Slavia B – Písek 2:2 (4:5 po pen.) | Bohemians B – Táborsko 2:1 (kon.) | Plzeň B – Benešov 2:0 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň B
2:0 (0:0)
FK Benešov
Sobota 13.06.2020, 14:00 • Luční ulice • Letní liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Letní ligy mezi FC Viktoria Plzeň B a SK Benešov. Výkop je stanoven na 14 hodin.
     
    SK Benešov

    Právě hostující Benešov je iniciátorem konání Letní ligy. Ve čtyřech zápasech zatím vybojoval tři body a patří mu až pátá pozice pohárové tabulky. V Letní lize totiž Benešov padl s Pískem, plzeňskou rezervou a rezervou Bohemians. Jedinou výhru si připsal proti B-týmu Slavie. Dnes si může zlepšit reputaci proti rezervě Plzně, s kterou naposledy prohrál vysoko 1:6.
     
    FC Viktoria Plzeň

    Rezerva plzeňské Viktorie je na tom mnohem lépe. Viktorka totiž ve čtyřech duelech vybojovala devět bodů a zatím vévodí pohárové tabulce. Jedinou ztrátu si připsala v posledním duelu s rezervou Slavie Praha, se kterou padla vysoko 2:5.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň B: Sváček – Hranáč, Václavík, Svoboda, Ruda, Vrba, Havel (C), Kulhavý, Krátký, Ekpai, Koželuh
    Náhradníci: Fišer, Krtl, Mika, Hezoučký, Halaš, Alvir, Pešek, Šou, Pecháček, Edelman

    SK Benešov: Nikolas – Lupač, Vosáhlo, Pedro, Turek (C), Dufek, Vosáhlo, Berňák, Krb, Prokeš, Kruner
    Náhradníci: Mesároš, Tomek, Dušek, Tetour.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Viktoria bude hrát v červenomodrých dresech, zatímco Benešov nastoupí ve žlutém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hostující Benešov obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. V Plzni fouká opravdu silný vítr, který ihned změnil směr letu prvního nákopu.
     
    2
    Benešov se středem hrací plochy vydal do prvního útoku. Přihrávku na hranici velkého vápna si plzeňská obrana pohlídala a dokázala míč odkopnout.
     
    3
    Benešov zahrával rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kde se po něm natahovali dva hlavičkáři, ale ani jeden z nich míč neuklidil do branky.
     
    4
    Plzeň se poprvé v utkání vydala do útoku po pravém křídle. Nákop za obranu Benešova si pohlídal Lupač, který před napadajícím soupeřem odkopl míč do autu.
     
    5
    Hostující brankář Rotbauer vystartoval z branky na hranici pokutového území, kde vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Jeho nákop ale získala obrana Plzně.
     
    6
    Vosáhlo dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže neměl dostatek prostoru k individuálnímu průniku na polovinu soupeře.
     
    7
    Stopeři Viktorie uklidňují hru postupnou kombinací na vlastní polovině hřiště. Nikdo ve žlutém dresu hostujícího Benešova rozehrávku neatakuje.
     
    8
    Vosáhlo diriguje rozehrávku Benešova na polovině hřiště. Hostující celek zatím hraje v úvodních minutách velmi aktivně a drží míč na svých kopačkách.
     
    9
    Benešov si aktivní hrou vypracoval další rohový kop. Centrovaný míč se tentokrát snesl na malé vápno, odkud jej odhlavičkoval osamocený obránce.
     
    10
    Další útočnou akci Benešova zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Na své postavení si nedal pozor hráč na levém křídle.
     
    11
    Plzeň se snažila zahrozit po dlouhém výkopu domácího brankáře. Za míčem sprintoval Kulhavý, ale skvěle hrající Vosáhlo jej odstavil tělem.
     
    12
    Vrba si skvělou kličkou připravil míč pro zakončení ze střední vzdálenosti. Jeho pokus pravačkou letěl těsně nad zemí, ale o kousek minul zadní tyčku.
     
    13
    Oba týmy se v posledních minutách snaží hrát vzduchem. Zadáci Viktorie byli tentokrát pozorní a nechali míč propadnout do zámezí.
     
    14
    Sváček stál z branky až na hranici pokutového území. Jeden z hráčů Benešova se jej pokusil přelobovat, ale gólman plzeňské rezervy stačil zacouvat zpátky.
     
    15
    Sváček se v posledních minutách rozhodně nenudí. Plzeňský brankář opět ukázal trenérům svou hru nohou a dokázal přenést hru na pravou stranu.
     
    16
    Po delší době musel do akce také hostující brankář Rotbauer. Ten včas vystartoval z branky a ukryl do rukavic vysoký centr z levé strany.
     
    17
    Václavík skvěle vystartoval do souboje s rozběhnutým soupeřem a důraznou hrou jej odstavil tělem až za pomezní čáru. Viktoria bude vhazovat.
     
    18
    Viktoria opět drží míč hlavně v zadních řadách. Kombinace plzeňské rezervy v úvodních minutách dnešního souboje poněkud vázne.
     
    19
    Václavík chyboval při zpracování míče na polovině hřiště a jeden ze soupeřů mu dokázal míč vypíchnout. Chybu svého spoluhráče však napravil další zadák.
     
    20
    Viktoria chtěl překvapit obranu Benešova obloučkem do pokutového území. Hostující brankář Rotbauer skvěle přečetl úmysl soupeře a došel si pro míč.
     
    21
    Viktoria zahrávala další rohový kop. Obránci Benešova zasáhli u přední tyče a odehráli míč na další roh.
     
    22
    Ani po druhém rohovém kopu se nikdo v červeném dresu nedostal do zakončení. Ekpai se po míči natahoval na malém vápně, ale k zakončení mu scházelo tak třicet centimetrů.
     
    23
    Právě Ekpai si na polovině hřiště skvěle pokryl míč tělem a dotírající obránce jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Plzeň tak může pokračovat v kombinaci.
     
    24
    Zadní řada Benešova se zatím skvěle přesouvá v reakci na kombinaci Viktorie. Stopeři ve žlutém skvěle dirigují své spoluhráče a zavírají nebezpečné prostory.
     
    25
    Benešov se po delší době vydal do útoku, jenže průniková přihrávka mezi obránce byla moc prudká a skončila až u domácího brankáře.
     
    26
    Václavík si krásně narazil míč s Vrbou ve středu hrací plochy a hnal se za přihrávkou do pokutového území. Ani on se ale ke střele nedostal.
     
    27
    Rotbauer ukázal své sebevědomí! Hostující brankář si došel pro prudkou přihrávku z pravé strany a chytrou kličkou si posunul míč kolem soupeře.
     
    28
    Obrana Benešova si bez problémů poradila také s dalším nákopem domácích hráčů. Vysoké obloučky zatím na obranu Benešova nefungují.
     
    29
    Lupač krásným centrem tlačil míč do pokutového území, jenže obránci Viktorie si dali pozor a na poslední chvíli balón zakopli na rohový kop.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání a zatím sledujeme hodně opatrný duel. Ani jeden z týmů se zatím nedostal do vyložené šance. Na hřišti dominují obrany.
     
    31
    Ekpai dostal prudkou přihrávku na hranici pokutového území, ale nedokázal se otočit s míčem a napadající soupeř jej skvěle obral o balón.
     
    32
    Kulhavý obdržel přihrávku na pravou stranu, snažil se využít volného prostoru, jenže se neprodral až do pokutového území. Bude z toho roh pro Plzeň.
     
    33
    Viktoria se dočkala snad první zajímavé střely v dnešním souboji! Zpoza pokutového území zkoušel štěstí Vrba, ale jeho přízemní pokus minul levou tyč.
     
    34
    Rotbauer si dal pozor na nákop z pravé strany a před dvojicí dobíhajících hráčů Viktorie nakopl míč na polovinu soupeře.
     
    35
    Vosáhlo obešel na pravé straně dva soupeře a tlačil se do pokutového území. Jeho průnik však skončil nepřesným centrem na přední tyč.
     
    36
    Václavík se skvěle stáhl s rozběhnutým soupeřem, natlačil se před něj tělem a vybojoval balón pro domácí Viktorii. Plzeň může pokračovat v kombinaci.
     
    37
    Berňák si na levé straně udělal prostor k odcentrování, jenže jeho pobídka do pokutového území se snesla jen do prostoru, kde číhal obránce Viktorie.
     
    38
    Viktoria opět kombinuje na polovině Benešova, nicméně nikdo v červeném dresu domácího celku nemá odvahu na zakončení. Benešov se brání naprosto bez problémů.
     
    39
    Pedro nakopl míč na pravé křídlo, jenže nikdo ve žlutém dresu jeho úmysl nepochopil a nerozběhl se za míček. Viktoria tak získala balón bez většího úsilí.
     
    40
    Benešov zahodil největší šanci prvního poločasu! Prokeš dostal přihrávku na hranici velkého vápna, srovnal si míč, ale placírkou minul šibenici domácí svatyně!
     
    41
    Viktoria je po předchozí akci Benešova poněkud zaskočená a nedaří se jí při kombinaci. Domácí hráči mají velké problémy se zpracováním.
     
    42
    Ekpai sprintoval za přihrávkou na pravé křídlo, měl proti sobě dva soupeře, ale přesto balón získal pro sebe. Domácí hráč vybojoval pro Viktorii vhazování.
     
    43
    Ekpai tentokrát procedil přihrávku z pravé strany až do pokutového území. Problémem jeho realizace bylo, že ji nepochopil nikdo ze spoluhráčů.
     
    44
    Václavík si pohlídal nákop směřující na Vosáhla, odstavil soupeře od míče a získal pro svůj celek vhazování. Opatrné utkání pokračuje.
     
    45
    Rotbauer si musel poradit s hodně těžkou malou domů. Spoluhráč mu totiž adresoval prudkou přihrávku vzdudech, kterou Rotbauer zpracoval a následně rozehrál.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    První poločas končí! Úvodní pětačtyřicetiminutovka nám moc fotbalové krásy nepřinesla! O něco aktivnější byla domácí Viktoria, která kombinovala častěji s míčem na kopačkách. Nebezpeční byli ale hosté, kteří mohli skórovat pět minut před přestávkou. Prokešova technická střela ale skončila mimo. Do kabin se proto jde bez branek.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Domácí Viktoria obstarala výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale nákop byl moc dlouhý.
     
    47
    Stopeři Viktorie v úvodu druhého poločasu kombinují s míčem na vlastní polovině a nikam nespěchají. Nikdo z fotbalistů Benešova jejich akci neatakuje.
     
    48
    Viktoria zahrávala první rohový kop druhého poločasu. Do zakončení se sice dostal jeden z domácích hráčů, ale jeho hlavička z ostrého úhlu byla nepřesná.
     
    49
    Benešov se poprvé ve druhém poločase vydal do útoku. Nákop za obranu domácího celku byl moc dlouhý a skončil u domácího gólmana.
     
    51
    Fotbalisté Benešova se usadili na polovině Plzně, jenže jejich akce skončila nepřesnou přihrávkou za domácí obranu. Druhá půle nabízí stejný obraz hry jako úvodní poločas.
     
    52
    Václavík vlétl do hlavičkového souboje na polovině hřiště a odehrál míč mimo dosah fotbalistů Benešova.
     
    53
    Vosáhlo odcentroval z levé strany do pokutového území, jenže jeho centr zablokoval obránce Plzně. Benešov vytěžil ze slibné akce alespoň roh.
     
    54
    Také Plzeň se vydala do rychlého brejku po levé straně. Centrovaný míč z levého křídla však vzrušení přinesl zbytečně, jelikož předtím byl máván ofsajd.
     
    55
    Václavík procedil další přihrávku mezi stopery Viktorie, jenže ani v tomto případě nikdo ze spoluhráčů nepochopil jeho úmysl.
     
    56
    Sváček dlouho otálel s odkopem míče od vlastní branky. Domácí brankář nakopl míč na pravou stranu, kde nebyl nikdo v červenomodrém dresu.
     
    57
    Lupač podpořil ofenzívu Benešova dlouhým sprintem po pravém křídle. Po pěkné přihrávce centroval pravou nohou, ale neoslovil spoluhráče.
     
    58
    Plzeň se dostala do zakončení! Vrba zabojoval na hranici velkého vápna, jenže jeho zakončení levou nohou skončilo na noze pozorného brankáře.
     
    59
    Plzeň v posledních minutách začíná stupňovat svůj tlak. Po další rychlém otočení hry na pravou stranu si obrana Benešova poradila jen za cenu rohu.
     
    60
    Viktoria se rozhodla pro rozehrávku rohového kopu do kombinace. Centrovaný míč z pravé strany byl moc dlouhý a prolétl velkým vápnem bez teče.
     
    61
    Plzeň opět zkoušela své štěstí vzduchem, ale obránci Benešova byli na místě a bez problémů odehráli míč do bezpečí.
     
    63
    Vrba si naběhl na prudký centr z pravé strany a snažil se zakončit bez přípravy. Rána mu však nesedla zrovna ideálně a míč skončil nad břevnem.
     
    64
    Václavík si na polovině hřiště pomohl nedovoleným zákrokem a daroval Benešovu rozehrávku přímého kopu.
     
    65
    Plzeň B právě vstřelila branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Po rychlé plzeňské akci si s hostujícím brankářem chytře poradil TOMÁŠ KEPL!
    65. Tomáš KEPL - 1:0
     
    67
    Benešov se ihned po obdržení úvodní branky vydal do útoku se snahou o bleskové vyrovnání. Akce hostujícího mužstva skončila nepřesnou přihrávkou do vápna.
     
    68
    Na opačné straně si autor úvodní branky Tomáš Kepl brousil zuby na centr z levé strany hrací plochy, jenže na vysokou pobídku těsně nedosáhl.
     
    69
    Domácí brankář znovu prokázal skvělé čtení hry, vystartoval za přihrávkou Benešova za domácí obranu a schoval míč do rukavic. Plzeň v těchto chvílích kontroluje hru.
     
    70
    Ruda napadal rozehrávku Benešova na jeho polovině. Domácí hráč atakoval Dufka, který na poslední chvíli zakopl míč levačkou do autu.
     
    71
    Tomáš Kepl si znovu všiml vysokého postavení hostujícího brankáře a zkoušel jej přehodit. Gólman Benešova se však stačil vrátit a schoval míč do rukavic.
     
    72
    Vrba si na hranici pokutového území přehodil míč na levačku a zakončil z kroku. Jeho rána ze záklonu prosvištěla vysoko nad břevnem.
     
    73
    Hranáč spěchal za nákopem na levou stranu, ale i tato přihrávka byla moc prudká a plzeňský fotbalista neudržel míč ve hře.
     
    74
    Další útočnou snahu Plzně zastavuje útočný faul Tomáše Kepla, který v hlavičkovém souboji trefil soupeřova obránce loktem.
     
    75
    Benešov si po dlouhé době vyzkoušel rozehrávku rohového kopu. Centrovaný míč se snesl na hranici velkého vápna, ale obrana jej odehrála mimo šestnáctku.
     
    76
    Následný brejk domácí Viktorie táhl Kepl, který prošel po pravém křídle na hranici velkého vápna, jenže jeho centr skončil u obránce Benešova.
     
    77
    Benešov zahrával další rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na hranici velkého vápna, jenže nikdo ve žlutém se nedostal do zakončení.
     
    78
    Plzeň se usadila na polovině soupeře a postupnou kombinací drží míč na svých kopačkách. Benešov už nemá moc času na vstřelení vyrovnávací branky.
     
    80
    Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů zůstává po tvrdém souboji ležet na trávníku a drží se za levou nohu. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    81
    Krátký sprintoval za odraženým míčem na levou stranu hrací plochy, jenže v těžké pozici už nedokázal přesně rozehrát.
     
    82
    Turek ustál souboj na polovině hřiště a rozjel akci Benešova po levém křídle. Nikdo ve žlutém však nedoběhl do pokutového území.
     
    83
    Benešov zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč se snášel ke vzdálenější tyči, jenže nikdo ve žlutém si na vysoký míč nenaskočil.
     
    84
    Plzeň se hnala do otevřené obrany Benešova po levém křídle. Přihrávka z levé strany však byla velmi nepřesná a skončila v zámezí.
     
    85
    Benešov se stále nemůže vymanit z vlastní poloviny. Záložníci Plzně skvěle přistupují k volným soupeřům a okamžitě je obsazují.
     
    86
    Lupač se dral za nákopem na levé křídlo, ale rychlonohý obránce v dresu Viktorie se s ním skvěle vrátil na svou polovinu a skluzem vypíchl míč do autu.
     
    87
    Chvíli před koncem dnešního souboje si Benešov vybojoval rozehrávku rohového kopu. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, ale nikdo ve žlutém nevypálil.
     
    88
    Kepl si řekl o přihrávku na polovinu soupeře, jenže si v tísni nepotykal se zpracováním a míč mu od kopačky uskočil do autu. Vhazuje Benešov.
     
    89
    Stopeři Viktorie si bez problémů poradili s dalším vysokým nákopem Benešova a odehráli míč hlavou na polovinu soupeře.
     
    90+1
    Plzeň B právě vstřelila branku!
    Viktoria nakonec stačila přidat druhou branku! Domácí celek zahrával přímý kop, po kterém se krásně prosadil PAVEL HEZOUČKÝ!
    90+1. Pavel HEZOUČKÝ - 2:0
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Rezerva plzeňské Viktorie zvládla utkání s Benešovem a vítězí 2:0. Domácí celek dokázal o svém triumfu rozhodnout až po změně stran, kdy se prosadil Tomáš Kepl! Benešov měl potom sérii rohových kopů, ale vyrovnávací branky se nedočkal. V nastavení navíc přidal domácím pojistku Pavel Hezoučký.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den. (15:50:52)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 65. Kepl, 90+1. Hezoučký


    FC Viktoria Plzeň B: Sváček – Koželuh, Hranáč, Strmiska, Kulhavý – B. Havel, Ruda, Krátký – Ekpai, Vrba, Václavík
    Náhradníci: Šoul, Mika, Fišer, Halász, Pešek, Alvir, Kepl, Pecháček, Hezoučký

    FK Benešov: Rotbauer – Lupač, Vosáhlo, Pedro, Turek (C), Dufek, Vosáhlo, Berňák, Krb, Prokeš, Kruner
    Náhradníci: Mesároš, Tomek, Dušek, Tetour
    bahis siteleri