Česko – Itálie 0:2 (kon.)
konec
Česko
0:2 (0:1)
Itálie
Úterý 21.04.2020, 13:00 • AOL Arena, Hamburg • Mistrovství světa 2006
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec přineslo vítězství italské reprezentace, které se povedlo zvítězit výsledkem 2:0. Druhý poločas byl ovlivněn vyloučením Jana Poláka, který odešel předčasně do sprch už v koncovce prvního poločasu. Českému výběru se snaha nedala upřít, jenomže útočné výpady pokaždé končily na připravené obraně soupeře. Itálie si navíc schovala druhý přesný zásah do koncovky druhého poločasu, trefa v podání Inzaghiho znamenala postup do vyřazovacích bojů, naopak česká reprezentace s tímto turnajem loučí. (14:27:36)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:7. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 17:16.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Dnešní utkání se spíše už jen dohrává, ani jeden z celků se nikam bezhlavě netlačí. Italové navíc vykřesali další autové vhazování, a sice z vlastní obranné poloviny.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se ještě bude nastavovat. V tomto okamžiku se balón nachází u brankáře Buffona.
     
    88
    Ještě jedna standardní situace pro českou reprezentaci. Zlepšený rohový kop rozehrál z levé strany Nedvěd, jehož centr se ovšem snesl do rukavic brankáře Buffona.
    87. INZAGHI - 0:2
     
    87
    Itálie právě vstřelila branku!
    Český celek se s tímto turnajem loučí už ve skupinové fázi! Definitivní zlom nad tímto zápasem udělal FILIPPO INZAGHI, který běžel sám na branku od poloviny hrací plochy. Před českým brankářem to zkusil hokejovým blafákem, na který Petr Čech nedosáhl. Následovala trefa do prázdné branky, Itálie tak může oslavovat postup do vyřazovacích bojů.
     
    86
    Útočným faulem si navíc pomohl Totti, který tak nemohl pokračovat v akci svého celku. Češi tak chvíli kombinaci na vlastní polovině, poté došlo k přenesení hry.
     
    85
    Čech si hned dvakrát vyměnil míč s vedle stojícím Rozehnalem, načež to sám zkoušel dlouhým pasem na druhou stranu, kde ovšem Štajner ve vzduchu neuspěl.
     
    84
    To jsou věci! Odražený míč i tentokráte hrál ve prospěch Inzaghiho, který měl před sebou poloprázdnou branku, jenomže hlavičku poslal vedle branky.
     
    83
    Hodně nevybíravým zákrokem se prezentoval vracející se Barone, který u postranní lajny sestřelil jednoho z protihráčů. Nedvěd tak bude rozehrávat volný kop.
     
    82
    Lobem to zkoušel Totti, který si ovšem na pozorného Čecha nepřišel. Následovala rychlá rozehrávka do strany, po které se Grygera dostal na útočnou polovinu.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá zhruba deset minut, v posledních minutách jsem neviděli nic moc nebezpečného. Před malým momentem rozehrával od branky Čech.
     
    80
    Jankulovski zcela očividně nestíhal Baroneho, který dokázal podržet míč na kopačkách. Centrovaná nabídka navíc nebyla ideální, směřovala pouze k protihráči.
     
    79
    Česká obrana nyní včas vystoupila, díky čemuž znemožnila únik v podání Inzaghiho. Jednalo se o zhruba metrový ofajd, což potvrdil také opakovaný záběr.
     
    78
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Radoslav Kováč, přichází Marek Heinz.
     
    74
    Gattuso nakonec bude moci pokračovat v tomto duelu, po krátké prodlevě se opět pokračuje ve hře. Z ochozů se ozývá pískot, divákům se nelíbí Gattusův návrat na hřiště.

    David Suchý

    Branky: 26. Materazzi, 87. Inzaghi

    Karty:   35. Polák (CZE) – 31. Gattuso (ITA)   45+2. Polák (CZE)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:7. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 17:16.
    Česko: Čech – Grygera, Rozehnal, Kováč, Jankulovski – Poborský, Rosický, Polák, Nedvěd (C), Plašil – Baroš
    Náhradníci: Blažek, Kinský – Mareš, Jiránek, Galásek, Sionko, Jarolím, Koller, Štajner, Heinz

    Itálie: Buffon – Grosso, Nesta, Cannavaro (C), Zambrotta – Pirlo, Gattuso, Perrotta, Camoranesi – Totti, Gilardino
    Náhradníci: Peruzzi, Amelia, Zaccardo, Barzagli, Oddo, Materazzi, Barone, Del Piero, Toni, Iaquinta, Inzaghi

    Rozhodčí: Archundia – Ramirez (oba Mexiko), Vergaca (Kanada)

    Diváci: 50 000
    bahis siteleri