Mladá Boleslav – K. Vary 5:7 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Třinec – Přerov 7:2 (kon.)
Zlín – Vítkovice 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 0:2 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
5:3 (1:0, 0:3, 4:0)
Dallas Stars
Úterý 04.08.2020, 00:35 • Rogers Place, Edmonton • Play-off NHL • O umístění
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 William KARLSSON - 5:3
     
    59:39
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vyrovnání Hvězdám nepřinesla ani dorážka Pavelskiho. Definitivní rozuzlení zápletky tak zařídil WILLIAM KARLSSON, který od modré čáry trefil opuštěno branku soupeře. Asistence: Nicolas Roy.
    54:48 William CARRIER - 4:3
     
    54:48
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Gól platí! Počínání WILLIAMA CARRIERA nakonec nebylo posouzeno jako nedovolené bránění brankáři a Golden Knights dokonávají obrat z 1:3 na 4:3. Asistence: Nate Schmidt a Ryan Reaves.
    51:15 Nate SCHMIDT - 3:3
     
    51:15
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    A je srovnáno! Esa Lindell zlomil při pokusu o střelu hokejku a to nakonec bylo pro Dallas v tuto chvíli smrtící! Následoval totiž protiútok Vegas 2 na 1, který táhl na pravém křídle Reilly Smith. Jeho přihrávka sice přes bránícího hráče neprošla, ale odražený kotouč si našel z druhé vlny najíždějící obránce NATE SCHMIDT, který z voleje zamířil z mezikruží přesně – 3:3. Asistence: Reilly Smith.
    49:46 Mark STONE - 2:3
     
    49:46
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Gól prostě přijít musel, nápor Vegas byl v těchto minutách obrovský! MARK STONE přebral puk na útočné modré, obhodil si obránce Sekeru a krásnou střelou zápěstím vymetl horní růžek nad vyrážečkou Bena Bishopa. Asistence: Nick Cousins a Zach Whitecloud.
    32:42 Corey PERRY - 1:3
     
    32:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    Chandler Stephenson zlomil hokejku a Golden Knights tak bránili v podstatě ve třech. A toho hráči Dallasu dokonale využili, když střelu Mira Heiskanena před brankou ze vzduchu sklepl mimo Lehnerův dosah COREY PERRY – 1:3. Asistence: Miro Heiskanen a Roope Hintz.
    28:32 Jamie OLEKSIAK - 1:2
     
    28:32
    Dallas právě vstřelil branku!
    Pasivita Vegas ve druhé třetině je znovu potrestána! Dobrou práci nejprve odvedl Miro Heiskanen, který udržel útočnou modrou a následně rozehrál na Blakea Comeaua. Ten našel bekhendovým pasem z druhé vlny najíždějícího JAMIEHO OLEKSIAKA, jenž se z levého kruhu trefil ke vzdálenější tyčce. Oleksiak využil také dobré clony Radka Faksy, přes něhož brankář Lehner nic neviděl – 2:1. Asistence: Blake Comeau a Miro Heiskanen.
    27:50 Joe PAVELSKI - 1:1
     
    27:50
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Nicolas Roy mohl Vegas osvobodit a dostat puk do středního pásma, ale to se mu nepodařilo. Následoval nápor Dallasu, který vyvrcholil nahrávkou JOEA PAVELSKIHO před branku, kde si kotouč nešťastně srazil za záda vlastního brankáře obránce Alec Martinez. Asistence: Radek Faksa a Miro Heiskanen.
    01:04 Chandler STEPHENSON - 1:0
     
    01:04
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Golden Knights se ujímají rychlého vedení! William Karlsson dostal přihrávku na pravé křídlo a s pukem vjel do útočného pásma. Tam ho přenechal CHANDLEROVI STEPHENSONOVI, který vystřelil z mezikruží přes obránce Klingberga a Bishopovi kotouč propadl pod pravým betonem až za brankovou čáru. Asistence: William Karlsson a Mark Stone.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 2. Stephenson (W. Karlsson, Mark Stone), 50. Mark Stone (Cousins, Whitecloud), 52. Schmidt (R. Smith), 55. W. Carrier (Schmidt, Reaves), 60. W. Karlsson (N. Roy) – 28. Pavelski (Faksa, Heiskanen), 29. Oleksiak (Comeau, Heiskanen), 33. Perry (Heiskanen, Hintz)


    Vegas Golden Knights: Lehner (M.-A. Fleury) – Schmidt (A), McNabb, Theodore, Martinez, Whitecloud, Holden – Mark Stone (A), W. Karlsson, Stephenson – R. Smith (A), Stastny, Marchessault – N. Roy, Tuch, Cousins – Reaves, Nosek, W. Carrier.
    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – J. Klingberg (A), Lindell, Heiskanen, Oleksiak, Johns, Sekera – Gurjanov, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Radulov, Pavelski, Janmark – Perry, Dickinson, Hintz – Comeau (A), Faksa, Cogliano.

    Rozhodčí: St. Laurent, Meier – Shewchyk, Gibbons
    bahis siteleri