Podbrezová – Ružomberok 2:0 (kon.) | Skalica – Slovan Bratislava 0:1 (kon.) | Dunajská Streda – Marseille 2:1 (kon.)
Senica – Blansko 3:2 (kon.) | Žilina B – Trenčín 2:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Slovácko 1:4 (kon.)
Honvéd – Žilina 4:2 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:4 (1:2)
1.FC Slovácko
Sobota 25.07.2020, 18:00 • Červeník • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Slovácka, které svého soupeře porazilo výsledkem 4:1. Slovácko dnes předvedlo naprosto dominantní výkon, většinu času totiž drželo míč na vlastních kopačkách, navíc soupeře překonalo hned čtyřikrát. Třetí branka českého celku přišla v úvodu druhého poločasu, naopak ta závěrečná v samotné koncovce, kdy se prosadila letní posila Rigino Cicilia. (19:46:02)
     
    90
    Konec zápasu.
    90. CICILIA - 1:4
     
    90
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom tu máme ještě jednu branku! RIGINO CICILIA si na hranici pokutového území hodil míč na pravou nohu a poté náramně přesnou střelou nedal brankáři sebemenší šanci. Nádherný fotbalový moment!
     
    88
    Ta byla nakonec rozehrána po zemi, jenomže to nevedlo k ničemu vážnějšímu. Naopak šel příliš ostře do souboje Sadílek, který fauloval protihráče s míčem.
     
    87
    Další nedovolený zákrok, který by v soutěžním utkání zcela jistě znamenal žlutou kartu. V tomto přípravném duelu tomu tak nyní, alespoň standardka pro Slovácko.
     
    84
    Petržela servíroval finální nahrávku před prázdnou branku na Ciciliu, avšak na poslední chvíli přispěchal jeden z protihráčů!
     
    83
    Slovácko tentokráte útočilo přes levou stranu, odkud jsme sledovali centr směrem do pokutového území. Nenápadný Cicilia měl i tentokráte k míči daleko.
     
    82
    Vysoký odkop si nakonec ve vzduchu našel Hofmann, který v souboji dokázal uspět. Vypadalo to na útočný faul soupeře, sudí ale nechává pokračovat.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá závěrečná desetiminutovka. Slovácko i nadále diktuje tempo hry, v závěru zápasu to tedy nevypadá na žádné velké drama.
     
    80
    Sympatickým způsobem to provedl Navrátil, který si potáhl balón do ideální střelecké pozice, ze které vypálil pod břevno. Brankář ovšem prodloužil na roh.
     
    79
    Poté si ještě odražený míč dokázal najít Camara, jehož střelecký pokus nebyl nebezpečný. Balón doskákal vedle branky, na řadu tak přijde rozehrávka.
     
    78
    Také slovenský celek měl možnost k rozehrávce rohového kopu. Míč se od pravého praporku snesl k hranici malého vápna, kde nedůrazně hlavičkoval Haspra.
     
    77
    Zlaté Moravce se dožadovaly nedovoleného zákroku, avšak sudí nechal pokračovat ve hře. Nahrávka tak putovala k Petrželovi, který měl k míči daleko.
     
    76
    Po delší době si s míčem zahrála také obranné čtveřice, která rozjela kombinaci u středového kruhu. Nakonec to Hofmann zkoušel kolmicí na levé křídlo.
     
    75
    Na pořadu dne byl další rohový kop, tentokráte z pravé strany. Tentokráte jsme se ničeho nebezpečného nedočkali, stále však pokračuje nápor Slovácka.
     
    74
    Cicilia se pokoušel proniknout kolem Menicha, který si ovšem připsal dobrý obranný zákrok. Míč se od něj odrazil do zámezí, na řadu tak přijde další aut.
     
    73
    Petržela si netroufl na průnik po pravém křídle, proti přesile protihráčů raději přenášel hru do volného prostoru. Zlaté Moravce jsou delší dobu bez balónu.
     
    72
    Po autu se na zemi ocitl jeden z hráčů českého celku, rozehrálo se narychlo po zemi. Slovácko se ovšem k centru nedostalo, naopak se s míčem vrátilo.

    David Suchý

    Branky: 45. Menich – 15. Kliment, 42. Kliment, 47. Havlík, 90. Cicilia


    FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Moško, Tóth, Menich – Grozdanovski, Sloboda – Hrnčár, Ďubek (C), Orávik – Haljeta
    Náhradníci: Hodál, Camara, Gustavo, Pagačovič, Mihálik, Haspra, Vujič, Tkáč

    1.FC Slovácko: 1. poločas: Porcal – Kalabiška, Kadlec, Vincour, Reinberk – Rezek, Havlík, Daníček, Pernica – Kliment, Kubala

    2. poločas: Nemrava – Kalabiška, Šimko, Hofmann, Reinberk (65. Olšanský) – Petržela, Sadílek, Havlík (59. Polášek), Rezek (59. Pernica), Navrátil – Cicilia
    bahis siteleri