Janov – Spal 2:0 (kon.) | Cagliari – Lecce 0:0 (kon.) | Fiorentina – Hellas Verona 1:1 (kon.)
Parma – Bologna 2:2 (kon.) | Udinese – Sampdoria 1:3 (kon.) | Neapol – AC Milán 2:2 (kon.)
konec
Udinese Calcio
1:3 (1:1)
UC Sampdoria
Neděle 12.07.2020, 19:30Italská Serie A • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (21:24:54)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 10:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 16:10.
     
    Je konec! Sampdoria Janov zvládla duel na hřišti Udinese a vítězí 3:1. Domácí celek se dostal po boji do vedení hned z první velké šance. Po půlhodině hry se prosadil Kevin Lasagna! Sampdoria ale ještě před přestávkou zabrala, dostala se do tempa a dočkala se vyrovnání. V nastavení se prosadil Fabio Quagliarella. Po změně stran se na šance dlouho čekalo. Závěr utkání však patřil hostům. Nejprve krásným akrobatickým zakončením poslal hosty do vedení Federico Bonazzoli. Udinese sice srovnalo, ale Nuytinck si pomohl rukou a branka nemohla platit. V samotném závěru nastavení pak přidal pojistku Manolo Gabbiadini.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+4. Manolo GABBIADINI - 1:3
     
    90+4
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Sampdoria v závěru nastavení definitivně pojišťuje svůj dnešní triumf! MANOLO GABBIADINI si na hranici velkého vápna zpracoval Jošidův centr a pohotovou střelou napálil míč k tyči!
     
    90+3
    Udinese v nastavení zahrávalo rohový kop. Nebezpečí ze vzdušného prostoru však obrana Sampdorie odvrátila ven z pokutového území.
     
    90+2
    Kevin Lasagna chtěl rozjet rychlý protiútok domácího celku, jenže zbytečně odevzdal míč soupeři nepřesnou přihrávkou. Sampdoria může zaútočit.
     
    90+1
    Fotbalisté domácího Udinese působí po neuznané brance hodně frustrovaným dojmem a nedaří se jim usadit se na polovině Sampdorie.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    89
    Vyrovnávací branka Udinese nakonec neplatí! Bram Nuytinck si totiž pomohl rukou!
     
    88
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Mato Jajalo, přichází Łukasz Teodorczyk.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Tommaso Augello (UC Sampdoria).
    85. Federico BONAZZOLI - 1:2
     
    85
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Sampdoria se nakonec krátce před koncem dnešního souboje dostává do vedení! FEDERICO BONAZZOLI se navíc blýskl opravdovou parádou! Hostující hráč si našel prostor ve velkém vápna a vystřihl parádní nůžky!
     
    84
    Po následném rohovém kopu už se obrana Udinese dokázala bez větších problémů ubránit. Sampdoria však získala odražený míč a znovu se žene vpřed.
     
    83
    Sampdoria mohla rozhodnout o svém triumfu! Manolo Gabbiadini si naběhl na přihrávku na hranici velkého vápna, ale jeho pohotovou ránu dokázal Musso vyrazit na roh.
     
    82
    Augelo vyslal nebezpečný centr do pokutového území, kde však byli čtyři obránci Udinese proti osamocenému útočnikovi soupeře.
     
    81
    V posledních minutách se bojuje hlavně ve středu hrací plochy a ani jeden z týmů si není schopen vypracovat nějakou možnost k ohrožení branky soupeře.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 39. Lasagna – 45+1. Quagliarella (Ekdal), 85. Bonazzoli, 90+4. Gabbiadini (Jošida)

    Karty:   75. ter Avest (UDI) – 25. Ekdal (SMD), 40. Audero (SMD), 70. Thorsby (SMD), 87. Augello (SMD)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 10:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 16:10.
    Udinese Calcio: Musso – Troost-Ekong, Nuytinck, Samir – Stryger Larsen (69. ter Avest), de Paul, Walace (54. Fofana), Jajalo (88. Teodorczyk), Sema – Lasagna, Nestorovski (54. Okaka).
    Náhradníci: Nicolas, Perisan – Ballarini, Becao, De Maio, Mazzolo, Fofana, Okaka, Palumbo, Teodorczyk, ter Avest, Zeegelaar.

    UC Sampdoria: Audero – Bereszyński, Jošida, Colley, Augello – Depaoli, Thorsby, Ekdal, Linetty – G. Ramírez (45. Bonazzoli) – Quagliarella (79. Gabbiadini).
    Náhradníci: Seculin – Askildsen, Bertolacci, Bonazzoli, D'Amico, Gabbiadini, Jankto, Chabot, La Gumina, Léris, Maroni, Murru.

    Rozhodčí: Valeri – Bresmes, Caliari
    bahis siteleri