Başakşehir – Alanyaspor 2:0 (kon.) | Besiktas – Antalyaspor 1:2 (kon.) | Yeni Malatyaspor – Kasımpaşa 1:2 (kon.)
konec
Yeni Malatyaspor
1:2 (1:0)
Kasımpaşa SK
Sobota 13.06.2020, 20:00 • Yeni Malatya Stadyumu, Malatya • Turecká Superliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s Vámi loučím, děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek večera. (22:57:40)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 8:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:13.
     
    Kasımpaşa se nakonec raduje ze třech bodů, i když po prvním poločase to s ní nevypadalo dobře. Ve druhé půli se však během šesti minut dvakrát prosadil Mame Baba Thiam, který tak svému týmu zajistil výhru. Pro Malatyaspor je to velká škoda, jelikož měl tento zápas dobře rozehraný, ale nakonec nemá ani bod. Pro hosty je to tak neskutečně cenná výhra, protože se posouvají až na dvanácté místo.
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Žlutou kartu dostává Zvonimir Šarlija (Kasımpaşa SK).
     
    90+2
    Kasımpaşa ještě musela řešit jednu složitou situaci, protože Ramazanu Kösemu dost nepříjemně propadl míč. Jasín Maríá ho tak musel odkopávat téměř z brankové čáry.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Issam Chebake (Yeni Malatyaspor).
     
    90
    Míč se pořád drží na domácí polovině. Zápas mezitím spěje do nastavení, z čehož mají rozhodně obrovskou radost hráči v bílých dresech.
     
    89
    Ahmed Ildiz při svém průniku alespoň donutil soupeře k nedovolenému zákroku, což znamená přímý kop. Je to však z moc velké dálky, takže centr vůbec nebyl nebezpečný.
     
    88
    Střídání v týmu Yeni Malatyaspor: ze hřiště odchází Sakıb Aytaç, přichází Youssouf Ndayishimiye.
     
    88
    Střídání v týmu Yeni Malatyaspor: ze hřiště odchází Thievy Bifouma, přichází Erkan Kaş.
     
    87
    Kasımpaşa už získává každou sekundu kterou může. U soupeřící brány tak klidně napadá v pěti hráčích, alespoň se nemusí bránit.
     
    86
    Střídání v týmu Kasımpaşa SK: ze hřiště odchází Aytaç Kara, přichází David Pavelka.
     
    86
    Střídání v týmu Kasımpaşa SK: ze hřiště odchází Mame Baba Thiam, přichází Yusuf Erdoğan.
     
    85
    Fabien Farnolle po rychlé rozehrávce vybídl ke skórování Thievyho Bifouma, který však míří přímo do gólmana, který tak stále drží vedení pro svůj tým.
     
    83
    Domácí jsou zahnáni až ke své bráně, odkud rychle startují další útočné snažení. Moryké Fofana se nakonec z pravé strany dostal až do šestnáctky, ale tam tragicky přihrál, takže z toho zase nic není.
     
    81
    Mame Baba Thiam získal nějaký sekundy v rohu hřiště. Následně sice nerozehrál úplně nejpřesněji, ale nakonec pro svého spoluhráče získal aspoň aut.
     
    80
    Domácí se po delší době dostali k něčemu nebezpečnému, protože získali roh. Ten však hosté okamžitě zneškodnili a uklidili míč daleko od své klece.
     
    78
    U míče jsou pořád zejména domácí, kteří se však nemohou přiblížit k soupeřící bráně. Kasımpaşa doslova zamkla svou šestnáctku.
     
    77
    Střídání v týmu Yeni Malatyaspor: ze hřiště odchází Mitchell Donald, přichází Ahmed Ildiz.
     
    76
    Střídání v týmu Yeni Malatyaspor: ze hřiště odchází Afriyie Acquah, přichází Murat Yıldırım.
     
    75
    Hosté vyhráli všechny souboje na své polovině, díky čemuž se mohli bez problémů osvobodit. Moc času na oddech ale nemají, domácí se vrhají zpět do útoku.
     
    74
    Yeni nyní sice většinu času drží míč, ale nemůže se nikam dostat. Jen tak kombinuje na své polovině, což už je asi v této fázi zápasu špatně, protože mu moc času nezbývá.
     
    73
    Střídání v týmu Kasımpaşa SK: ze hřiště odchází Haris Hajradinovič, přichází Tarkan Serbest.
     
    70
    Kasımpaşa má za sebou mimořádně povedenou desetiminutovku, protože v ní ze stavu 0:1 otočila na 2:1. Toto těsné vedení však ještě musí minimálně dvacet minut drže, což nebude úplně snadné.
     
    68
    Střídání v týmu Yeni Malatyaspor: ze hřiště odchází Vidar Kjartansson, přichází Moryké Fofana.
    67. Mame Baba Thiam - 1:2
     
    67
    Kasımpaşa právě vstřelila branku!
    MAME BABA THIAM se stará o druhou branku svého týmu nádhernou střelou! Na hranici vápna sice dostal docela těžký pas, ale ten si nádherně zpracoval a volejem následně zakončil přesně k protější tyči, Fabien Farnolle byl bez šance.
     
    66
    Malatyaspor se po úspěšné obraně žene do protiútoku, protože chce zpět vedení. Všechno nakonec ukončuje pozorný Ramazan Köse, který střelu přímo do jeho náruče bez problémů pokryl.
     
    65
    Střídání v týmu Kasımpaşa SK: ze hřiště odchází Ricardo Quaresma, přichází Dieumerci Ndongala.
     
    64
    Hosté už mohli vézt! Po dalším centru opět zakončoval Mame Baba Thiam, ale ten se tentokrát trefil jen do brankové konstrukce!
    61. Mame Baba Thiam - 1:1
     
    61
    Kasımpaşa právě vstřelila branku!
    Hosté se nakonec také dočkali gólu, navíc ještě mají dost času na obrat! Arturo Mina byl posledním domácím hráčem, takže se mu rozhodně nehodilo, že dostal opravdu těžký pas. Toho dokonale dokázal využít MAME BABA THIAM, který ho obral o míč a následně zakončil nechytatelně pod horní tyč!
     
    60
    Kasımpaşa začíná další ofenzivu klidně ze své poloviny. Pořád sází zejména na přesnost, takže nic neriskuje dalekými nákopy.
     
    59
    Sakıb Aytaç padá poblíž šestnáctky, ale faul to v žádném případě nebyl. Vzápětí navíc fauloval jeden z jeho spoluhráčů, takže hosté obranu zvládli.
     
    58
    Yeni po dlouhé době kombinuje u soupeřícího vápna. Tam je ale hodně hustý prostor, takže to má dost složité. Zakončení tedy nepřichází.
     
    57
    Fabien Farnolle nakonec přece jen musel zasáhnout, ale nebylo to nic složitého. Po jeho odkopu se do zakončení dokonce dostal Mustafa Akbaş, ale jeho dalekonosná rána se mezi tři tyče nevešla.
     
    56
    Florent Hadergjonaj opět rozehrává autové vhazování. Hosté tak pořád drží balón, ale vůbec se nepřiblížili k domácí kleci.
     
    54
    Florent Hadergjonaj vhazuje téměř u rohového praporku, takže musí hledat spoluhráče dozadu. Jeho spoluhráči následně přenesli hru na druhou stranu hřiště, ale odtud se jim nedaří odcentrovat.
     
    53
    Kasımpaşa se usazuje na útočné polovině, kde se zatím nikam nežene a kombinuje poblíž středového kruhu.
     
    52
    Fabien Farnolle je v poslední době relativně dost vytížený, protože zase odkopává. Jinak svým spoluhráčům dost pomáhá s kombinací.
     
    51
    Druhá půle se zatím odehrává v dost klidném tempu. Více času u míče trápí Malatyaspor, ale paradoxně se hraje hlavně na jeho polovině. Soupeři však ještě nic nebezpečného nedovolil.
     
    50
    Ricardo Quaresma zkusil štěstí nártem, jeho rána sice měla slušné parametry, ale skončila jen na spoluhráči, který tak docela pomohl domácímu brankáři.
     
    49
    Hosté se s míčem moc dlouho neohřáli, protože ho rychle ztratili a následně ho raději odkopli do autu, aby nemuseli zastavovat protiútok.
     
    48
    Kasımpaşa se sice docela bez problémů osvobodila, ale stále nemůže najít cestu k míči. Nakonec však chyby dopustil Afriyie Acquah, který soupeři daroval aut.
     
    47
    Druhou půli začíná s míčem domácí celek, který po autu rychle míří dopředu, kde se dostal až do vápna. Následný pas však končí jen u soupeřících hráčů.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První půle se nám nakonec docela dost protáhla, což pomohlo hlavně Malatyasporu, který se v nastavení dostal do vysněného vedení. Nutno podotknout, že si to zasloužil, jelikož byl koncem prvního poločasu mnohem aktivnější. Kasımpaşa má však rozhodně pořád šanci na body, takže nás čeká ještě zajímavý zápas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:10.
     
    45+8
    První poločas skončil.
     
    45+7
    Fabien Farnolle nejspíš ukončí první poločas svým odkopem, míč logicky posílá co nejdál od své klece, protože už nechce nic riskovat.
     
    45+6
    Hosté se po soupeřícím nedovoleném zákroku ještě ženou dopředu, Ricardo Quaresma opět odcentroval z pravé strany, ale vedlo to jen k autovému vhazování.
     
    45+5
    Domácí jsou aktivnější i po své úvodní brance, v nastavení by nejradši skórovali ještě jednou. Zvonimir Šarlija byl však nakonec faulován, což ukončuje veškeré útočné snažení.
    45+3. Mitchell DONALD - 1:0
     
    45+3
    Tým Yeni Malatyaspor právě vstřelil branku!
    Do vedení se nakonec dostává Yeni, tato branka už bude platit! Vidat Kjartansson dostal opravdu dlouhý pas do běhu, který jen tak tak stihl na brankové čáře. Odtud z první přihrál před bránu, kde se dobře uvolnil MITCHELL DONALD, který následně nedal gólmanovi šanci k zákroku. Asistence: Vidar Kjartansson.
     
    45+2
    Čeká nás opravdu dlouhé nastavení, jelikož se dvě gólové situace dlouho kontrolovali u videa. Míč má zatím Malatyaspor, který nikam nespěchá.
     
    45+1
    Nastavuje se sedm minut.
     
    45
    Kasımpaşa se ještě vrhá do protiútoku, ale Yeni dává do obrany všechny své síly, soupeř tak nemá moc prostoru.
     
    44
    V samotném závěru poločasu jsou mnohem aktivnější domácí. Gökhan Töre ještě hledá nějakou pozici pro centr, ale nakonec však raději přihrává dozadu.
     
    42
    Nyní však byli domácí neskutečně blízko gólu! Robin Yalçın si zničehonic v pokutovém území ocitl úplně sám, na následnou hlavičku tak měl potřebný prostor, ale zakončení se mu moc nepovedlo, protože skončilo jen na břevnu!
     
    41
    Gökhan Töre docela nadějně odcentroval do šestnáctky, ale hosté mají dobře pokrytý vzdušný prostor, takže z toho nic nebylo. Vzápětí ještě končí na zemi Haris Hajradinovič, ale tentokrát to bylo bez faulu.
     
    40
    Žlutou kartu dostává Usáma Haddadí (Kasımpaşa SK).
     
    39
    Usáma Haddadí fauloval Issama Chebakeho, oba hráči poté končí na trávníku a vyžadují ošetření.
     
    38
    Kasımpaşa se ještě pokouší prosadit pomocí centrovaných míčů. Ten poslední se dokonce dostal k Bengalimu-Fodému Koitovi, který hlavičkoval téměř z hranice malého vápna, ale netrefil se mezi tři tyče!
     
    36
    Mame Baba Thiam chtěl nějak přechytračit soupeřícího beka, ale to se mu vůbec nepovedlo, protože soupeřícímu brankáři daroval jen odkop.
     
    34
    Čím blíž je přestávka, tím více se hra uklidňuje. Ani jeden tým tak nechce inkasovat v závěru poločasu, protože je to dost nepříjemná záležitost.
     
    33
    Ricardo Quaresma odcentroval od pravého praporku. Balón sice procedil do vápna, ale to měli dobře pokryté domácí obránci, kteří nic nebezpečného nedovolili.
     
    32
    Yeni docela jednoznačně dominuje statistice držení míče, ale v poslední době to k ničemu nevedlo. Naopak nyní se po ztrátě musí bránit.
     
    31
    Tentokrát vidíme faul na domácí straně, takže míč získává Kasımpaşa, které nakonec posílá nákop až na hranici šestnáctky, ale tam není žádný z hostujících hráčů.
     
    30
    V první půlhodině jsme mohli vidět už dva góly, ale video ani jednu branku neposvětilo, takže je to pořád 0:0. Zatím je to jinak velmi vyrovnané.
     
    29
    Konečně jsme se dočkali první standardní situace, Malatyaspor získal roh. Centr sice hostům nadělal menší starosti, ale vše nakonec úspěšně vyřešil Ramazan Köse.
     
    28
    Thievy Bifouma se úplně nedokázal zpracovat vzdušný pas, protože míč nakonec skončil za pomezní čárou, tedy v autu.
     
    27
    Zápas se už začíná trochu přiostřovat, protože jsme viděli docela nešetrný zákrok. Naštěstí není nikdo zraněný, takže rozehrávají domácí.
     
    26
    Malatyaspor v posledních minutách kontroluje hru. Zatím je však daleko od soupeřícího vápna, takže k nějaké nebezpečné šanci má daleko.
     
    25
    Haris Hajradinovič se o něco pokoušel na pravé straně hřiště, ale dřív než stihl něco vymyslet se míč doklouzal mimo hrací plochu, což znamená odkop pro gólmana Malatyasporu.
     
    24
    Domácí nakonec vymysleli nadějný nákop za obranu, který se však nakonec přes vysoké stopery nedostal. Umut Bulut však vzápětí získal alespoň aut.
     
    22
    Yeni rozhodně není spokojené s neuznanou brankou, nyní tak míč drží na svých kopačkách a trochu se oklepává.
    19. Neuznaná branka
     
    19
    Umut Bulut přihrávat z pravé hranice šestnáctky před bránu, kde se míč po třech odrazech dostal až k Afriyiemu Acquahovi, který ho uklidil do sítě! Po kontrole u videa však branka neplatí kvůli milimetrovému ofsajdu.
     
    18
    Po dlouhé pozastavení hry se konečně pokračuje. Fabien Farnolle rozehrával od své klece dlouhým odkopem.
    12. Hraniční situace
     
    12
    Mame Baba Thiam si luxusně vyměnil míč se spoluhráčem, díky čemuž se dostal až před Fabiena Farnolleho, který to však riskoval s hraničním zákrokem, což se mu vyplatilo. Po kontrole u videa z toho není ani penalta a ve hře se pokračuje!
     
    10
    První desetiminutovku zakončil jeden z domácích hráčů dalekonosnou ránou, která však letěla vysoko nad horní tyčku. Následuje tak odkop Ramazana Köseho.
     
    9
    V posledních minutách se pořád hraje zejména na domácí polovině. Nyní to ale aspoň na chvíli skončí, protože Zvonimir Šarlija se dopustil nedovoleného zákroku.
     
    8
    Po dalším centru hostů se do zakončení tlačil Bengali-Fodé Koita, který však nestihl vystřelit, soupeřící obránci mu to neumožnili.
     
    7
    Malatyaspor se trochu dostává pod tlak, Issam Chebake tak raději osvobodil svůj tým odkopem až na soupeřovu polovinu.
     
    6
    Mame Baba Thiam se dostal k míči v šestnáctce, ale zakončení volejem se mu moc nepovedlo, protože se míče jen lehce dotkl, takže rozhodně Fabiena Farnolleho nemohl ohrozit.
     
    5
    Kasımpaşa se chce také chvíli ohřát u míče a tak si jen tak přihrává na vlastní polovině a čeká. Dopředu se moc nehrne.
     
    4
    Souboj na pravé straně hřiště vyzněl lépe pro domácí, jelikož Mame Baba Thiam míč zakopl za pomezní čáru, což znamená aut.
     
    3
    U balónu je opět Yeni, které to tentokrát zkouší pomocí pomalé a přesné kombinace. Nakonec však přišel pas do běhu na Sakıba Aytaça, který to však nestihl, takže balón doputoval až mimo hrací plochu.
     
    2
    Po nepřesném nákopu však o míč přicházejí, takže ho mají v moci hosté. Konkrétně Aytaç Kara, který se pokouší o nějakou přesnou přihrávku.
     
    1
    Úvodní výkop obstarali domácí fotbalisté, kteří zatím klidně kombinují na své půlce a vyčkávají. Rozhodně není kam spěchat.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Yeni Malatyaspor: Farnolle – Chebake (C), A. Mina, Yalçın, Aytaç – Donald, Acquah – Töre, Bulut, Bifouma – Kjartansson.
    Náhradníci: Damlu, Salik – Fofana, M. Yıldırım, Ildiz, Ndayishimiye, Hadebe, Güveli, Kaş, Akbaş.

    Kasımpaşa SK: R. Köse – Tirpan, Maríá, Šarlija, Haddadí – Hadergjonaj, Kara – Quaresma (C), Hajradinovič, Baba Thiam – Koita.
    Náhradníci: Öztürk – J. Fernandes, Gohou, Haspolat, Depe, Ndongala, Pavelka, Koç, Serbest, Erdoğan.

    Rozhodčí: Meler – Eyisoy, Kömürcüoğlu.
     
    Kasımpaşa SK
    Kasımpaşa je na tom s formou o dost lépe, protože už čtyři utkání po sobě ani jednou neprohrála, navíc hned třikrát vyhrála. Dnešní hosté si tak vyšlápli na Denizlispor, Kayserispor a Göztepe, což je alespoň prozatím odsunulo od sestupových pozic. Kasımpaşa se totiž nachází na třináctém místě, ale nemá zdaleka vyhráno, protože na první sestupovou pozici má náskok jednoho jediného bodu. Dnešním hostům tak nevynucená pauza nejspíš neprospěla, protože předtím byli ve velké formě. Ta ale může samozřejmě stále trvat, tak uvidíme, jak se poperou s prvním důležitým duelem po dlouhé době.

    Poslední tři utkání
    Kasımpaşa vs. Göztepe – 2:0
    Kasımpaşa vs. Kayserispor – 5:1
    Konyaspor vs. Kasımpaşa – 0:0
     
    Yeni Malatyaspor
    Malatyaspor se nachází na tragické vlně, jelikož naposledy vyhrál v polovině prosince, tehdy zdolal Besiktas. Od té doby Yeni víceméně jenom prohrává, protože porážek si připsalo devět, takže si v jedenácti utkáních připsalo jen dva body za dvě remízy. Hlavně kvůli tomu spadli dnešní domácí skoro až na sestupové pozice. Aktuálně jsou patnáctí, ale to jen díky tomu, že mají lepší skóre než Rizespor, který má však stejný bodový zisk. Malatyaspor tak nutně potřebuje zlomit dlouhou sérii bez výhry, navíc hraje se soupeřem, který má jen o bod více, takže dnešní duel může být v konečném součtu hodně důležitý. Rozhodně si ho tak nenechte ujít!

    Poslední tři utkání
    Kayserispor vs. Malatyaspor – 2:1
    Malatyaspor vs. Trabnzonspor – 1:3
    Malatyaspor vs. Konyaspor – 1:1
     
    Zdravím všechny fotbalové fanoušky! Po dlouhé pauze ožívá další evropská atraktivní liga, tentokrát je to to turecká! Společně se mnou tak budete moci sledovat duel 27. kola, kde na sebe narazí Malatyaspor a Kasımpaşa . Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Lukáš Mihal

    Branky: 45+3. Donald (Kjartansson) – 61. Baba Thiam, 67. Baba Thiam

    Karty:   90. Chebake (YMA) – 40. Haddadí (KSK), 90+6. Šarlija (KSK)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 8:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:13.
    Yeni Malatyaspor: Farnolle – Chebake (C), A. Mina, Yalçın, Aytaç (88. Ndayishimiye) – Donald (77. Ildiz), Acquah (76. M. Yıldırım) – Töre, Bulut, Bifouma (88. Kaş) – Kjartansson (68. Fofana).
    Náhradníci: Damlu, Salik – Fofana, M. Yıldırım, Ildiz, Ndayishimiye, Hadebe, Güveli, Kaş, Akbaş.

    Kasımpaşa SK: R. Köse – Tirpan, Maríá, Šarlija, Haddadí – Hadergjonaj, Kara (86. Pavelka) – Quaresma (C) (65. Ndongala), Hajradinovič (73. Serbest), Baba Thiam (86. Erdoğan) – Koita.
    Náhradníci: Öztürk – J. Fernandes, Gohou, Haspolat, Depe, Ndongala, Pavelka, Koç, Serbest, Erdoğan.

    Rozhodčí: Meler – Eyisoy, Kömürcüoğlu
    bahis siteleri