Brno – Třinec 5:0 (kon.) | Vlašim – Dukla Praha 2:0 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 2:1 (kon.)
Vyšehrad – Chrudim 1:3 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
5:0 (3:0)
FK Třinec
Neděle 07.06.2020, 17:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    85
    Brno právě vstřelilo branku!
    Přání fanoušků byly vyslyšeny, domácí dávají pátý gól! Celou akci si sám udělal MAREK VINTR, který si krásně obhodil beka, vydal se sám vstříc brance a Chmiela obstřelil chytrou střelou po zemi na zadní tyč – 5:0!
     
    51
    Brno právě vstřelilo branku!
    Je tu čtvrtá trefa domácích, kteří teď obranu hostů rozebrali doslova do šroubku. Přichystal využil své rychlosti a dostal skvělou kolmici mezi stopery. Místo střely však ještě vyšperkoval akci pasem na druhou tyč na volného ANTONÍNA RŮSKA, jenž míč zblízka napálil pod břevno a zaznamenal svůj druhý gól v zápase – 4:0!
     
    38
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí na hřišti dominují a výsledkem je třetí branka. Celá akce byla trochu krkolomná, když Přichystal skvěle přes dva hráče posunul míč na střed hranice vápna na Hladíka. Ten mohl pálit, ale ještě vyšperkoval akci kolmicí doleva na ADAMA FOUSKA, který se zbavil skluzující hráče a poté tvrdou ranou zakončil na zadní tyč – 3:0!
     
    25
    Brno právě vstřelilo branku!
    A znovu stejný výsledek, domácí tedy vedou o dvě branky! Rohový kop opět směřoval na bližší tyč, kde hosté naprosto zaspali a ANTONÍN RŮSEK nasměroval balón hlavou přesně na zadní tyč. Tentokrát gólman Chmiel neměl vůbec šanci reagovat.
     
    20
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! Tentokrát přišel z rohového kopu prudký centr, který propadl vápnem až k JAKUBU PŘICHYSTALOVI a ten jej šikovně tečoval na zadní tyč mimo dosah brankáře Chmiela – 1:0.

    Daniel Kinc

    Branky: 20. Přichystal, 25. Růsek, 38. A. Fousek, 51. Růsek, 85. M. Vintr


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 10:0. Střely mimo: 7:2. Rohy: 16:6.
    FC Zbrojovka Brno: Floder – Štepanovský (69. Eismann), Dreksa (C), Ad. Čermák, Bariš – Hladík (77. Šumbera), J. Sedlák, Pachlopník (77. Mach), A. Fousek (68. Jurásek) – Přichystal (69. M. Vintr), Růsek.
    Náhradníci: Formánek – Eismann, Mach, Šumbera, Jurásek, Vaněk, M. Vintr.

    FK Třinec: Chmiel – Omasta, Bedecs (C), Gáč, Janoščín (42. Kušnír) – Samiec (60. R. Vaněk I.), Steinhübel (42. J. Valenta) – Hlúpik, Weber (60. Puchel), Cienciala (60. Machalík) – Akulinin.
    Náhradníci: Adamuška – Kušnír, Puchel, Wojnar, R. Vaněk I., J. Valenta, Machalík.

    Rozhodčí: Vojkovský – Mojžíš, Bureš
    bahis siteleri