Vysoké Mýto – Chrudim 1:16 (kon.)
konec
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
1:16 (0:7)
FK Chrudim
Úterý 25.08.2020, 18:15 • Sportovní hala Vysoké Mýto • Krajský pohár SFČR
     
    39:04
    Kapitán domácích David Novák z deseti metrů minul branku Chrudimi o dobrých pár metrů a tak, zatím, další gól svého týmu nepřidal.
     
    38:50
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Pavel Drozd přesnou přihrávkou na zadní tyč našel MAXE, který ve skluzu zakončil přesně a dal další gól svého týmu. Asistence: Pavel Drozd.
     
    36:43
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Patnáctý gól Chrudimi dává po přihrávce Baloga MARTIN DOŠA, který přehodil vyběhnutého brankáře Sůvu! Asistence: Dominik Balog.
     
    36:03
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují! Tentokrát si hráči Chrudimi role prohodili, když Tomáš Koudelka našel EVERTONA, jenž zakončil přesně! Asistence: Tomáš Koudelka.
     
    35:01
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Everton vyslal střílenou přihrávku na zadní tyč, kde vše uzavíral TOMÁŠ KOUDELKA a ten vrátil svému týmu dvanácti brankový náskok. Asistence: Everton.
     
    34:19
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Aktivita Nejzbachu z posledních desítek sekund se vyplatila! Lukáš Mach se zbavil protihráče a lobem našel hlavu TOMÁŠE LIPAVSKÉHO, který hlavou dal první gól týmu hrajícího ve žlutých dresech! Asistence: Lukáš Mach.
     
    30:43
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Felipe přihrál na levou stranu, kde byl volný jeho spoluhráč. Tím byl DOMINIK BALOG, který si rychle míč zpracoval a tvrdou střelou na vzdálenější tyč dal dvanáctou branku Chrudimi! Asistence: Felipe.
     
    29:12
    Sekanina se skvěle uvolnil a před brankou našel Lipavského, jenž z velice zajímavé pozice poprvé donutil k zákroku Javorskiho!
     
    28:36
    Střídání v týmu FK Chrudim: ze hřiště odchází Dimitrij Litviněnko, přichází Daniel Javorski.
     
    28:05
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tomáš Koudelka přihrál EVERTONOVI, jenž zachoval chladnou hlavu, obešel gólmana a zakončil do prázdné branky.
     
    25:37
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Everton rozehrál rohový kop nakrátko, když přihrál DAVIDU DROZDOVI. Tento hráč si míč zpracoval a pohotovou střelou překvapil brankáře Sůvu! Asistence: Everton.
     
    25:08
    Chrudim právě vstřelila branku!
    MAX byl faulován a poté si sám postavil pokutový kop, který s přehledem proměnil!
     
    25:08
    Max byl faulován v pokutovém území a tak bude Chrudim kopat penaltu!
     
    23:42
    Domácí nyní předvedli jednoduchý protiútok, který málem skončil brankou! Do příležitosti pro skórování se dostal Štanglica, tomu ovšem Litvininěnko pokus vychytal!
     
    20:46
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Everton z levé strany našel MARTINA DOŠU, jenž prostřelil vyběhnutého brankáře Sůvu a zvýšil náskok Chrudimi! Asistence: Everton.
     
    20:01
    Střídání v týmu 1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: ze hřiště odchází Jan Špinar, přichází Martin Sůva.
     
    19:44
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Parádní souhru bratří Drozdů zakončil PAVEL DROZD, který zakončil parádní přihrávku bratra Davida do prázdné branky. Asistence: David Drozd.
     
    18:19
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Přesně minutu poté už je to 6:0 pro celek z Chrudimi. Obrovského nedorozumění v obraně Vysokého Mýta využil MAX. Ten už pouze doklepával míč do branky. Bez asistence.
     
    17:19
    Chrudim právě vstřelila branku!
    O chvíli později se dostal k míči na pravém křídle TOMÁŠ KOUDELKA, jenž z poměrně ostrého úhlu překonal brankáře!
     
    17:10
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Roman Mareš se ocitl s balónem před brankářem Špinarem, na poslední chvíli si ještě rozmyslel střelu a našel před odkrytou branku DAVIDA DROZDA, pro kterého nebyl problém navýšit skóre. Asistence: Roman Mareš.
     
    16:25
    Po dlouhé rozehrávce od branky domácího týmu se před brankou Chrudimi ocitl volný právě Tomáš Lipavský, kterému nechybělo mnoho, aby svým pokusem snížil!
     
    13:20
    Chrudim právě vstřelila branku!
    PAVEL DROZD využil chyby v rozehrávce Vysokého Mýta a nikým nehlídaný zvyšuje na 3:0 pro Chrudim! Bez asistence.
     
    12:17
    O pár sekund později dostává žlutou kartu za ostrý zákrok Max (FK Chrudim).
     
    12:03
    Tomáš Lipavský (1.FC Nejzbach Vysoké Mýto) zatáhl unikajícího Maxe a vidí za to žlutou kartu.
     
    09:04
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Rázem je to 2:0 pro FK Chrudim! Veterán Roman Mareš rozehrál aut na EVERTONA, jenž prostřelil brankáře Špinara. Asistence: Rokan Mareš.
     
    07:42
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Koudelkova přihrávka našla na pravé straně DAVIDA DROZDA, jenž se uvolnil a levačkou poslal míč přímo do vzdálenější šibenice, Chrudim se dostává do vedení! Asistence: Tomáš Koudelka.
     
    06:18
    Domácí nyní předvedli chybu v rozehrávce, po které dostal míč Max. Jeho přihrávka před branku našla nohu Pavla Drozda, jenž ze slibné pozice zakončil jen vedle branky!
     
    04:52
    Roh se domácím nepovedl a tak šla Chrudim do protiútoku. Mareš vyslal do úniku Martina Došu, kterého skvěle vychytal Špinar!

    David Klier

    Branky: 35. Lipavský (Mach) – 8. D. Drozd (Koudelka), 10. Everton (Mareš), 14. P. Drozd, 18. D. Drozd (Mareš), 18. Koudelka, 19. Max, 20. P. Drozd (D. Drozd), 21. Doša (Everton), 26. Max (pen.), 26. D. Drozd (Everton), 29. Everton (Koudelka), 31. Balog (Felipe), 36. Koudelka (Everton), 37. Everton (Koudelka), 37. Doša (Balog), 39. Max (P. Drozd)

    Karty:   13. Lipavský (VMY) – 13. Max (CHR)


    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Špinar (21. Sůva) – Jiráský, Novák, Lipavský, Vácha, Štanglica, Vojtíšek, Mach, Sekanina, Jeníček.
    FK Chrudim: Litviněnko (29. Javorski, Hlouš) – Everton, Mareš, Max (C), Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Balog, Felipe.

    Rozhodčí: Vaněk, Pivoňka

    Diváci: 70
    bahis siteleri