UFC
Volkan Oezdemir - Jiří Procházka cz Procházka (kon.) | Amanda Ribasová - Paige VanZantová Ribasová (kon.)
Jessica Andradeová - Rose Namajunasová Namajunasová (kon.) | Petr Jan - José Aldo Jan (kon.)
Alexander Volkanovski - Max Holloway Volkanovski (kon.) | Kamaru Usman - Jorge Masvidal Usman (kon.)
konec
Alexander Volkanovski - Max Holloway

Volkanovski

Neděle 12.07.2020, 06:18 • ostrov Yas (SAE) • UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: A. Volkanovski (na body) (06:51:40)
     
    Druhý titulový zápas je rovněž minulostí, Alexander Volkanovski ho dokázal dovést do vítězného konce. Tento duel nám přinesl poněkud méně atraktivní podívanou, i tak jsme se dočkali několika zajímavých momentů. Max Holloway podle mého názoru působil o něco aktivnějším a hlavně přesnějším dojmem. I tak se z vítězství raduje jeho soupeř, tedy Volkanovski, kterému se tak povedlo pás šampiona ustrážit minimálně do příštího duelu.
     
    Konec zápasu.
     
    04:22
    Na Volkanovskim je patrné, že se snaží s tímto zápasem něco udělat, na výhru to zřejmě stačit nebude. Holloway si v tuto chvíli poradil s dalším pokusem o takedown.
     
    04:00
    Minuta do konce zápasu.
     
    03:13
    Holloway se pokoušel o naskočeného supermana, během kterého se mu povedlo přesně trefit. Volkanovski si však připisuje další takedown, na zemi ale nezůstaneme.
     
    02:34
    Holloway se celkem zbytečně nechal nachytat, vzápětí inkasoval celkem tvrdou levou zadní od Volkanovskiho. I tak se zřejmě předčasného konce nedočkáme.
     
    01:57
    Další zvedák od Hollowaye, Volkanovski však odpověděl podobným způsobem. Oba zápasníci už nemají zrovna moc sil, což je na tvrdosti úderů patrné.
     
    01:14
    Hned v počátku tohoto kola celkem slušná výměna názorů, načež si Holloway troufl na další high kick. Volkanovski přispěchal s obranou, i tak úder cítil.
     
    00:30
    Vstoupili jsme do posledního kola tohoto zápasu. Zatím má podle mého názoru navrch Max Holloway, Volkanovski by tak potřeboval v tomto kole pořádně zabrat.
     
    Začalo páté kolo.
     
    Skončilo čtvrté kolo.
     
    04:28
    Holloway dokázal svého soupeře nachytat dobrými zvedáky. V koncovce čtvrtého kola jsme navíc sledovali menší přestřelku, která nám nepřinesla nic zásadního.
     
    04:00
    Minuta do konce čtvrtého kola.
     
    03:15
    Velice tvrdý low kick od Volkanovskiho, kterému se navíc povedlo svého soupeře vzít na zem. Tam jsme dlouho nevydrželi, Holloway se totiž stačil postavit.
     
    02:33
    Volkanovski si během několika vteřin nedal pozor na přední od Hollowaye, která hned několikrát zasáhla svůj cíl. Prvně jmenovaný na malý moment podklesl.
     
    01:54
    Nejprve to Volkanovski zkoušel dvěma low kicky, vzápětí se podobným způsobem prezentoval také Holoway. Máme za sebou necelé dvě minuty čtvrtého kola.
     
    01:15
    Volkanovski od třetího kola přidal na aktivitě, což je patrné. Holloway nejednou pocítil sílu svého soupeře, sám nyní promáchl při pokusu o spodní zvedák.
     
    00:30
    Pokus o kop z otočky se Hollowayovi zrovna moc nepovedl. Vzápětí jsme se dostali do menší přestřelky, avšak ani jeden ze zápasníků se nedokázal trefit.
     
    Začalo čtvrté kolo.

    David Suchý

    bahis siteleri