Brno – Třinec 5:0 (kon.) | Vlašim – Dukla Praha 2:0 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 2:1 (kon.)
Vyšehrad – Chrudim 1:3 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
5:0 (3:0)
FK Třinec
Neděle 07.06.2020, 17:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Navíc mohla přijít ještě jedna branka, když si znovu Vintr našel centr za beky a zkusil zakončit rybičkou, jeho hlavičku zblízka Chmiel dokázal zneškodnit.
     
    85
    Brno právě vstřelilo branku!
    Přání fanoušků byly vyslyšeny, domácí dávají pátý gól! Celou akci si sám udělal MAREK VINTR, který si krásně obhodil beka, vydal se sám vstříc brance a Chmiela obstřelil chytrou střelou po zemi na zadní tyč – 5:0!
     
    78
    Roh sice domácím nevyšel, ale pak se do balónu opřel z velké dálky Mach a jeho tvrdá rána prosvištěla kousek nad břevnem!
     
    77
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jan Hladík, přichází Šimon Šumbera.
     
    77
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Ondřej Pachlopník, přichází Marek Mach.
     
    72
    Přání však nakonec málem bylo vyslyšeno. Aktivní Hladík si ve vápně přehodil míč rychle na levačku a pálil prudce k bližší tyči, gólman Chmiel si ale nadvakrát s jeho pokusem poradil.
     
    69
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jakub Přichystal, přichází Marek Vintr.
     
    69
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Peter Štepanovský, přichází Pavel Eismann.
     
    68
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Adam Fousek, přichází David Jurásek.
     
    65
    Také hosté zvládli zahrozit! Na centr z pravé strany si naběhl střídající Puchel, obešel Flodera, ale z těžkého úhlu kolem skluzujícího Dreksy mířil jen do boční sítě.
     
    64
    Růsek s Přichystalem mohli vyrazit za ztraceným míčem a sami vstříc brankář Chmiel, jenže v brejku si trochu překáželi a nakonec je obránci doběhli, a nepustili ke střele.
     
    61
    Hladík ve středu hřiště vybojoval míč a vyslal vpřed Přichystala. Ten si udělal dvěma zasekávačkami z beka slalomový kužel, posléze ale ve vápně neseřídil mířidla a jeho tvrdá rána prosvištěla vedle vzdálenější tyče!
     
    60
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Tomáš Weber, přichází Erik Puchel.
     
    60
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Martin Samiec, přichází Richard Vaněk I..
     
    60
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Lukáš Cienciala, přichází David Machalík.
     
    51
    Brno právě vstřelilo branku!
    Je tu čtvrtá trefa domácích, kteří teď obranu hostů rozebrali doslova do šroubku. Přichystal využil své rychlosti a dostal skvělou kolmici mezi stopery. Místo střely však ještě vyšperkoval akci pasem na druhou tyč na volného ANTONÍNA RŮSKA, jenž míč zblízka napálil pod břevno a zaznamenal svůj druhý gól v zápase – 4:0!
     
    47
    A hned tu byla velká šance! Hladík odcentroval z pravé strany na penaltu, kde vyskočil k míči Fousek a Chmiel jeho parádní hlavičku vytáhl konečky prstů na břevno!
     
    44
    Tomáš Weber to zkusil podobně jako Fousek v úvodu zápasu rovnou na branku, míč se kroutil opravdu zajímavě, ale Floder trajektorii balónu sledoval a dokázal jej vyrazit na roh.
     
    42
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Christián Steinhübel, přichází Jiří Valenta.
     
    42
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Jiří Janoščín, přichází Ondřej Kušnír.
     
    38
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí na hřišti dominují a výsledkem je třetí branka. Celá akce byla trochu krkolomná, když Přichystal skvěle přes dva hráče posunul míč na střed hranice vápna na Hladíka. Ten mohl pálit, ale ještě vyšperkoval akci kolmicí doleva na ADAMA FOUSKA, který se zbavil skluzující hráče a poté tvrdou ranou zakončil na zadní tyč – 3:0!
     
    29
    Domácí pokračovali v tlaku a nebyli daleko od třetího zářezu. Po sérii přihrávek vyplaval s míčem na hranici vápna Pachlopník a jeho tvrdá rána pořádně provětrala rukavice hostujícího gólmana!
     
    25
    Brno právě vstřelilo branku!
    A znovu stejný výsledek, domácí tedy vedou o dvě branky! Rohový kop opět směřoval na bližší tyč, kde hosté naprosto zaspali a ANTONÍN RŮSEK nasměroval balón hlavou přesně na zadní tyč. Tentokrát gólman Chmiel neměl vůbec šanci reagovat.
     
    20
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! Tentokrát přišel z rohového kopu prudký centr, který propadl vápnem až k JAKUBU PŘICHYSTALOVI a ten jej šikovně tečoval na zadní tyč mimo dosah brankáře Chmiela – 1:0.
     
    13
    Roh se opakoval a domácí zahrozili! Fousek to zkusil přímo z rohu na zadní tyč a Chmiel měl co dělat, aby míč vyškrábl. Balón poté vypadl u Štepanovského, který se opřel do těžkého voleje, poslal jej však kousek nad břevno.
     
    3
    První zajímavá akce domácích! Sedlák získal míč ve středu hřiště a poslal jej obloučkem za obranu na Přichystala. Ten se na levé straně nerozpakoval a přetáhl svůj centr na zadní tyč na Pachlopníka, ten ale nedokázal seřídit mířidla a hlavičkoval vedle.

    Daniel Kinc

    Branky: 20. Přichystal, 25. Růsek, 38. A. Fousek, 51. Růsek, 85. M. Vintr


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 10:0. Střely mimo: 7:2. Rohy: 16:6.
    FC Zbrojovka Brno: Floder – Štepanovský (69. Eismann), Dreksa (C), Ad. Čermák, Bariš – Hladík (77. Šumbera), J. Sedlák, Pachlopník (77. Mach), A. Fousek (68. Jurásek) – Přichystal (69. M. Vintr), Růsek.
    Náhradníci: Formánek – Eismann, Mach, Šumbera, Jurásek, Vaněk, M. Vintr.

    FK Třinec: Chmiel – Omasta, Bedecs (C), Gáč, Janoščín (42. Kušnír) – Samiec (60. R. Vaněk I.), Steinhübel (42. J. Valenta) – Hlúpik, Weber (60. Puchel), Cienciala (60. Machalík) – Akulinin.
    Náhradníci: Adamuška – Kušnír, Puchel, Wojnar, R. Vaněk I., J. Valenta, Machalík.

    Rozhodčí: Vojkovský – Mojžíš, Bureš
    bahis siteleri