nacházel pozorný kolega Jahović.
     
    69
    Centrem k pokutovému území to zkoušel domácí Amilton, jehož pas našel pouze připraveného protihráče, kterým byl Appidangoye, jenž se dostal na druhou stranu.
     
    67
    Střídání v týmu Sivasspor: ze hřiště odchází Emre Kilinc, přichází Erdoğan Yesilyurt.
     
    64
    V krátkém časovém sledu je tu další žlutá karta, pozdě se do souboje dostal hostující Kilinc, který tak obdržel kartónek.
     
    63
    Žlutou kartu dostává Lukas Podolski (Antalyaspor).
     
    62
    Je za námi zhruba hodina hry, zatím na první přesný zásah stále čekáme. Nyní byl k vidění ofsajd Sivassporu, ve kterém se nacházel naběhnuvší Öztekin.
     
    61
    Do rozhozené obrany si to namířil Fredy, který si dokázal potáhnout míč na levou nohu, jenomže následný centr se snesl pouze do rukavic brankáře Samassy.
     
    60
    Žlutou kartu dostává Caner Osmanpaşa (Sivasspor).
     
    59
    Na druhé straně si hledal místečko k zakončení Yatabaré, který nakonec narazil do dobře postaveného Čelůstky, jenž si navíc počínal náramně čistým zákrokem.
     
    58
    Po delší době jsme viděli nedovolený zákrok, a sice ze strany hostujícího Arslana. Ten sice neustál souboj s protihráčem, jenomže podle sudího on sám fauloval.
     
    57
    Zničehonic se do zajímavé šance dostal domácí Gümüs, který si v šestnáctce potáhl míč na levou nohu, jenomže poté mířil výrazně nad hostující branku.
     
    56
    Domácí Amilton byl s míčem vytlačen až na vlastní obrannou polovinu, odkud se snažil přenést hru na levou stranu, kde měl k míči hodně daleko Kudrjašov.
     
    55
    Kombinace domácích hráčů u pokutového území nebyla vůbec dobrá, naopak zpětnou nahrávku na Jahoviće vystihl Osmanpasa, který vyvezl míč vpřed.
     
    54
    Střídání v týmu Sivasspor: ze hřiště odchází Fatih Aksoy, přichází Claudemir.
     
    53
    Prudkou nahrávkou to zamýšlel rozehrávající Arslan, který u středového kruhu trefil pouze nohu stojícího Fredyho, od kterého se míč odrazil zpět k Yandasovi.
     
    52
    Pasem od postranní lajny to zkoušel Sangaré, který nedokázal najít nikoho ze svých spoluhráčů. Tento pas naopak zamířil na kopačku obránce Appidangoyeho.
     
    51
    Antalyaspor opět celkem v poklidu přešel až na druhou stranu, Fredy si však průnik k opačnému pokutovému území rozmyslel, neboť se dostal do problémů.
     
    50
    Další centr do pokutového území poslal obránce Sangaré, který ovšem našel pouze rukavice připraveného Samassy, jenž byl i tentokráte dostatečně pozorný.
     
    49
    Hostující brankář si nakonec rozehrávku výhozem rozmyslel, nakonec hrací předmět poslal směrem k pravé autové lajně, kde se nacházel volný Marcelo Goiano.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali kombinaci domácích hráčů na útočné polovině, načež to Sari zkoušel kolmicí na Amiltona, kterou vystihl Samassa.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hostující hráči, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nepřinesl žádný přesný zásah. Aktivněji do zápasu vstoupil Antalyaspor, který v úvodu nastřelil dvě brankové konstrukce, jenomže míč do sítě prostě nedostal. Postupem času se hra o poznání vyrovnala, hostující Sivasspor se však směrem dopředu trápí, za celou dobu se totiž nedostal k ničemu nebezpečnému.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Během nastaveného času jsme sledovali autové vhazování z pravé strany, Goiano se pokoušel najít Kilince, jenomže před ním zasahoval pozorný Kudrjašov.
     
    45
    První poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    44
    Sivasspor drží míč častěji na svých kopačkách, tentokráte se do skluzu vydal domácí Özmert, kterému se nakonec nepovedlo projít kolem pozorného protihráče.
     
    42
    Domácí Sangaré zahrál u pokutového území rukou, což znamená standardní situaci pro Sivasspor. Bude se jednat o volný kop zhruba z pětadvaceti metrů.
     
    41
    Samassa opět odkopával od své branky, přičemž si velice přesně vybral Yandase. Tomu se povedlo prodloužit za sebe, kde ovšem číhal pozorný Kudrjašov.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    39
    Vypadá to, že se bude muset poprvé v tomto duelu střídat. Za hrací plochy totiž odešel jeden z hostujících hráčů, zřejmě to vypadá na útočníka Yatabarého.
     
    34
    Další velice tvrdý souboj, při kterém šel agresivním způsobem do souboje hostující Arslan, který se provinil faulem. Rozehrávat tak bude moci domácí Sari.
     
    33
    Po hodně dlouhé době se k míči dostal brankář Boffin, který svolal své spoluhráče daleko od branky. Jahovićovi se navíc povedlo uspět ve vzdušném souboji.
     
    32
    Je za námi zhruba třetina hry, zatím na první branku tohoto zápasu stále čekáme. Aktivněji se jeví Antalyaspor, avšak hrací předmět má častěji na kopačkách soupeř.
     
    31
    Po jednom ze soubojů zůstal na zemi ležet právě Jahović, který má zdravotní problémy. O nic vážnějšího se zřejmě nejedná, nejednalo se ani o faul.
     
    30
    Uvnitř pokutového území si našel střeleckou pozici domácí Jahović, jenomže z otočky trefil pouze protihráče, od kterého se míč odrazil daleko do zámezí.
     
    29
    Rozehrávající Čelůstka velice přesně hledal Jahoviće, který ještě sklepl míč do strany na Kudrjašova. Posledně jmenovaný ovšem našel pouze brankáře soupeře.
     
    28
    Za padajícím míčem se pokoušel jako první dostat Öztekin, jenomže k balónu se včas dostal pozorný obránce Kudrjašov, který ho odehrál do bezpečí.
     
    27
    Za pokutovým územím si nakonec našel střeleckou pozici hostující Yandas, který zkoušel štěstí pravou nohou, jenomže mířil pouze doprostřed domácí branky.
     
    26
    Až poté bylo pískání, a sice ve prospěch Antalyasporu. Po nedovoleném zákroku se na zemi ocitl Sangaré, který svému celku zajistil první standardní situaci.
     
    25
    Ostrým způsobem šel do souboje o míč Ciftci, který místo balónu trefil pouze protihráče, o nedovolený zákrok se překvapivě nejednalo, pokračuje se ve hře.
     
    24
    Sivasspor se na delší časový úsek usídlil kousek od středového kruhu, jenomže k ničemu vážnějšímu to nevede. O napadání se pokouší dvojice protihráčů.
     
    23
    Dalekonosná kolmice putovala na Kilince, který ještě počkal na podporu od svých spoluhráčů. Nakonec mu na pomoc přispěchal Yandas, který vybojoval aut.
     
    22
    Sangaré si navíc nedokázal poradit s neposedným míčem, zpracování balónu tak skončilo až za postranní lajnou. Vhazovat tak bude moci zadák Ciftci.
     
    21
    Domácí hráči chvíli kombinovali na hrací ploše, načež se na druhou stranu vydal Özmert, který ovšem nepřesným způsobem přenášel hru směrem do křídla.
     
    16
    K volnému míči se poté dostal Čelůstka, který roztáhl hru na pravou stranu. Tam to Sangaré zkoušel pasem na Amiltona, jenomže ten mu zablokoval Öztekin.
     
    15
    Samassa se tak ujal dalšího odkopu od své branky, který poslal daleko na opačnou stranu hrací plochy, kde svedl další hlavičkový souboj forvard Yatabaré.
    14. Sudí nařídil penaltu pro domácí, poté ji však odvolal.
     
    14
    Jenomže pokutový kop to nakonec nebude. Hostující Aksoy byl totiž u míče jako první, Podolski tak trefil pouze jeho nohu, pokračuje se tak ve hře.
     
    13
    Je tu pokutový kop pro Antalyaspor!
     
    13
    Předchozí akce domácích přinesla centr směrem k zadní tyči, kde se vynořil křídelník Amilton, který hlavičkou trefil pouze brankovou konstrukci.
     
    12
    Domácím hráčům se tentokráte nepovedlo kloudným způsobem odcentrovat směrem do pokutového území, tam nejvýše do vzduchu vystoupal Ciftci.
     
    11
    Sivasspor měl k dispozici první rohový kop tohoto zápasu. Kroucená nabídka nakonec proskákala až k Appidangoyemu, který z otočky trefil pouze protihráče.
     
    10
    Do rozhozené obrany se pokusil proniknout hostující Öztekin, který ještě zkoušel předložit pod sebe na Yatabarého, což ale dokonale přečetl zadák Čelůstka.
     
    9
    Samassa si tak určitě oddychl, z prvního střeleckého pokusu však neinkasoval. Záhy se sám postaral o odkop od své branky, který poslal na druhou stranu.
    8. Özmert trefil pouze tyč.
     
    8
    Antalyaspor přešel s míčem k hranici pokutového území, kde si našel střeleckou pozici kapitán Özmert, jehož zakončení levou nohou skončilo na tyči.
     
    7
    O autové vhazování se z pravé strany postaral Goiano, kterému rozehrávka trvala celkem dlouho, nakonec si však vybral obsazeného kolegu Yatabarého.
     
    6
    V krátkém časovém sledu jsme sledovali další nedovolený zákrok, tentokráte v podání napadajícího Yandase, který místo míče trefil pouze nohu soupeře.
     
    5
    K rozehrávce se postavil také hostující brankář Samassa, který se postaral o prudký odkop daleko na druhou stranu hrací plochy, kde se prosadil Podolski.
     
    4
    Hezký střelecký pokus vyprodukoval domácí Fredy, který si potáhl míč na levou nohu, jenomže jeho tečována rána nakonec skončila v rukavicích brankáře.
     
    3
    Hned v úvodu tohoto zápasu si do ofsajdového postavení seběhl hostující Kilinc, který tak nemohl pokračovat v akci. Rozehrávat tak bude moci zadák Sari.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost domácí hráči, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Antalyaspor: Boffin – Sangaré, V. Sari, Čelůstka, Kudrjašov – Fredy, Özmert – Amilton, Gümüs, Podolski – Jahović.
    Náhradníci: Kaplan – Akyol, Gülüm, Chico, N'Dinga, Blanco, E. Albayrak, Sinik, Kurtulus, Balcı.

    Sivasspor: Samassa – Goiano, Appindangoyé, Osmanpaşa, Çiftçi – Arslan, Aksoy, Yandaş – Kilinc, M. Yatabaré, Öztekin.
    Náhradníci: Tuncer, M. Yıldırım – Koné, Yesilyurt, Claudemir, Papp, Cofie, Djerlek, Yardımcı.

    Rozhodčí: Yankaya – Hanoğlu, Çetin.
     
    Sivasspor

    Na opačné straně stojí velmi dobře hrající Sivasspor, který v současné době okupuje na čtvrté pozici, nicméně v jednu dobu se dokonce nacházel na první pozici celé Superligy. Sivasspor do této chvíle nasbíral devětačtyřicet bodů, navíc na vedoucí Trabzonspor ztrácí čtyři body, toto manko by se tak v případě vítězství mohlo o trochu zmenšit. Sivasspor z posledních pěti ligových duelů prohrál pouze jedinkrát, v posledním hracím dni ovšem přišel o body, neboť na domácím stadionu remizoval se čtvrtým Galatasarayem poměrem 2:2. Sivasspor patří na čtvrté místo v celkové tabulce, stejně tomu tak je také na hřištích soupeřů, kde doposud dokázal nasbírat hned osmnáct bodů. Sivasspor bude menším favoritem tohoto zápasu, avšak na hřišti Antalyasporu to bude hodně složité.
     
    Antalyaspor

    Fotbalisté Antalyasporu se po šestadvaceti ligových zápasech nacházejí na průběžné dvanácté pozici tabulky, což není úplně nejlepší. Antalyaspor do této chvíle dokázal nasbírat sedmadvacet bodů, přičemž na sestupové pásmo má pouze dvoubodový náskok. Domácí celek tohoto zápasu má na svém kontě hned pět zápasů v řadě, během kterých se mu pokaždé povedlo bodovat. Naposledy tomu bylo na hřišti Genclerbirligi, kde byl konečným výsledkem stav 1:1. Antalyaspor je navíc vůbec nejhorším domácím celkem celé soutěže, z celkových dvanácti domácích zápasů vybojoval dvanáct bodů, a sice za dvě výhry a pět nerozhodných výsledků.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Turecká Superliga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Antalyaspor a Sivasspor.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    David Suchý

    Branky: 81. V. Sari (Kudrjašov)

    Karty:   63. Podolski (ANT) – 60. Osmanpaşa (SIV), 64. Kilinc (SIV), 71. Goiano (SIV)   85. Goiano (SIV)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 8:0. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:17.
    Antalyaspor: Boffin – Sangaré, V. Sari, Čelůstka, Kudrjašov – Fredy, Özmert (C) – Amilton, Gümüs (87. Sinik), Podolski (90+4. N'Dinga) – Jahović.
    Náhradníci: Kaplan – Akyol, Gülüm, Chico, N'Dinga, Blanco, E. Albayrak, Sinik, Kurtulus, Balcı.

    Sivasspor: Samassa – Goiano, Appindangoyé, Osmanpaşa, Çiftçi – Arslan (C), Aksoy (54. Claudemir), Yandaş – Kilinc (67. Yesilyurt), M. Yatabaré, Öztekin (74. Koné).
    Náhradníci: Tuncer, M. Yıldırım – Koné, Yesilyurt, Claudemir, Papp, Cofie, Djerlek, Yardımcı.

    Rozhodčí: Yankaya – Hanoğlu, Çetin
    bahis siteleri