UFC
Volkan Oezdemir - Jiří Procházka cz Procházka (kon.) | Amanda Ribasová - Paige VanZantová Ribasová (kon.)
Jessica Andradeová - Rose Namajunasová Namajunasová (kon.) | Petr Jan - José Aldo Jan (kon.)
Alexander Volkanovski - Max Holloway Volkanovski (kon.) | Kamaru Usman - Jorge Masvidal Usman (kon.)
konec
Kamaru Usman - Jorge Masvidal

Usman

Neděle 12.07.2020, 07:13 • ostrov Yas (SAE) • UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: K. Usman (na body) (07:46:37)
     
    Hlavní zápas tohoto turnaje je rovněž minulostí, dle předpokladů v něm vítězí Kamaru Usman, který tak uhájit svůj pás šampiona. Usman měl tento duel celou dobu pod kontrolou, i tentokráte čerpal ze své dobré kondičky. Většinu času držel svého soupeře na pletivu nebo na zemi, Masvidal tak neměl na nějaký zásadnější momenty ani nárok.
     
    Konec zápasu.
     
    04:33
    Běží nám poslední minuta tohoto zápasu, Jorge Masvidal ho prohraje. Usman totiž v posledních vteřinách předvádí dobrou taktickou podívanou, která mu stačí.
     
    04:00
    Minuta do konce zápasu.
     
    03:15
    Několik velice tvrdých loktů v podání Usmana, který několikrát přesně zakročil. Navíc to vypadalo, že přeleze do plného mountu, nakonec tomu tak nebylo.
     
    02:22
    Situace nikterak nemění, Jorge Masvidal by potřeboval co nejrychleji vstát zpět na nohy. Kamaru Usman však soupeře drží pod sebou, kde ho doslova šikanuje.
     
    01:33
    Nakonec z toho byl takedown, což pro Jorgeho Masvidala neznamená dobrou zprávu. Pakliže se Usmanovi podaří udržet duel až do konce na zemi, tak vyhraje.
     
    01:17
    Kamaru Usman naznačil hned dva takedowny, na které se nakonec neodvážil. Masvidal se opět nechal přitlačit k pletivu, kde se Usman pokusí o takedown.
     
    00:25
    Jorge Masvidal by potřeboval trefit nějaký zázračný úder, jinak nemá na vítězství sebemenší nárok. Usman má zápas pod kontrolou, nesmí ale udělat chybu.
     
    Začalo páté kolo.
     
    Skončilo čtvrté kolo.
     
    04:26
    Koncovka čtvrtého kola nám opět nabízí boj u pletiva, kde nějakou tu dobu zůstaneme. Masvidal si s touto situací neví rady, navíc sám čeká na něco zásadního.
     
    04:00
    Minuta do konce čtvrtého kola.
     
    03:13
    Konečně jsme se dostali zpět do středu oktagonu, kde Jorge Masvidal hned dvakrát promáchl. Sám má totiž problém s fyzičkou, což je evidentně patrné.
     
    02:45
    Jenomže Kamaru Usman má tento duel jednoznačně pod kontrolou. I tentokráte je v klinči aktivnější, po jeho rozpojení se mu nepovedlo pokus o takedown.
     
    01:39
    Tentokráte jsme se dostali celkem rychle z klinče, jenomže Kamaru Usman záhy strhl svého protivníka zpět na zem. Masvidal se nemůže dostat k ničemu.
     
    01:11
    Aby toho nebylo málo, tak jsme se opět dostali k pletivu, což pochopitelně spíše vyhovuje Usmanovi. Ten si hledá prostory k dílčím ranám, což se mu daří nacházet.
     
    00:25
    Tentokráte se Jorge Masvidal neodvážil k úvodnímu low kicku. Naopak to Usman nejprve zkusil kopem na hlavu, načež se po vrhl pod soupeře pro takedown.
     
    Začalo čtvrté kolo.

    David Suchý

    bahis siteleri