Düsseldorf – Hoffenheim 2:2 (kon.) | Frankfurt – Mohuč 0:2 (kon.) | Leverkusen – Bayern 2:4 (kon.)
RB Lipsko – Paderborn 1:1 (kon.) | Dortmund – Hertha 1:0 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
2:4 (1:3)
Bayern Mnichov
Sobota 06.06.2020, 15:30 • BayArena, Leverkusen • Německá Bundesliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    89
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo dnes prohraje, ale pro jednoho hráče se dnešní den stane nezapomenutelným! Tím hráčem je sedmnáctiletý FLORIAN WIRTZ, který vstřelil první ligový gól v kariéře! A zachoval se jako kanonýr, zasekávačkou se zbavil obránce a technickou střelou na zadní tyč nechal proletět Neuera na prázdno.
     
    85
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Alphonso Davies, přichází Lucas Hernández.
     
    76
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Lucas Alario, přichází Kevin Volland.
     
    74
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Leon Goretzka, přichází Javi Martínez.
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Serge Gnabry, přichází Thiago Alcântara.
     
    74
    Leon Goretzka si s velkou lehkostí pohrál s Aleksandar Dragović, jenž posléze zastavil středopolaře za dres, čímž pochopitelně zastavil jeho pohyb. Hlavní rozhodčí správně udělil stoperovi kartu žluté barvy.
     
    66
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Kingsley Coman, přichází Ivan Perišić.
     
    66
    Bayern právě vstřelil branku!
    Ligový gól s pořadovým číslem 30, dámy a pánové, ROBERT LEWANDOWSKI! Polský ostrostřelec si naskočil nikým neatakován na centr Müllera z pravé strany, balón poslal nechytatelně k pravé tyči.
     
    65
    Nechybělo mnoho, aby Mnichov odskočil do tříbrankového náskoku! Davies u lajny posadil na zem Dragoviće, aby následně našel na středu nabíhajícího Gnabryho. Střelec třetího gólu si nechal balón skočit, zakončení proletělo kousek nad břevnem.
     
    62
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Julian Baumgartlinger, přichází Paulinho.
     
    46
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Karim Bellarabi, přichází Florian Wirtz.
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Leon Bailey, přichází Wendell.
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Nadiem Amiri, přichází Kerem Demirbay.
     
    45
    Bayern právě vstřelil branku!
    Totální dominance Bayernu ve druhé polovině první půle se projevuje i na výsledkové tabuli. SERGE GNABRY nemusel dlouho smutnit, neboť se dostal za obranu znovu, když si naběhl na milimetrově přesný pas od Kimmicha. Německý reprezentant se nenechal rozhodit vyběhnuvším gólmanem, bez problémů ho přehodil.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu dvě minuty.
     
    44
    Obrana Leverkusenu vůbec nestíhá! Tentokráte se do úniku dostal Serge Gnabry, proti kterému Hrádecký roztáhl nohy a právě do levé ho křídelník trefil! skvělý zákrok finského gólmana!
     
    42
    Bayern právě vstřelil branku!
    Skvělá střela znamená obrat v utkání! Hříšník z před malé chvíle Müller nahrál LEONU GORETZKOVI. Pětadvacetiletý německý středopolař si navedl balón na levou stranu a poté z hranice šestnáctky vypálil parádní přízemní ránu k pravé tyči. Hrádecký si na balón sáhl, vytěsnit mimo tři tyče jej však nedokázal.
     
    40
    V pokutovém území soupeře se útočného faulu dopustil Thomas Müller.Faul nevypadal nijak zvlášť nebezpečně, podhrotový hráč si ale nejspíše neodpustil nějaká ostřejší slova k výroku, hlavní rozhodčí proto tasil z kapsičky žlutý kartónek.
     
    35
    Karim Bellarabi se snažil držet krok s Comanem, ale brzy pochopil, že to není možné. Třicetiletý Němec skluzem poslal soka k zemi. Jasná žlutá.
     
    32
    Těsně za polovinou hřiště nešetrně naskočil do Baumgartlingera kanonýr Robert Lewandowski. Polák inkasoval pátou žlutou v sezóně, a to znamená jediné, že následující ligové klání stráví na tribuně.
     
    30
    Nadiem Amiri se stává druhým hráčem se žlutou kartou na kontě. Stalo se tak poté, co na levé straně podrazil Daviese, který by se jinak dostal za záda osobního strážce.
     
    27
    Bayern právě vstřelil branku!
    Obrovská hrubka Diabyho stojí Bayer vedení! Mladého Francouze obral na polovině hřiště Goretzka, jenž okamžitě vyslal do samostatného úniku rozběhnutého KINSGSLEYHO COMANA. Krajan chybujícího fotbalisty zachoval chladnou hlavu, Hrádeckého prostřelil střelou k pravé tyči.
     
    24
    Robert Lewandowski nejspíše okradl svůj tým o gól! Müller to teď udělal fantasticky, natáhl na sebe několik hráčů a poté přesným centrem uvolnil hned dva spoluhráče. Pokud by Lewandowski přenechal Comanovi, tak by nejspíše bylo vyrovnáno, jenže Polák akrobatickým zakončením míč přizvedl, načež Francouz v těžkém záklonu pouze vrátil balón vedle sebe. Lewandowski ze země nedokázal vyprodukovat dostatečně razantní zakončení, Hrádecký zasáhl.
     
    10
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Leverkusen se ujímá překvapivého vedení! Obrana Bayernu absolutně propadla, čehož dokonale využil Baumgartlinger, který vyslal dopředu LUCASE ALARIA. Forward postupoval na Neuera sám z levé strany, situaci vyřešil nechytatelnou střelou k bližší tyči. Hlavní rozhodčí ještě zkoumal, zda situaci nepředcházel ofsajd, byl to ale Alaba, který se zapomněl vytáhnout s obrannou linií.
     
    8
    Máme tu první žlutou kartu. Ta nepřišla za faul, nýbrž za simulování. Jejím autorem je Kingsley Coman, který se pokusil vybojovat přímý kop na hranici šestnáctky, Tapsoba se ho ale vůbec nedotkl.

    Milan Huppert

    Branky: 10. Alario (Baumgartlinger), 89. Wirtz (Paulinho) – 27. Coman (Goretzka), 42. Goretzka (T. Müller), 45. Gnabry (Kimmich), 66. Lewandowski (T. Müller)

    Karty:   30. Amiri (LEV), 35. Bellarabi (LEV), 74. Dragović (LEV) – 8. Coman (BAY), 32. Lewandowski (BAY), 40. T. Müller (BAY)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:10. Střely mimo: 4:6. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 14:4.
    Bayer Leverkusen: Hrádecký – Tapsoba, S. Bender, Dragović – Bellarabi (46. Wirtz), Baumgartlinger (C) (62. Paulinho), Aránguiz, Amiri (46. Demirbay) – Diaby, Alario (76. Volland), Bailey (46. Wendell).
    Náhradníci: R. Özcan – Tah, Wendell, Weiser, Demirbay, Palacios, Wirtz, Paulinho, Volland.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, J. Boateng, Alaba, A. Davies (85. Lucas Hernández) – Kimmich, Goretzka (74. Javi Martínez) – Coman (66. Perišić), T. Müller, Gnabry (74. Th. Alcântara) – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – Odriozola Arzallus, Javi Martínez, Lucas Hernández, Th. Alcântara, Perišić, S. Singh, Zirkzee.

    Rozhodčí: Gräfe – Kleve, Assmuth
    bahis siteleri