Karviná – Opava 0:0 (kon.) | Zlín – Příbram 1:0 (kon.) | Olomouc – Teplice 0:0 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc
0:0 (0:0)
FK Teplice
Úterý 23.06.2020, 17:30 • Andrův stadion, Olomouc • FORTUNA:LIGA - Skupina o záchranu • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Nová tvář na hřišti se ihned zapisuje do statistik. Svého soupeře musel zastavit nedovoleně a po pár vteřinách na hřišti tak vidí žlutou kartu.
     
    84
    González stáhl Řezníčka, žlutá karta pro španělského záložníka.
     
    51
    Hála odehrál míč hlavou za sebe, až poté do souboje vlétl Nazarov, který uzemnil domácího hráče loktem. Žlutá karta pro hráče Teplic.
     
    43
    Sledujeme nyní hru ze strany na stranu, ovšem pouze mezi šestnáctkami. Ani jedno z mužstev se nemůže dostat k zakončení. Změnit to mohou nyní Tepličtí, kteří se po nedovoleném zákroku Housky dočkají standardní situace.
     
    41
    Mareček zezadu zajel pod nohy Hály, což neuniklo pozornosti hlavní sudí, která podruhé v zápase vytahuje žlutý kartonek.
     
    13
    Na hřišti se začalo jiskřit. Po nedovoleném zákroku Kučery se začalo několik hráčů strkat mezi sebou, roztrhnout je od sebe musela až sudí Adámková. Kučera za svůj atak obdržel žlutou kartu.

    Miroslav Fantal

    Branky:

    Karty:   43. Houska (OLO), 84. P. González (OLO), 90+1. Zmrzlý (OLO) – 13. Kučera (TEP), 41. Mareček (TEP), 51. Nazarov (TEP)


    Rohy: 7:6.
    SK Sigma Olomouc: Mandous – Sladký, Greššák, Jemelka, Vepřek – Breite – Zahradníček (68. Chytil), Houska (C) (90+1. Zmrzlý), P. González, Hála (68. Falta) – Juliš.
    Náhradníci: Reichl – Yunis, Štěrba, Chytil, Falta, Zmrzlý, Látal.

    FK Teplice: Grigar – Černý, Čmovš, Mareček, Nazarov – Žitný, Trubač (84. Ljevaković), Kučera (70. P. Mareš), Moulis (84. Shejbal) – Jakub Řezníček, J. Mareš (76. Radosta).
    Náhradníci: Jakub Diviš – Ljevaković, Vondrášek, Hyčka, P. Mareš, Shejbal, Radosta.

    Rozhodčí: Adámková – Mojžíš, Bureš

    Diváci: 1666
    bahis siteleri