Podbrezová – Ružomberok 2:0 (kon.) | Skalica – Slovan Bratislava 0:1 (kon.) | Dunajská Streda – Marseille 2:1 (kon.)
Senica – Blansko 3:2 (kon.) | Žilina B – Trenčín 2:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Slovácko 1:4 (kon.)
Honvéd – Žilina 4:2 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:4 (1:2)
1.FC Slovácko
Sobota 25.07.2020, 18:00 • Červeník • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
    90. CICILIA - 1:4
     
    90
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom tu máme ještě jednu branku! RIGINO CICILIA si na hranici pokutového území hodil míč na pravou nohu a poté náramně přesnou střelou nedal brankáři sebemenší šanci. Nádherný fotbalový moment!
    47. HAVLÍK - 1:3
     
    47
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    A ten končí třetím zásahem českého celku! K rozehrávce standardní situace se totiž postavil MAREK HAVLÍK, kterému se povedlo najít skulinku ve špatně postavené zdi. Míč prolétl k bližší konstrukci, brankář byl bez šance.
    45. MENICH - 1:2
     
    45
    Zlaté Moravce daly gól! Nakonec tu máme kontaktní branku slovenského celku! Ten totiž zahrával rohový kop z levé strany, na který si nejvýše do vzduchu dokázal naskočit JOZEF MENICH, který dokázal překonat brankáře Porcala.
    42. KLIMENT - 0:2
     
    42
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Před koncem prvního poločasu tu máme druhou branku Slovácka! Zpětná nahrávka totiž směřovala na kopačky JANA KLIMENTA, který se znovu zachoval jako rozený zabiják. Navedení míče na pravou nohu přineslo přízemní ránu, se kterou si Chovan nedokázal poradit.
    15. KLIMENT - 0:1
     
    15
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Slovácko totiž podniklo útočnou akci po levém křídle, načež se v pokutovém území dostal k míči JAN KLIMENT, který využil prostoru. Jeho rána pravou nohou putovala mimo dosah brankáře.
    Asistence: Jan Kalabiška.

    David Suchý

    Branky: 45. Menich – 15. Kliment, 42. Kliment, 47. Havlík, 90. Cicilia


    FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Moško, Tóth, Menich – Grozdanovski, Sloboda – Hrnčár, Ďubek (C), Orávik – Haljeta
    Náhradníci: Hodál, Camara, Gustavo, Pagačovič, Mihálik, Haspra, Vujič, Tkáč

    1.FC Slovácko: 1. poločas: Porcal – Kalabiška, Kadlec, Vincour, Reinberk – Rezek, Havlík, Daníček, Pernica – Kliment, Kubala

    2. poločas: Nemrava – Kalabiška, Šimko, Hofmann, Reinberk (65. Olšanský) – Petržela, Sadílek, Havlík (59. Polášek), Rezek (59. Pernica), Navrátil – Cicilia
    bahis siteleri