Mladá Boleslav – Liberec 8:2 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Plzeň – Sparta 1:5 (kon.)
Litvínov – K. Vary 6:0 (kon.) | Zlín – Třinec 4:0 (kon.) | Vítkovice – Přerov 1:0 (kon.)
Kladno – Motor ČB 3:8 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 6:5 (po pr.)
konec
Rytíři Kladno
3:8 (0:2, 0:3, 3:3)
Banes Motor České Budějovice
Čtvrtek 13.08.2020, 18:00 • ČEZ Stadion, Kladno • Generali Česká Cup • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:35
    Tentokrát bude hrát přesilovku hostující celek, v obranném pásmu si sekáním pomohl Matyáš Zelingr a jde si sednout na už tak přeplněnou trestnou.
     
    52:40
    Síly na ledě se na nějakou dobu vyrovnají, na trestnou si jde sednout dvougólový střelec Tomáš Urban za nedovolené bránění.
     
    51:01
    Kladno bude hrát dlouhou přesilovku 5 na 3, Kachyňa si jde sednout za nedovolené bránění na modré čáře.
     
    50:05
    Logicky přichází tresty, všichni aktéři bitky jdou na trestnou – za první zákrok dostal Beránek 5 + do konce zápasu, menší tresty si pak jdou odpykat za domácí Zajíc, Hajný a Mikliš, za hosty pak Karabáček, Pavel a Čížek.
     
    45:50
    Kladno si vyzkouší po delší době přesilovku, na trestnou míří Karel Plášil, který se provinil ve středním pásmu sekáním.
     
    32:22
    Ve středním pásmu zahrál Karabáček vysokou holí a hra je tedy přerušena, Kladno potřebuje zkonsolidovat hlavně svou obrannou hru, protože jejich rozehrávka je více než kostrbatá – může k tomu využít i tuto přesilovku.
     
    28:18
    U střídačky Motoru došlo k potyčce v přerušené hře, kdy se do sebe pustili Čížek a Hajný – oba dva jsou následně vyloučeni za hrubost.
     
    22:47
    Na druhé strašně vyjel z brány Patera, který pod sebe schoval puk – následně došlo k menší šarvátce mezi Čížkem a Štochlem, vše nakonec končí vyloučením gólmana Patery, který se ohnal po jednom z hráčů.
     
    18:33
    První třetinu zakončí přesilovka Motoru, v rohu obranné třetiny podrazil Zajíc svého soupeře a už se mu otevírají dvířka na trestnou.
     
    08:32
    I Motor si zahraje svou první přesilovku, za hákování si jde odpočinout Ondřej Mikliš a jeho spoluhráči se tak budou muset bránit.
     
    05:24
    Kladno bude mít první přesilovku, znovu Bláha se probíjel do zakončení a podrazil ho Jakub Čížek, který si jde na dvě minuty odpočinout na trestnou lavici.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 43. Bláha (Kehar), 50. Urban (Hajný), 52. Urban (Račuk) – 1. Holec (Christov), 12. Indrák (Toman, Christov), 26. Pýcha (Indrák, Raška), 27. Beránek (Slováček, Karabáček), 38. Christov (Michnáč, Slováček), 41. Venkrbec (Vydarený), 49. Plášil (Raška), 60. Holec (Pýcha)


    Rytíři Kladno: Košarišťan (Jiroušek) – Kehar (A), Zelingr, Štochl, Sorokin, Mikliš, Zajíc, Ticháček – Hajný, Račuk (C), Bernat – Guman, Kubík, Routa – Hlava, Pitule (A), Jelínek – Urban, Filip, O. Bláha
    Banes Motor České Budějovice: Patera (Strmeň) – Vydarený (A), Pavel, Pýcha (C), Plášil, Slováček, Kachyňa – Christov, Venkrbec, Holec – Novák (A), Gilbert, Toman – Beránek, Michnáč, Karabáček – Raška, Čížek, Indrák

    Rozhodčí: Lacina, Pilný – Ganger, Klouček
    bahis siteleri