Sparta – Kladno 3:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
Rytíři Kladno
Pátek 21.08.2020, 18:00 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • Generali Česká Cup • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:38
    Jan Košťálek (SPA) podrazil za svou brankou jednoho z kladenských hráčů a už míří na dvě minuty na trestnou lavici. Pro Kladno zřejmě poslední šance.
     
    52:18
    Po dlouhé poradě se rozhodčí nakonec chystají vylučovat. Tomáš Guman, Tomáš Pitule (KLA) a Martin Jandus (SPA) dostávají shodně tresty za hrubost.
     
    51:06
    Bude se znovu vylučovat. Obránce Daniel Poizl (SPA) jde na trestnou za faul kolenem. Mezitím byl oznámen počet diváků. Dnešní utkání sleduje 1 511 fanoušků!
     
    46:01
    Před brankou domácích se strhla menší potyčka a rozhodčí budou vylučovat. Tomáš Dvořák (SPA) a Tomáš Pitule (KLA) půjdou pykat ha hrubost.
     
    41:18
    Kladno bude už za chvilku hrát v početní převaze. Tomáš Dvořák (SPA) dostává dvě minuty za držení a oslabuje svůj tým. Sparťané hrají ve čtyřech.
     
    29:23
    A pozor! Nejenom, že rozhodčí vylučují Antonína Melku (KLA) za hákování, ale v brance Sparty si jde poprvé zachytat brankář Oldřich Cichoň.
     
    27:55
    A právě Nicolas Hlava (KLA) o pár okamžiků později jde pykat na trestnou lavici za nedovolené bránění. Sparťané si zahrají další přesilovou hru.
     
    22:09
    Rytíři se budou muset znovu bránit. Obránce Ladislav Funk (KLA) totiž dostává dvě minuty za hákování a oslabuje svůj tým na následující dvě minuty.
     
    13:56
    Pšenička připravil dobrou šanci právě pro Slavíčka, ale sudí ještě předtím píská faul. Adam Kubík (KLA) si jde sednout na dvě minuty za podrážení.
     
    09:34
    Kladenští mohou snížit ve své první početní výhodě! Obránce Tomáš Dvořák (SPA) vyfasoval od rozhodčích dvě minuty za podrážení.
     
    01:25
    Máme tu první vyloučení zápasu. Marek Račuk (KLA) se provinil držením a hosté půjdou do oslabení. Sparťané budou hrát v přesilovce.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 4. Dvořáček (Pšenička), 8. Horák (Kvapil), 34. Horák (Forman, Kvapil) – 54. Melka (Hlava)


    HC Sparta Praha: Neužil (30. Cichoň) – Jeřábek, M. Jandus, Poizl, Košťálek (C), Dvořák (A), Prchal – Kvapil, Horák, Forman – Zikmund, Vitouch, Dvořáček (A) – Hašek, Konečný, Pšenička – T. Jandus, Prymula, Slavíček.
    Rytíři Kladno: Košarišťan (Stahl) – Kehar (A), Zelingr, Ticháček, Sorokin, Mikliš, Funk – Guman, Kubík, Urban – Melka, Račuk (C), Hlava – Jelínek, Pitule (A), Šapovaliv – Routa, Filip, Š. Bláha.

    Rozhodčí: Lacina, Pilný – Ganger, Klouček

    Diváci: 1 511
    bahis siteleri