On-line galavečer Házenkář sezóny 2019/2020 (kon.)
konec
On-line galavečer Házenkář sezóny 2019/2020

Úterý 09.06.2020, 20:00Házenkář sezóny
     
    Slavnostní galavečer, i když letos v jiné podobě, je za námi. Symbolicky tak byla ukončena házenkářská sezona a fanoušci se jistě těší na další. Tímto se s vámi loučím a přeji pohodové léto. Maturantům pak úspěšné zvládnutí zkoušek (gratulace těm, co to již mají za sebou) a budu se někdy příště těšit u tohoto krásného sportu napočtenou! (21:45:33)
     
    Nové dresy značky Kempa jsou představeny a slavnostním přípitkem bude historicky první online galavečer za námi!
     
    Všechny kategorie jsou tímto vyhlášené, program ale ještě nekončí. Nyní budou představeny nové reprezentační dresy.
     
    Galia prozrazuje, že „při dobré konstelaci hvězd“ bude ještě dva až tři roky chytat. Navíc chystá návrat ze Zabrze zpět do domovské Karviné. Česká extraliga by tím získala skutečně velkou osobnost.
     
    Házenkář sezony 2019/2020

    1. místo – Martin Galia
    2. místo – Tomáš Babák
    2. místo* – Pavel Horák

    *stejný počet hlasů, jedná se o dělené druhé místo
     
    Ondřej Zdráhala o nadcházejícím MS z hlediska organizace: „Nechám se překvapit, egyptská federace to bere za významný milník své historie. Budeme se soustředit sami na sebe a věci okolo nás musíme zkrátka překonat.“
     
    Jan Filip: „Chceme mít tým stále postavený na zkušených hráčích, kteří budou doplňování mladými, které chceme také více zapojovat. Musí ale přesvědčit, ať už v extralize, nebo kdekoliv jinde. Poté samozřejmě jde o chycení té příležitosti. Hráč musí být ve správný moment na správném místě a nabídnutou šanci využít.“
     
    Ondřej Zdráhala: „Evropa je skutečně vyrovnaná, vždyť Francie a Dánsko vypadly už ve skupině. Máme prostor na najití toho, co chybělo k tomu postupu a možnost si to přenést na další MS.“
     
    Jan Filip: „Zhodnotili jsme to velmi důkladně. Převládal postup ze skupiny, do budoucna je to příslib. Bohužel se nám nepovedlo postoupit z té vyšší skupiny, ačkoliv si myslíme, že jsme na to měli. Týmy jsou dnes vyrovnané a každý detail v zápasech rozhodl.“
     
    Hosty ve studiu budou pro tento moment Ondřej Zdráhala, kapitán reprezentace a Jan Filip, trenér reprezentace. Hlavní náplní rozhovoru je Euro 2020, které se dá označit za úspěšné.
     
    Nyní se přesunujeme k poslední kategorii, která zbývá vyhlásit, a tou je Házenkář sezony 2019/2020. K tomu si připravila mužská reprezentace poměrně nápadité a vtipné video.
     
    Házenkářka sezony 2019/2020

    1. místo: Markéta Jeřábková
    2. místo: Iveta Korešová
    3. místo: Jana Knedlíková
     
    Zajímavostí může být, že z širšího kádru reprezentace, kde je 25 hráček, zhruba jedna třetina přestupuje do jiných klubů, jak prozradil dlouholetý kouč ženské reprezentace. Cílem ženské reprezentace na nadcházejícím šampionátu v roce 2021 je postup ze skupiny. Teď již ale jdeme na vyhlášení!
     
    Reprezentantky čekal důležitý souboj v kvalifikačních bojích, a to proti favoritovi ze Švédska. „Věřil jsem, že jeden zápas uděláme, ačkoliv na Švédky se nám dlouhodobě nedaří. Teoretická příprava byla výborná, mělo se hrát v Zubří a kvalifikace byla skvěle rozehraná. Škoda, že jsme si to nemohli uhrát na hřišti.“
     
    Trenér Bašný prozrazuje koníček, který se naučil v době karantény. Naučil se péct chleba ve Francii, kde dlouhodobě žije. Nahradil tím tak výpadek zavřených obchodů, neboť on sám je milovníkem pečiva.
     
    Hostem ve studiu je tentokrát trenér žen Jan Bašný, který bude přihlížet tomu, kdo bude vyhlášen Házenkářkou sezony 2019/2020. Tentokrát to může být kdokoliv, i hráčka například z druhé ligy.
     
    Kahoot! kvíz je za námi, od drobného zpestření se přesunujeme pomalu do závěru celého galavečera. Ještě předtím však spatří světlo světa video, které natočily české reprezentantky.
     
    Povídání s hosty ve studiu je u konce a následuje známý Kahoot! kvíz. Tedy kvíz fungující online na bází internetového připojení.

    Tomáš Kalas

    Házenkář sezony 2019/2020
    1. místo - Martin Galia (Górnik Zabrze)
    2. místo - Tomáš Babák (Bergisher HC)
    2. místo* - Pavel Horák (THW Kiel)

    *stejný počet hlasů, jedná se o dělené druhé místo
    Házenkářka sezony 2019/2020
    1. místo: Markéta Jeřábková (Érd HC)
    2. místo: Iveta Korešová (Thüringer HC)
    3. místo: Jana Knedlíková (ETO Audi KC Györ)
    Nejlepší hráč STRABAG RAIL Extraligy 2019/2020
    Matěj Klíma (HC Dukla Praha)
    Osobnost STRABAG RAIL Extraligy 2019/2020
    Tomáš Petržala (HC Dukla Praha)
    Nejlepší hráčka MOL Ligy 2019/2020
    Dominika Zachová (DHK Baník Most)
    Osobnost MOL Ligy 2019/2020
    Hana Kvášová (Sokol Písek)
    Talent sezony - ženy
    Adéla Stříšková (DHK Baník Most)
    Talent sezony - muži
    Jaroslav Trkovský (HK FCC Město Lovosice)
    bahis siteleri