Düsseldorf – Hoffenheim 2:2 (kon.) | Frankfurt – Mohuč 0:2 (kon.) | Leverkusen – Bayern 2:4 (kon.)
RB Lipsko – Paderborn 1:1 (kon.) | Dortmund – Hertha 1:0 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
2:4 (1:3)
Bayern Mnichov
Sobota 06.06.2020, 15:30 • BayArena, Leverkusen • Německá Bundesliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo dnes prohraje, ale pro jednoho hráče se dnešní den stane nezapomenutelným! Tím hráčem je sedmnáctiletý FLORIAN WIRTZ, který vstřelil první ligový gól v kariéře! A zachoval se jako kanonýr, zasekávačkou se zbavil obránce a technickou střelou na zadní tyč nechal proletět Neuera na prázdno.
     
    66
    Bayern právě vstřelil branku!
    Ligový gól s pořadovým číslem 30, dámy a pánové, ROBERT LEWANDOWSKI! Polský ostrostřelec si naskočil nikým neatakován na centr Müllera z pravé strany, balón poslal nechytatelně k pravé tyči.
     
    45
    Bayern právě vstřelil branku!
    Totální dominance Bayernu ve druhé polovině první půle se projevuje i na výsledkové tabuli. SERGE GNABRY nemusel dlouho smutnit, neboť se dostal za obranu znovu, když si naběhl na milimetrově přesný pas od Kimmicha. Německý reprezentant se nenechal rozhodit vyběhnuvším gólmanem, bez problémů ho přehodil.
     
    42
    Bayern právě vstřelil branku!
    Skvělá střela znamená obrat v utkání! Hříšník z před malé chvíle Müller nahrál LEONU GORETZKOVI. Pětadvacetiletý německý středopolař si navedl balón na levou stranu a poté z hranice šestnáctky vypálil parádní přízemní ránu k pravé tyči. Hrádecký si na balón sáhl, vytěsnit mimo tři tyče jej však nedokázal.
     
    27
    Bayern právě vstřelil branku!
    Obrovská hrubka Diabyho stojí Bayer vedení! Mladého Francouze obral na polovině hřiště Goretzka, jenž okamžitě vyslal do samostatného úniku rozběhnutého KINSGSLEYHO COMANA. Krajan chybujícího fotbalisty zachoval chladnou hlavu, Hrádeckého prostřelil střelou k pravé tyči.
     
    10
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Leverkusen se ujímá překvapivého vedení! Obrana Bayernu absolutně propadla, čehož dokonale využil Baumgartlinger, který vyslal dopředu LUCASE ALARIA. Forward postupoval na Neuera sám z levé strany, situaci vyřešil nechytatelnou střelou k bližší tyči. Hlavní rozhodčí ještě zkoumal, zda situaci nepředcházel ofsajd, byl to ale Alaba, který se zapomněl vytáhnout s obrannou linií.

    Milan Huppert

    Branky: 10. Alario (Baumgartlinger), 89. Wirtz (Paulinho) – 27. Coman (Goretzka), 42. Goretzka (T. Müller), 45. Gnabry (Kimmich), 66. Lewandowski (T. Müller)

    Karty:   30. Amiri (LEV), 35. Bellarabi (LEV), 74. Dragović (LEV) – 8. Coman (BAY), 32. Lewandowski (BAY), 40. T. Müller (BAY)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:10. Střely mimo: 4:6. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 14:4.
    Bayer Leverkusen: Hrádecký – Tapsoba, S. Bender, Dragović – Bellarabi (46. Wirtz), Baumgartlinger (C) (62. Paulinho), Aránguiz, Amiri (46. Demirbay) – Diaby, Alario (76. Volland), Bailey (46. Wendell).
    Náhradníci: R. Özcan – Tah, Wendell, Weiser, Demirbay, Palacios, Wirtz, Paulinho, Volland.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, J. Boateng, Alaba, A. Davies (85. Lucas Hernández) – Kimmich, Goretzka (74. Javi Martínez) – Coman (66. Perišić), T. Müller, Gnabry (74. Th. Alcântara) – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – Odriozola Arzallus, Javi Martínez, Lucas Hernández, Th. Alcântara, Perišić, S. Singh, Zirkzee.

    Rozhodčí: Gräfe – Kleve, Assmuth
    bahis siteleri