Česko – Finsko 1:4 (po pr.)
po prodl.
Česko
1:4 (0:2, 1:1, 0:1 - 1:0)
Finsko
Úterý 17.03.2020, 10:00 • Lillehammer (Håkons Hall) • Mistrovství světa 1999
Partner:
    76:32 HLAVÁČ - 2:4
     
    76:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme zlaté medaile, dnešní zápas totiž rozhoduje JAN HLAVÁČ! Peltonen se sice dostal do pásma, ihned po zablokované nahrávce pronikl po pravém křídle až před brankáře právě JAN HLAVÁČ, který se štěstím propasíroval kotouč za ležícího Kiprusoffa. Češi ihned naskákali na ledovou plochu, tento úspěch si bude každý pamatovat!
    46:52 PELTONEN - 1:4
     
    46:52
    Finsko právě vstřelilo branku!
    S českým celkem to už nevypadá vůbec dobře, prohrává totiž o tři branky! Moravec přišel o kotouč na modré čáry, do protiútoku se tak dostávala dvojice protihráčů, přičemž to na sebe vzal VILLE PELTONEN, jehož dělovka směřovala mimo dosah brankáře Hniličky.
    Asistence: Raimo Helminen.
    30:47 UJČÍK - 1:3
     
    30:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ono by to přeci jenom mohlo jít, máme tu totiž snížení! Vhazovalo se v našem pásmu, jenomže po zablokované střele se do úniku dostal VIKTOR UJČÍK, který mířil na Kipprusoffa. Tento souboj vyzněl pro českého střelce, který našel místečko nad rukou brankáře.
    Asistence: Libor Procházka.
    21:50 TUOMAINEN - 0:3
     
    21:50
    Finsko právě vstřelilo branku!
    S českým výběrem to nevypadá zrovna nejlépe, Finové se totiž dostávají do tříbrankového vedení! Finové se nejprve dokázali prosadit na vhazování, o což se postaral Rintanen. Následovala výměna směrem na Karalahtiho, jehož dělovka skončila až za brankářem Hniličkou. Jeho ránu ještě lehce tečoval MARKO TUOMAINEN, který je označen za střelce branky.
    Asistence: Jere Karalahti, Kimmo Rintanen.
    05:35 LIND - 0:2
     
    05:35
    Finsko právě vstřelilo branku!
    V krátkém časovém sledu tu máme druhou branku Finska! Ani tentokráte to náš dnešní soupeř nezkoušel žádnou světobornou kombinací, naopak jsme sledovali nahození do předbrankového prostoru, kde se JUHA LIND prezentoval natolik dobrou tečí, že puk skončil až za Hniličkou.
    Asistence: Tomi Kallio.
    01:41 NIEMI - 0:1
     
    01:41
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo hodně rychlé! Finové se svižným způsobem dostali do našeho pásma, kde se Sihvonen dostal po levém křídle až k nahrávce na ANTTIHO-JUSSA NIEMIHO, jehož dělovka z jedničky skončila za Hniličkou. Českému celku se tak vstup do tohoto zápasu vůbec nepovedl.
    Asistence: Kari Sihvonen, Mikko Eloranta.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 31. Ujčík (Libor Procházka), 77. Hlaváč – 2. Niemi (Sihvonen, Eloranta), 6. Lind (Kallio), 22. Tuomainen (Karalahti, Rintanen), 47. Peltonen (Helminen)


    Česko: Hnilička – Libor Procházka, František Kaberle, Vykoukal, Kučera, Kubina, Špaček – Moravec, Patera, Martin Procházka – Ujčík, Výborný, Hlaváč – Dvořák, Petr Sýkora, Ručinský – Kucharčík, Šimíček, Vlasák
    Finsko: Mi. Kiprusoff – Karalahti, Timonen, Nummelin, Ma. Kiprusoff, Niemi, Lydman, Martikainen, Berg – Selänne, Jokinen, Tuomainen – Eloranta, Helminen, Peltonen – Kallio, Sihvonen, Lind – Törmänen, Rintanen

    Rozhodčí: Kurmann – Mandioni (oba Švýcarsko), Thudén (Švédsko)

    Diváci: 9 187
    bahis siteleri