Litvínov – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
4:2 (1:2, 1:0, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Středa 19.08.2020, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Generali Česká Cup • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:22 Přemysl SVOBODA - 4:2
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    58:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a zřejmě tak pečetí dnešní výhru. Filip Helt našel před brankou volného PŘEMYSLA SVOBODU a ten na pravé straně uklidil kotouč k bližší tyči – 4:2. Asistence: Filip Helt.
    45:10 Pavel ZYGMUNT - 3:2
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    45:10
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva strhává vedení na svou stranu a podruhé v utkání vede. Od modré čáry napřáhl ke střele Josef Jícha, v předbrankovém prostoru pak dobře pracoval PAWEL ZYGMUNT, jenž jeho pokus dorazil za Krošeljova záda – 3:2. Asistence: Josef Jícha a Jakub Březák.
    24:46 Alan LYSZCZARCZYK - 2:2
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    24:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Na zimním stadionu Ivana Hlinky je vyrovnáno. Střelu, která byla sražena mimo, dojel Ondřej Jurčík a ten pak posunul kotouč na volného ALANA LYSZCZARCZYKA, jenž zblízka prostřelil Gašpera Krošelje – 2:2. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Ondřej Jurčík.
    10:14 Ondřej NAJMAN - 1:2
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    10:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    No a v témže oslabení hosté znovu skórují. Po další chybě chemiků ujel až do mezikruží ONDŘEJ NAJMAN a ke své přihrávce pak přidává i svou přesnou trefu – 1:2. Bruslaři tak kuriózně v oslabení dvěma góly otočili stav. Bez asistence.
    09:50 Jakub STRNAD - 1:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    09:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V obraně propadli domácí hráči a do úniku se ve vlastním oslabení drali Najman se Strnadem. Poté přihrávku spoluhráče na levé straně zužitkoval JAKUB STRNAD a někdejší kladenský Rytíř tak srovnává stav – 1:1. Asistence: Ondřej Najman.
    04:28 Přemysl SVOBODA - 1:0
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    04:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí po ubráněném oslabení šli do akce před branku hostů. PŘEMYSL SVOBODA se pak protlačil na levý kruh, odkud poté svou svižnou střelou prostřelil slovinského brankáře ve službách Bruslařů Gašpera Krošelje – 1:0. Verva jde tedy do náskoku o jednu branku. Asistence: Martin Látal.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. P. Svoboda (Látal), 25. Lyszczarczyk (Jurčík), 46. Zygmunt (Jícha, Březák), 59. P. Svoboda (Helt) – 10. J. Strnad (Najman), 11. Najman


    HC VERVA Litvínov: Zajíček (Godla) – Irving, L. Doudera, Kudla, Háva, Březák, Baláž – Zygmunt, Jícha, M. Havelka – Helt, Lyszczarczyk, Jurčík (C) – Látal, P. Svoboda, Válek (A).
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Schwarz) – Bernad (A), J. Drtina, Šidlík, Klikorka, Vl. Brož, Fillman – Šťastný, Flynn, R. Zohorna (C) – J. Strnad, Najman, P. Kousal (A) – Grim, Houška, Severa – Mežnar, G. Szturc, Půček.

    Rozhodčí: Lacina, Pilný – Ganger, Klouček

    Diváci: 417
    bahis siteleri