Michal Ondo - David Písek 2:7 (kon.) | Vítězslav Sedlák - Michal Šmejda 7:5 (kon.)
Daniel Barbořák - Ondřej Kysilka 7:1 (kon.) | Alexander Mašek - Adam Gawlas 4:7 (kon.)
konec
Vítězslav Sedlák - Michal Šmejda
Tipsport Premier League 2020

7:5

Středa 27.05.2020, 20:40Šipky – Tipsport Premier League • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    7:5
    Vítězslav Sedlák poráží Michala Šmejdu, pro kterého tedy turnaj končí! Vítěz si skvěle sehrál na D16, přesnou třetí šipkou ukončil celé střetnutí.
     
    6:5
    Jistý semifinalista dělá velký krok směrem k vítězství! Sehrál si na D5, druhou šipkou pak celý leg úspěšně zavřel. Šmejda jde odvracet konec na příjem.
     
    5:5
    Opět srovnáno! Sedlákovi se nepodařilo zavřít na tři šipky, sehrál si na D8, a toto políčko vzápětí trefil hned první šipkou.
     
    4:5
    Velké drama v závěru devátého legu, ani jednomu z hráčů se nedařilo zavřít! Sedlák na devět šipek netrefil D1, nakonec Michal Šmejda zasáhl potřebných D5 a bere si zpět ztracené vedení!
     
    4:4
    Třetí získaný leg v řadě v podání Sedláka znamená srovnání na 4:4! Už jistý semifinalista si sehrál na 50, kterých uzavřel třetí šipkou.
     
    3:4
    Michal Šmejda prováhal velkou příležitost, nedokázal uzavřít 76. Na řadu přišel Sedlák, 42 bodů pro něj nebylo žádným problémem.
     
    2:4
    Jenže Vítězslav Sedlák zpřesnil ruku a celý leg uzavřel během pouhých jedenácti šipek! Pochvala přišla tentokráte z druhé strany.
     
    1:4
    Fantastický závěr Michala Šmejdy! Dvakrát trefil T20, načež nezaváhal ani při D20! Odskakuje už na 4:1, dočkal se i pochvaly od protihráče.
     
    1:3
    Je tu první brejk! Šmejda se nenechal rozhodit a šipky hodil přesně tak, jak potřeboval. Takhle se bojuje o postup do semifinále!
     
    1:2
    Michal Šmejda si nejprve výborně nahrál, načež dobře předpokládal, že se soupeři nepodaří v těžké situaci zavřít. Následně si úspěšnou třetí šipkou vzal vedení zpátky na svou stranu.
     
    1:1
    Sedlák se ale nenechal rozhodit a 101 zavřel na třetí šipku! Máme vyrovnáno, Šmejdovi se napoprvé nepodařilo dosáhnout brejku.
     
    0:1
    První leg se Šmejdovi vydařil na výbornou! Těžkých 118 zavřel na třetí šipku a v klíčovém duelu se ujímá vedení!

    Milan Huppert

    bahis siteleri