Michael Johnson vs. Thiago Moises Vítěz: T. Moises (submise) (kon.) | Andrei Arlovski vs. Philipe Lins Vítěz: A. Arlovski (na body) (kon.)
Ricky Simon vs. Ray Borg Vítěz: R. Simon (na body) (kon.) | Alexander Hernandez vs. Drew Dober Vítěz: D. Dober (TKO) (kon.)
Ben Rothwell vs. Ovince Saint Preux Vítěz: B. Rothwell (na body) (kon.) | Anthony Smith vs. Glover Teixeira Vítěz: G. Teixeira (TKO) (kon.)
konec
Andrei Arlovski vs. Philipe Lins

Vítěz: A. Arlovski (na body)

Čtvrtek 14.05.2020, 03:40 • VyStar Veterans Memorial Arena (Jacksonville) • UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: A. Arlovski (na body) (04:02:39)
     
    Druhý duel hlavní karty byl o poznání hodně vyrovnaný. Lins sice předvedl skvělé první kolo, avšak ty nadcházející patřily jeho soupeři. Arlovski byl totiž při úderech mnohem přesnější, což mu k vítězství stačilo. Tento duel nabídl celou řadu hezkých přestřelek, navíc jsme ani jednou nešli na zem. Arlovski tak porazil favorita tohoto zápasu, v oktagonu tak přidává již devětadvacáté vítězství.
     
    Konec zápasu.
     
    04:26
    Výsledek zápasu bude hodně zajímavý, ani jeden z bojovníků nemá nic jisté. Arlovski přidal low kick, následný atak byl příliš pomalý.
     
    03:54
    Zanedlouho vstoupíme do poslední minuty tohoto zápasu. Lins se přestřelek rozhodně nebojí, ba naopak. Arlovski by však potřeboval několik kvalitních úderů.
     
    03:08
    Lins předvedl velmi tvrdou levačku z ústupu, Arlovski se však poté prezentoval rychlým startem, po kterém rychle uskočil do bezpečí.
     
    02:23
    Arlovski ale potřebuje zabrat, sám totiž už dlouhou dobu nic nepředvedl. Lins ve středu oktagonu svázal souboj, ten se však rychle rozpojil.
     
    01:44
    Hned dva povedené údery předvedl Lins, který u sudích určitě zabodoval. Arlovski však z této přestřelky vyvázl bez větších otřesů, pokračuje se v duelu.
     
    01:05
    Andrei Arlovski zatím volí minimum úderů, které jsou ovšem nesmírně přesné. Lins se však snaží působit aktivněji, což se mu zatím daří.
     
    00:27
    Podle všeho je na kola vyrovnáno. Hned v úvodu třetího kola tak sledujeme Linsovu aktivitu, zároveň si však musí dávat pozor na případný protiatak.
     
    Začalo 3. kolo
     
    Skončilo 2. kolo
     
    04:17
    Závěrečná minuta druhého kola nabídla dobrý atak v podání Arlovskiho, který levačkou trefil hlavu soupeře. Další přestřelka však šla na konto Linse.
     
    03:58
    Arlovski schytal pořádnou ránu, po které si zvolil delší přestávku na zotavení. Lins navíc dostal pořádné varování, v dalším případě by hrozil konec zápasu.
     
    03:17
    Po delší době útok na spodek v podání Linse, který ovšem trefil pouze chránič intimních oblastí. Sudí tento duel musel přerušit, Arlovski by měl pokračovat v boji.
     
    02:26
    Dostali jsme se do hluchá pasáže, která nenabízí nic moc zajímavého. Arlovski by měl něco předvést, jeho soupeř má totiž tento zápas pod kontrolou.
     
    01:49
    Chvilkový klinč neznamenal nic zásadního, oba zápasníci se navíc hodně rychle rozpojili. Lins v tomto okamžiku čeká na údery od protivníka.
     
    01:14
    Lins předvedl rychlé ruce, avšak jeho soupeř stále drží na nohou. Arlovski je opět nechává zatlačit k pletivu, což by se mu nemuselo zrovna vyplatit.
     
    00:47
    Pořádný nápřah pravou nohou předvedl Philipe Lins, který zabodoval povedeným round kickem. Předvedl se také Arlovski, jeho soupeř však rychle uskočil.

    David Suchý