Motor ČB – Sparta 2:5 (kon.) | Litvínov – Liberec 3:4 (1:2 po s.n.) | K. Vary – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
Vítkovice – Zlín 5:3 (kon.) | Kladno – Plzeň 2:5 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 5:1 (kon.)
Mountfield HK – Olomouc 3:4 (kon.) | Přerov – Třinec 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC ZUBR Přerov
3:2 (0:1, 1:0, 1:1 - 1:0)
HC Oceláři Třinec
Úterý 18.08.2020, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Generali Česká Cup • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:25 Matěj SVOBODA - 3:2
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    64:25
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři si připisují první vítězství v Generali Cupu a po tuhém boji porážejí úřadujícího mistra z Třince! Na jedné straně ohrožoval Kacetla jeden z třineckých forvardů, rázem ale Zubři prchali do brejku. Dostálek se nedostal ke střele, obkroužil Suchánkovu branku a zpoza ní našel osamoceného MATĚJE SVOBODU, který přesnou střelou rozhodl o výsledku dnešního utkání! Asistence: Vlastimil Dostálek.
    53:51 Ondřej ŠEDIVÝ - 2:2
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    53:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je srovnáno a jak jinak, než z přesilové hry! Gól ve hře pět na pět dnes zatím nepadl! David Kofroň od zadního mantinelu našel hokejku ONDREJE ŠEDIVÉHO, který přesnou střelou z hranice levého kruhu srovnal skóre! Asistence: David Kofroň, Patrik Hrehorčák.
     
    47:49
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak i třetí branka dnešního večera přichází v přesilové hře! Král velmi šikovně udržel puk před modrou čarou a poslal puk dále do pásma. Josef Hrabal poté napřáhl ke střele, kterou Suchánek vyrazil na opačnou stranu, a sice do míst, kde stál ROMAN PŠURNÝ nachystaný k dorážce do odkryté branky! Asistence: Josef Hrabal, Filip Král.
    47:49 PŠURNÝ - 2:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
    38:19 Mikuláš ZBOŘIL - 1:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    38:21
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tři vteřiny před koncem Adámkova trestu se ale domácí družina dočkala a srovnává stav dnešního zápasu! Zubři obnovili přesilovkový zámek i s clonou před Suchánkem, kterou obstarával Goiš. Na modré čáře poslal Klimíček puk MIKULÁŠI ZBOŘILOVI, z jehož pokusu pravděpodobně třinecký brankář mnoho neviděl! Máme tu první branku ve druhé třetině! Asistence: Jiří Klimíček.
    10:42 David KOFROŇ - 0:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    10:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se nakonec dokázali v útočné třetině na chvíli usadit a rozestavit síly na přesilovou hru. U levé Kacetlovy tyče se objevil nehlídaný DAVID KOFROŇ, který na přerovského brankáře napoprvé nevyzrál, jeho dorážka už ale v síti skončila! Třinec tak otevírá skóre v půlce prvního dějství. Asistence: Ondrej Šedivý, Patrik Hrehorčák.

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 39. Zbořil (Klimíček), 48. Pšurný (Hrabal, Král), 65. Svoboda (Dostálek) – 11. D. Kofroň (Šedivý, Hrehorčák), 54. Šedivý (Kofroň D., Hrehorčák)


    HC ZUBR Přerov: Kacetl (Holík) – Král, Hrabal, Zbořil (A), Forman, Dřímal, Klimíček, Kleiner – Dostálek, Pšurný (A), Doležal (C) – Ryšavý, Hejcman, Goiš – J. Dvořák, F. Dvořák, Süss – Svoboda, Indrák, Hajšman
    HC Oceláři Třinec: Raszka (30. Suchánek) – Musil (C), Galvinš, Adámek, Zahradníček, Michálek, Husák – O. Kovařčík (A), Veselý, Chmielewski – Šedivý, Roman, Hrehorčák – Kurovský, Stuchlík, D. Kofroň – A. Kofroň, Kaukič, Matiaško – Mach

    Rozhodčí: Úlehla, Veselý – Lučan, Kis
    bahis siteleri