Havířov – Frýdek-M. 4:2 (kon.) | Mostečtí Lvi – Cheb 5:2 (kon.) | Levice – Banská Bystrica 2:3 (0:1 po s.n.)
Zvolen – Bratislava Capitals 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Trutnov 4:2 (kon.) | Šumperk – Opava 5:2 (kon.)
Ústí n/L – Kadaň 6:2 (kon.) | Litoměřice – Slavia 3:2 (kon.) | Vrchlabí – Benátky n/J 4:0 (kon.)
Kolín – Tábor 6:0 (kon.) | Vsetín – Kopřivnice 3:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Velké Meziříčí B 8:3 (kon.)
Nitra – MAC Budapešť 5:0 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 3:5 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
5:2 (3:1, 1:0, 1:1 - 0:0)
HK Opava
Úterý 18.08.2020, 18:00 • Zimní stadion Šumperk • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:03
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava využívá přesilovou hru a upravuje skóre zápasu na 5:2. Střelu Daniela Slavíka nedokázal Altrichter udržet ve své výstroji, čehož využil ROSTISLAV VANĚK, který dopravil kotouč do sítě. Asistence: Daniel Slavík.
     
    46:35
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci se prosazují v oslabení a zvyšují tak skóre zápasu na 5:1. Adam Scheuter s JAKUBEM HORKÝM jeli do přečíslení dva na jednoho, přičemž druhý jmenovaný zužitkoval dobře naservírovaný kotouč od Scheutera. Asistence: Adam Scheuter.
     
    24:18
    Draci právě vstřelili branku!
    Petr Gewiese si nejprve dokázal poradit s dvěma protihráči, aby pak následně poslal kotouč k levé tyči na volného JANA MILFAITA, který Dominika Pitáka překonal střelou pod horní tyč. Asistence: Petr Gewiese.
     
    17:45
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk znovu svému soupeři odskakuje na rozdíl dvou branek. Petr Gewiese přihrál kotouč na JANA MIFAITA, který se ním krásně protáhl až před branku, kde potom bekhendovým pokusem překonal Dominika Pitáka. Asistence: Petr Gewiese.
     
    14:28
    Opava právě vstřelila branku!
    ROSTISLAV VANĚK se dostal v oslabení do samostatného úniku, který využívá střelou do levého horního růžku Altrichterovy branky. Asistence: Vojtěch Kovářík.
     
    08:56
    Draci právě vstřelili branku!
    Jan Milfait se krásným způsobem prokličkoval až před hostující branku, kde naservíroval kotouč volnému MATĚJI POTOČNÉMU, který už pouze posílal kotouč za bezmocně se přesouvajícího Dominika Pitáka. Asistence: Jan Milfait.
     
    00:44
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk hned při své první akci otevírá skóre utkání. Lukáš Kučera na sebe v útočném pásmu natáhl dva protihráče, aby pak následně přihrál kotouč na volného VOJTĚCHA KREJČIŘÍKA, který svou střelou propálil Dominika Pitáka v brance. Asistence: Lukáš Kučera, Tadeáš Král.

    Kateřina Glogarová

    Branky a nahrávky: 1. Krejčiřík (Kučera, Král), 9. Potočný (Milfait), 18. Milfait (Gewiese), 25. Milfait (Gewiese), 47. Horký (Scheuter) – 15. Vaněk (Kovářík), 56. Vaněk (Slavík)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Seidler (OPA)
    0:1   Král (SUM)
    2. série:
    0:2   Šindelář (OPA)
    0:2   Milfait (SUM)
    3. série:
    0:2   Vaněk (OPA)
    0:2   Geweise (SUM)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Altrichter (Venouš) – Gewiese, Švec, Kabelka, Dosek, Řezáč, Věntus, Spálovský, Dudycha – Uhlík, Milfait, Potočný – Kučera, Král, Krejčiřík – Vacín, Spratek, Hroch – Haluza, Scheuter, Horký
    HK Opava: Piták (Hasala) – Kunc, Zouhar, Gulda P., Mladenka, Šindelář, Slavík, Ševěček – Buršík, Gulda D., Vaněk, Žídek, Seidler, Štindl, Kadula, Urban, Peterka, Horný, Kovářík, Malina
    bahis siteleri