Michael Johnson vs. Thiago Moises Vítěz: T. Moises (submise) (kon.) | Andrei Arlovski vs. Philipe Lins Vítěz: A. Arlovski (na body) (kon.)
Ricky Simon vs. Ray Borg Vítěz: R. Simon (na body) (kon.) | Alexander Hernandez vs. Drew Dober Vítěz: D. Dober (TKO) (kon.)
Ben Rothwell vs. Ovince Saint Preux Vítěz: B. Rothwell (na body) (kon.) | Anthony Smith vs. Glover Teixeira Vítěz: G. Teixeira (TKO) (kon.)
konec
Ricky Simon vs. Ray Borg

Vítěz: R. Simon (na body)

Čtvrtek 14.05.2020, 04:15 • VyStar Veterans Memorial Arena (Jacksonville) • UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: R. Simon (na body) (04:37:25)
     
    Třetí duel hlavní karty rovněž rozhodlo až bodování sudích, které vyznělo ve prospěch Rickyho Simona, jehož dílčí úspěch udělaly povedené takedowny. Co se týče bitvy v postoji, tam byl zase o něco aktivnější Ray Borg, kterého zdobila rychlost a přesnost úderů. Borg však zaspal první kolo, v následných dvou se manko pokusil dohnat, což se mu nakonec nepovedlo.
     
    Konec zápasu.
     
    04:23
    Ray Borg přidal včasný kryt, následně se vypořádal také s dalším náznakem takedownu. Utkání bude zanedlouho minulostí, Borg by potřeboval předvést něco zásadního.
     
    03:30
    Ten se však rychle rozpojil, což by mohla být šance pro Borga. Ten se toho pokusil ihned využít, sám přidal další povedený útok na spodek břicha.
     
    02:59
    Borg by chtěl boxovat, jenomže Simon mu to zkrátka nedovoluje. Druhý jmenovaný raději svázal duel, sledujeme klinč poblíž pletiva.
     
    02:23
    Stále sledujeme bitvu na zemi, která vyhovuje Simonovi. Ten se však dostal z dominantní pozice, Borgovi se totiž povedlo otočit se na svého soupeře.
     
    01:46
    Začátek třetího kola zatím překvapivě patří Borgovi, který však poté nedokázal ustát další pokus o takedown. Simon tak tento zápas chvíli podrží na zemi.
     
    01:07
    Poté však přišel na řadu povedený úder na spodek v podání Borga, ten se po několika vteřinách odhodlal k další ráně, tentokráte však na hlavu.
     
    00:25
    Simon se opět pokoušel o aktivní nástup, stejně tak to zkoušel jeho protivník. Borg několikrát promáchl, záhy dokázal vykrýt pokus o round kick.
     
    Začalo 3. kolo
     
    Skončilo 2. kolo
     
    04:55
    Nejprve slušná pravačka a poté tvrdá kombinace na spodek v podání Raye Borga.
     
    04:05
    Na závěr druhého kola se Simonovi povedl další takedown, který by na konci zápasu mohlo být zásadní. Borg se však rychle postavil zpět na nohy.
     
    03:33
    Simon se opět pokoušel útočit do krytu, dost možná jedna z ran skutečně prošla. Borg se snažil kontrovat rychlou kombinací, která byla o dost úspěšnější.
     
    02:46
    V době, kdy se Borg pokoušel o naskočené koleno, se Simonovi povedlo zasáhnout soupeřův obličej. Ani v tomto případě se nejednalo o nic zásadního.
     
    02:17
    Oba borci zatím předvádějí rychlé kombinace, Borg navíc vycítil šanci na. Simon se tak stáhl do obranné ulity, nyní vyčkává na moment překvapení.
     
    01:23
    Ani v tomto případě jsme se na zemi moc dlouho nezdrželi, tomuto duelu prostě svědčí postoj. V něm nyní trefil také Borg, konkrétněji pravou přední.
     
    00:49
    Borgova dobrá přední, po které následoval pokus o takedown. Simon si s ním dokázal poradit, poté se sám prezentoval takedownem, který byl o poznání úspěšnější.

    David Suchý