Litvínov – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
4:2 (1:2, 1:0, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Středa 19.08.2020, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Generali Česká Cup • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:44:17)
     
    Střely na branku: 28 – 32
     
    Je dobojováno. Litvínovští hokejisté poráží Mladou Boleslav 4:2 a v tabulce ve skupině B se tak posouvají na první místo. Dnešním ziskem tří bodů si také Verva zajistila postup do čtvrtfinále Generali Česká Cupu!
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Verva drží puk co nejdále od své branky a nepouští tak Mladou Boleslav k odvolání brankáře. Už to vypadá, že se v tomto duelu nic nestane.
    58:22 Přemysl SVOBODA - 4:2
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    58:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a zřejmě tak pečetí dnešní výhru. Filip Helt našel před brankou volného PŘEMYSLA SVOBODU a ten na pravé straně uklidil kotouč k bližší tyči – 4:2. Asistence: Filip Helt.
     
    58:02
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Oscar Flynn – 2 min., hákování).
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:07
    Tvrdá rána Jakuba Březáka od modré čáry přelomila jeho hůl a obránce Litvínova tak rychle spěchá na střídačku a pouští do hry spoluhráče.
     
    56:35
    Zakázané uvolnění Litvínova a hra se stěhuje před branku Šimona Zajíčka.
     
    55:40
    Josef Jícha střílel z vrcholu pravého kruhu a Krošelj zasáhl svým betonem. Po chvilce si připsal další zákrok a po něm už hru zastavil. Vhazování proběhne po jeho levé ruce.
     
    54:47
    Verva svou akci v útočném pásmu příliš překombinovala a nakonec z toho žádné nebezpečí před Gašperem Krošeljem nevzniklo.
     
    53:09
    Helt šikovně tečoval puk po střele od modré čáry, ale nedostal ho za Krošelje. Následně pak ještě střílel Jiří Háva, jehož pokus brankář Bruslařů kryje.
     
    52:57
    Lukáš Válek poslal puk na Ondřeje Jurčíka, druhý jmenovaný se ale mezi tři tyče netrefil. Puk má Krošelj a hra je zastavena. Po komerční pauze se bude vhazovat před jeho klecí.
     
    51:28
    Martin Látal kroužil kolem branky Mladé Boleslavi, ale přihrávky, o kterou si klepal, se nedočkal. Hned na to jdou do akce zase Bruslaři, kteří se pokusí o vyrovnání.
     
    49:19
    David Bernad střílel od modré čáry, jeho pokus po zemi ale zastavil Šimon Zajíček. Následně pak jdou do akce znovu hráči Litvínova.
     
    48:19
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:56
    Litvínovští ožili a znovu se dostali před branku Krošelje, tentokráte ale jeho svatyni neohrozili. Soupeř se pak bleskově přemístil před Šimona Zajíčka.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. P. Svoboda (Látal), 25. Lyszczarczyk (Jurčík), 46. Zygmunt (Jícha, Březák), 59. P. Svoboda (Helt) – 10. J. Strnad (Najman), 11. Najman


    HC VERVA Litvínov: Zajíček (Godla) – Irving, L. Doudera, Kudla, Háva, Březák, Baláž – Zygmunt, Jícha, M. Havelka – Helt, Lyszczarczyk, Jurčík (C) – Látal, P. Svoboda, Válek (A).
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Schwarz) – Bernad (A), J. Drtina, Šidlík, Klikorka, Vl. Brož, Fillman – Šťastný, Flynn, R. Zohorna (C) – J. Strnad, Najman, P. Kousal (A) – Grim, Houška, Severa – Mežnar, G. Szturc, Půček.

    Rozhodčí: Lacina, Pilný – Ganger, Klouček

    Diváci: 417
    bahis siteleri