Vysoké Mýto – Chrudim 1:16 (kon.)
konec
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
1:16 (0:7)
FK Chrudim
Úterý 25.08.2020, 18:15 • Sportovní hala Vysoké Mýto • Krajský pohár SFČR
     
    Konec zápasu! Chrudim potvrdila roli favorita, Nejzbach Vysoké Mýto přejela výsledkem 16:1 a postupuje do celostátního kola Poháru SFČR. (19:45:05)
     
    Konec zápasu.
     
    39:48
    Max přihrál míč proti noze Pavla Drozda, jehož zakončení pravou nohou skončilo na tyči domácí branky.
     
    39:04
    Kapitán domácích David Novák z deseti metrů minul branku Chrudimi o dobrých pár metrů a tak, zatím, další gól svého týmu nepřidal.
     
    39:04
    Vzápětí se hosté dopustili šestého faulu a tak domácí mají možnost desetimetrového kopu.
     
    38:50
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Pavel Drozd přesnou přihrávkou na zadní tyč našel MAXE, který ve skluzu zakončil přesně a dal další gól svého týmu. Asistence: Pavel Drozd.
     
    37:13
    Felipe našel přihrávkou mezi obránce před brankou Dominika Baloga, ten ale neměl klid na zakončení a tak vystřelil mimo tři tyče.
     
    36:43
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Patnáctý gól Chrudimi dává po přihrávce Baloga MARTIN DOŠA, který přehodil vyběhnutého brankáře Sůvu! Asistence: Dominik Balog.
     
    36:03
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují! Tentokrát si hráči Chrudimi role prohodili, když Tomáš Koudelka našel EVERTONA, jenž zakončil přesně! Asistence: Tomáš Koudelka.
     
    35:40
    Javorski odehrál míč pouze na soupeře a do zakončení se dostal Marek Vojtíšek. Brankář hostů se včas vrátil a zažehnal nebezpečí.
     
    35:01
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Everton vyslal střílenou přihrávku na zadní tyč, kde vše uzavíral TOMÁŠ KOUDELKA a ten vrátil svému týmu dvanácti brankový náskok. Asistence: Everton.
     
    34:19
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Aktivita Nejzbachu z posledních desítek sekund se vyplatila! Lukáš Mach se zbavil protihráče a lobem našel hlavu TOMÁŠE LIPAVSKÉHO, který hlavou dal první gól týmu hrajícího ve žlutých dresech! Asistence: Lukáš Mach.
     
    33:47
    Nejzbach nyní začíná ožívat. Jiráský se na levé straně pěkně zbavil soupeře a poté vystřelil na zadní tyč, míč vyrazil na rohový kop brankář Chrudimi.
     
    32:42
    Mach vyslal zajímavou přízemní střelu z levé strany, Dan Javorski v brance Chrudimi se dostal na zem včas a tak byl jeho zákrok i tentokrát úspěšný.
     
    31:54
    Do kombinace se nyní dostal i Nejzbach, Štanglica ovšem nedokázal zpracovat těžkou přihrávku a tak domácí musí znovu bránit.
     
    30:43
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Felipe přihrál na levou stranu, kde byl volný jeho spoluhráč. Tím byl DOMINIK BALOG, který si rychle míč zpracoval a tvrdou střelou na vzdálenější tyč dal dvanáctou branku Chrudimi! Asistence: Felipe.
     
    29:12
    Sekanina se skvěle uvolnil a před brankou našel Lipavského, jenž z velice zajímavé pozice poprvé donutil k zákroku Javorskiho!
     
    28:36
    Střídání v týmu FK Chrudim: ze hřiště odchází Dimitrij Litviněnko, přichází Daniel Javorski.
     
    28:36
    Pavel Drozd fauloval dotírajícího Davida Nováka a tím se dopustil již pátého faulu Chrudimi.

    David Klier

    Branky: 35. Lipavský (Mach) – 8. D. Drozd (Koudelka), 10. Everton (Mareš), 14. P. Drozd, 18. D. Drozd (Mareš), 18. Koudelka, 19. Max, 20. P. Drozd (D. Drozd), 21. Doša (Everton), 26. Max (pen.), 26. D. Drozd (Everton), 29. Everton (Koudelka), 31. Balog (Felipe), 36. Koudelka (Everton), 37. Everton (Koudelka), 37. Doša (Balog), 39. Max (P. Drozd)

    Karty:   13. Lipavský (VMY) – 13. Max (CHR)


    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Špinar (21. Sůva) – Jiráský, Novák, Lipavský, Vácha, Štanglica, Vojtíšek, Mach, Sekanina, Jeníček.
    FK Chrudim: Litviněnko (29. Javorski, Hlouš) – Everton, Mareš, Max (C), Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Balog, Felipe.

    Rozhodčí: Vaněk, Pivoňka

    Diváci: 70
    bahis siteleri