K. Vary – Slavia 3:0 (kon.) | Klatovy – Tábor 1:6 (kon.) | Nitra – Zvolen 5:3 (kon.)
Vlci Žilina – Martin 4:3 (kon.) | Trenčín – Bratislava Capitals 1:2 (1:3 po s.n.) | Jablonec n/N – Trutnov 0:0 (zruš.)
Prostějov – Přerov 0:7 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 3:2 (1:0 po s.n.) | Vrchlabí – Litoměřice 1:3 (kon.)
Kolín – Benátky n/J 6:2 (kon.) | Kadaň – Sokolov 0:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 0:1 (kon.)
Mostečtí Lvi – Děčín 8:3 (kon.) | Břeclav – SHKM Hodonín 4:7 (kon.)
po s.n. (1:0)
HK Poprad
3:2 (1:0, 0:0, 1:2 - 0:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Čtvrtek 27.08.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Prajem vám príjemný štvrtkový večer a vítam vás pri sledovaní druhého vzájomného prípravného zápasu v sezóne 2020/21 medzi HK Poprad a MHK 32 Liptovský Mikuláš. Pôvodne sa malo hrať stretnutie v Bardejove, no napokon sa uskutoční na popradskom zimnom štadióne. Zápas sa začína o 18:00.

    Úvodný duel medzi Popradom a Mikulášom v príprave na novú sezónu sa odohral presne pred týždňom vo štvrtok 20. augusta. Kamzíci od počiatočného buly v stretnutí dominovali a v zápase po celý čas viedli. Prvú tretinu vyhrali 3:0, v druhej 4:1 a v poslednej dvadsaťminútovke 6:1. Výsledné skóre teda bolo obrovské – 13:2. Poprad deklasoval Mikuláš veľmi jednoznačne a presvedčivo. Liptáci si teda v druhom zápase určite budú chcieť napraviť reputáciu, sledujte to spolu s nami na našom webe.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Rychlík (Vošvrda) – Drgoň, Ulrych, Brejčák, Dalhuisen, Müller, Česánek, Romaňák, Hodorovič, Božoň, Semaňák – P. Svitana (C), Skokan (A), Haščák – Vandas, Zagrapan (A), Handlovský – Matúš Paločko, Preisinger, Lušňák – Šotek, Bjalončík, Matej Paločko – Mešár, Jevoš, Dzivjak

    HK 32 Liptovský Mikuláš: Krasanovský (Bátory) – Petran (A), Kurali, Nemec, Mezovský, Bača, Dubina, Patlevič, Duran – Ri. Huna, Ró. Huna, Ru. Huna (C) – Lištiak, Piatka (A), Uhrík – Surový, Brown, Michalica – Hamráček, Okuliar, Michalík

    Rozhodca: Orolin – Šoltés, Stanzel.
     
    Pomaličky je všetko pripravené na začiatok stretnutia. Popradčania dnes nastupujú v modrých dresoch, Liptáci sa predstavia v dresoch červenej farby.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:14
    Poprad ihneď vyvinul ofenzívnu aktivitu. Ulrychova nahodená strela od modrej čiary Krasanovskému unikla, dorážať sa snažil Haščák, mieril však len do betónov.
     
    00:50
    Vandas naskočil na ľad a okamžite si na útočnej modrej pýtal dlhú prihrávku od Brejčáka, ktorá síce k nemu smerovala, ale nedokázal si ju úspešne spracovať.
     
    01:25
    Mezovský si musel dať pozor na atakujúceho Vandasa. V rohu klziska odohral puk po mantineli, už k nemu šiel okamžite Uhrík, no cez Dalhuisena sa nepretlačil.
     
    01:49
    Nahodený puk z hokejky Patleviča Rychlík bezpečne eliminoval. Oba tímy striedajú, domáci rozohrávajú spoza vlastnej brány.
     
    02:24
    Preisinger v strednom pásme po zisku puku okamžite otočil hru a vyrazil dopredu. Prenikol cez modrú čiaru, potom však bol zastavený.
     
    02:37
    Presilovkovú príležitosť dostávajú domáci. Oliver Okuliar si odsedí dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade.
     
    02:47
    Poprad dal gól!
    Presilovka kamzíkov je okamžite využitá! Domáci vyhrali buly v pásme, rozostavili sa. Svitana od mantinelu vrátil puk na modrú čiaru ADAMOVI DRGOŇOVI, ktorý napriahol a perfektnou ranou nedal šancu Krasanovskému.
    Asistencie: Patrik Svitana, Dávid Skokan.
     
    03:40
    Bjalončíksi v útočnom pásme vymieňal puk so Šotekom, Popradčania však v tejto chvíli nedokázali strelecky bránu ohroziť.
     
    04:08
    Róbert Huna ešte zachránil útočné pásmo. Posúval po mantineli Richardovi, ktorý hľadal bekhendovou prihrávkou medzi kruhmi Rudolfa Hunu, ale puk zastavil popradský obranca.
     
    04:46
    Prihrávka z hokejky Mezovského z obranného pásma bola veľmi nepresná, rozhodcovia odpískali zakázané uvoľnenie.
     
    05:23
    Svitana po pravom krídle vysúval Haščáka, ktorý však už nemal dostatočnú podporu od spoluhráčov, keďže sa striedalo.
     
    05:46
    Brejčák podporil ofenzívu a z rohu klziska našiel prihrávkou Handlovského, ktorý z pravého kruhu okamžite pálil. Vyprášil betóny Krasanovského.
     
    06:20
    Vandas zabojoval v rohu klziska v súboji s Dubinom a podarilo sa mu získať puk. Prihrávka smerovala následne na Zagrapana, ktorý si ju však nespracoval.
     
    06:57
    Priestor sa otvoril na opačnej strane pre Petrana, ktorý vyrazil na výlet. Zamieril s pukom do rohu klziska, odtiaľ však už nemal východisko.
     
    07:39
    Peter Bjalončík predviedol pozoruhodnú samostatnú akciu. V strednom pásme prebral puk, pokračoval medzi kruhy, tam si prehodil puk cez protihráča, stratil stabilitu, no ešte v páde forhendom zakončil do betónov.
     
    08:13
    Domáci tím získava ďalšiu presilovú hru. Jakub Nemec si odsedí menší trest za faul kolenom.
     
    08:41
    Skokan to dával z otočky naslepo popred bránkovisko. Hľadať chcel zrejme Svitanu, no hru predvídal Petran a oslobodil svoj tím.
     
    09:01
    Efektná akcia Popradu. Svitana po pravom kruhu posunul Skokanovi, ktorý to opäť prihrával popred bránkovisko z otočky na Haščáka. Krasanovský sa stihol presunúť a dokázal zakročiť.
     
    09:43
    Vandasova krížna prihrávka nenašla Handlovského, snažil sa ešte zachytávať puk Lušňák, no taktiež neuspel.
     
    10:06
    Záver hry v oslabení Liptákom vyšiel a dokázali vyraziť dopredu. Rudolf Huna korčuliarsky prekonal Dalhuisena, zadovkou medzi kruhmi prenechal puk Richardovi Hunovi. Na jeho rýchlej koncovke si však Rychlík pochutnal lapačkou.
     
    10:34
    Rozohrávka z hokejky Müllera bola veľmi nepresná a nedomyslená. Končí sa to icingom a buly sa bude vhadzovať v obrannom pásme Popradu.
     
    10:56
    Zaujímavá akcia Liptákov. Jakub Dubina vypálil spoza pravého kruhu. Rychlík vyrážal, k dorážke sa dostal ešte Hamráček spomedzi kruhov, no mladý popradský brankár predviedol aj po druhýkrát svoj pravý betón.
     
    11:47
    Matej Paločko dokázal šikovne poslať pred bránku strieľanú prihrávku, ktorú Bjalončík tečoval. Krasanovský však dokázal vytiahnuť svoju vyrážačku.
     
    12:25
    Ďalšia presilovka pre mužstvo Popradu. Matej Bača dostáva dve minúty za držanie.
     
    13:24
    Popradčania sa úspešne rozostavili po vyhratom buly. Po niekoľkých prihrávkach to skúšal strelou od modrej Drgoň. Skokan chcel dorážať, ale Krasanovský mu nedal šancu.
     
    13:45
    Dalhuisen prišiel o puk pomerne lacno, atakoval ho Piatka. Následne Dalhuisen zatiahol ručnú brzdu a vypichol mu puk naspäť.
     
    14:30
    V závere popradskej presilovky pôsobili domáci hokejisti trochu nervózne, nemali puk úplne pod kontrolou. Vandas po kostrbatej prihrávke chcel spoza pravého kruhu strieľať z prvej, ale puk netrafil.
     
    15:11
    Popradčania získali útočné pásmo, od modrej čiary to skúšal Müller. Jeho zakončenie Krasanovský betónom eliminoval.
     
    16:24
    Lušňák chcel zabrániť individuálnemu prieniku Petrana. Vypichol mu puk v obrannom pásme, potom však prišiel o hokejku, a tak sa do hry zapojiť nemohol.
     
    17:37
    Ulrych dostal prihrávku od Svitanu a z prvej príklepom pálil. Trafil však iba do chrbta Mezovského a Krasanovský zasahovať nemusel.
     
    17:56
    Liptáci mali možnosť prečíslenia troch proti jednému. Prihrávka Michalíka dorazila krížom pred bránku na Lištiaka, ktorému však puk preskočil cez hokejku a už nezakončil.
     
    18:41
    Vandas po pravom krídle ďaleko neprenikol. Pri mantineli ho odstavil Hamráček a tam samostatná akcia Vandasa skončila.
     
    19:10
    V závere tretiny bude mať Poprad ďalšiu presilovku. Oliver Okuliar dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    19:24
    Rudolf Huna vo vlastnom oslabení vyrazil do úniku, dostal prihrávku na modrú čiaru. Snažil sa to blafákom na forhend, Rychlík ho však prečítal a telom bezpečne zastavil jeho zakončenie.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej dvadsaťminútovke padol jeden gól. Domáci sa dostali do vedenia počas presilovky v 3. minúte, kedy sa presadil Drgoň.
    Druhá tretina sa začne približne o 18:45.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:21
    Poprad začal druhú tretinu ešte s minútovou presilovkou, v jej úvode hosťujúci Kurali bezpečne vyhodil puk preč cez všetky čiary.
     
    20:40
    Popradčanom sa ani na druhýkrát nepodarilo usadiť sa v pásme. Hostia opäť bezpečne vyhadzujú z obrannej tretiny.
     
    21:33
    Hamráček presúval hru na Michalíka, ktorému sa pred bránkou ukazoval Okuliar, no prudkú prihrávku si nevedel spracovať.
     
    22:12
    Presilovku si zahrajú aj Liptáci. Marcel Haščák je vylúčený na dve minúty za hákovanie.
     
    22:48
    Dalhuisen ako obranca urobil dobrú defenzívnu robotu, puk potiahol do útočnej tretiny a manévroval s ním ešte niekoľko sekúnd.
     
    23:20
    Presilovka Mikuláša sa končí predčasne. Dve minúty za hákovanie dostáva Maroš Piatka.
     
    23:38
    Bjalončík prebral puk v strednom pásme. Pokračoval dopredu, ukazoval sa mu Lušňák, no Bjalončík sa to rozhodol zakončiť sám. Bránu prestrelil.
     
    24:28
    Hra štyroch proti štyrom zatiaľ veľa vzrušenia neprináša, je to na oboch stranách veľmi nepresné.
     
    25:08
    Preisingerova krížna prihrávka našla Haščáka medzi kruhmi, ktorý okamžite pálil, ale jeho strela z prvej letela iba do Hamráčka.
     
    25:18
    Vylučuje sa opäť. Tentokrát na domácej strane, za držanie je potrestaný na dve minúty Adam Drgoň.
     
    25:48
    Brejčák získal puk v obrannom pásme, pomohol si Dalhuisenom, ktorý potom bezpečne vyhodil preč.
     
    26:14
    Ulrych vyhadzoval von z obranného pásma, no vysokou hokejkou hral Nemec a bude sa teda vhadzovať pred Krasanovským.
     
    26:49
    Mikuláš získal útočné pásmo a Jakub Nemec pálil od modrej čiary. Jeho delovku Rychlík vyrazil smerom na plexisklo.
     
    27:17
    Dobrú prácu odviedol Vandas, ktorý potiahol puk po krídle. Na pravom kruhu párkrát premiešal, posunul medzi kruhy, kde už prikorčuľoval Romaňák. Jeho následná strela bola blokovaná a letela na ochrannú sieť.
     
    27:58
    Hamráček zamieril s pukom dopredu po ľavom krídle. Nemal však podporu od spoluhráčov a nedokázal puk nikomu prihrať.
     
    28:47
    Matej Paločko našiel medzi kruhmi voľného Bjalončíka, ktorý okamžite zakončoval, jeho zakončenie však smerovalo mimo priestoru bránky.
     
    29:22
    Haščákovi sa do cesty postavil Brown, ktorý zastavil jeho pohyb na modrej čiare. Poprad dopredu teda ďalej nemohol pokračovať.
     
    29:38
    Svitanova krížna prihrávka našla na pravom kruhu úplne voľného Haščáka, ktorý mieril a mieril a nakoniec však vystrelil iba nepresne.
     
    30:50
    Vandas zaviezol puk do útočného pásma a skúšal dávať prihrávku na Handlovského. Ten to potom nastreľoval spoza ľavého kruhu, mieril však len do vlastného spoluhráča Zagrapana.
     
    31:46
    Česánek vymyslel dobrú krížnu prihrávku na Preisingera. On ju však nevyužil, z prvej mu strela nevyšla, puk mu prekĺzol cez hokejku.
     
    32:16
    Ďalšia sľubná akcia domácich. Matej Paločko potiahol puk po pravom krídle, krížom to nasmeroval na ľavý kruh Šotekovi, ktorý strieľal, ale Krasanovského vyrážačka bola pohotová.
     
    33:18
    Dávid Skokan s Matejom Bačom sa trošku hokejkami pochytili. Obaja dostávajú 2+2 za seknutie. Do ich výmeny názorov sa zapojil aj Ulrych, ktorý dostal dvojminútový trest za hrubosť.
     
    33:54
    Pred bránku sa okamžite naštartoval Róbert Huna, ktorý dostal prudkú prihrávku a stihol ju tečovať smerom na Rychlíka. Popradský gólman však bol úspešný v zákroku.
     
    35:07
    Mikuláš v závere svojej presilovej hry vyvíja akú-takú aktivitu. Petran pálil od modrej, jeho strela však bola blokovaná.
     
    35:39
    Obranca Petr Ulrych len nedávno naskočil na ľadovú plochu a znovu sa vracia na trestnú lavicu. Tentokrát je to za hákovanie na dve minúty.
     
    36:18
    Individuálne to skúsil v oslabení Lukáš Handlovský, ktorý si spracoval prihrávku na modrej čiare, prekorčuľoval poza bránu, následne z kruhu strieľal, mieril však priamo na betón Krasanovského.
     
    37:20
    Popradčania bezpečne a s istotou bránia toto oslabenie, dokonca sa im podarilo ísť aj dopredu znovu. Haščák si prebral puk medzi kruhmi a vystrelil. Krasanovský podržal.
     
    37:29
    Vylučuje sa opäť a presilovku si zahrajú kamzíci. Dve minúty za zovretie puku a 10 minút za nešportové správanie dostáva Oliver Okuliar.
     
    38:28
    Vandas krížnou prihrávkou našiel Zagrapana, ktorý pálil z prvej. Jeho strela mierila na Krasanovského betón. Puk sa odrazil späť k Vandasovi, ktorý chcel dorážať, no napálil to len opäť do betónu gólmana Liptákov.
     
    39:14
    Haščák krížnou prihrávkou našiel Preisingera, ktorý to skúšal strelou spomedzi kruhov, no opäť napálil len do Krasanovského.
     
    39:36
    V závere presilovky sa o strelecké zakončenie pokúšal aj Haščák, ale spoza ľavého kruhu namieril iba do plexiskla.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Prostredná dvadsaťminútovka nepriniesla veľa vzruchu na ľade. V druhej tretine sme gól nevideli, Poprad naďalej vedie jednogólovým rozdielom. Tretia tretina sa začne približne o 19:31.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:51
    Úvod tretej tretiny je z oboch strán kostrbatý, Liptákom nevyšiel prienik do útoku a z opačnej strany Svitana prihrával k mantinelu nepresne.
     
    41:19
    Strela spomedzi kruhov z hokejky Michala Uhríka bola zblokovaná a letela na ochrannú sieť.
     
    41:56
    Preisingeroi sa medzi kruhmi ukazoval Lušňák, no prihrávku si nedokázal spracovať.
     
    42:55
    Božoň sa po odpískaní hry zrazil s Dubinom, vyzeralo to nepríjemne, no obaja sú v poriadku a vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    43:06
    Skokanovi sa pred bránkoviskom v dobrej pozícii ukázal Marcel Haščák, ktorý aj vystrelil z prvej, no jeho pokus bol zblokovaný na ochrannú sieť.
     
    43:51
    Ulrych vypálil od modrej čiary po Svitanovej prihrávke. Pred bránkou clonil Skokan, no Krasanovský sa v zákroku nemýlil.
     
    44:20
    Zagrapan prenechal puk medzi kruhmi Handlovskému, ktorý však nič zaujímavé nevymyslel, nebola z toho žiadna strela na bránu.
     
    44:52
    Müller smeroval dopredu po pravom krídle a spoza kruhu vypálil príklepom. Jeho pokus však bol nepresný a skončil na zadnom mantineli.
     
    45:23
    Presilovku si zahrajú kamzíci. Matej Bača dostáva dve minúty za držanie.
     
    46:09
    Poprad dal gól!
    Po dlhšom čase vidíme v zápase druhý gól počas využitej popradskej presilovky. Prihrávku si za ľavým kruhom spracoval MARCEL HAŠČÁK a svižnou strelou pomedzi betóny prekonal gólmana Liptákov.
    Asistencie: Adam Drgoň, Dávid Skokan.
     
    47:14
    Nahodený puk z hokejky Durana nenašiel nik z jeho spoluhráčov, a tak sa píska zakázané uvoľnenie.
     
    47:53
    Dzivjak naštartoval akciu cez Jevoša po ľavom krídle. Jevoš sa snažil zakončovať z ľavého kruhu, namieril to priamo do gólmana.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 815 divákov.
     
    48:26
    Skokan si nakorčuľoval pred bránku, Haščák mu ponúkol puk, no zakončenie z prvej spred bránkoviska letelo priamo do Krasanovského.
     
    48:39
    Brankár Mikuláša Filip Krasanovský hlási nejaké problémy, a tak je vystriedaný. Na jeho miesto prichádza Matej Bátory.
     
    49:08
    Handlovský inštinktívne posúval pred bránku Brejčákovi, ktorý už bol sám pred Bátorym, no rozhodol sa ešte ponúknuť puk Zagrapanovi, ktorý zakončoval zblízka, no namieril to len do betónu.
     
    49:38
    Opäť sa to trošku priostrilo medzi hráčmi, tentokrát medzi Danielom Brečákom a Jakubom Nemcom. Brejčák dostáva dve minúty za podrazenie a Nemec za krosček.
     
    51:12
    Ulrych vymyslel zaujímavú spätnú krížnu prihrávku na Haščáka, ktorý zakončoval už zblízka, triafal to však do Bátoryho betónov.
     
    52:13
    Mike Dalhuisen si počkal na pohyb Michala Uhríka a okamžite ho telom čisto odstavil od hry.
     
    52:52
    Svitana ešte zabojoval o puk v útočnom pásme. Ponúkol ho Lušňákovi, ktorý dával krížom pred bránkovisko Preisingerovi, no ten stopercentnú šancu premárnil.
     
    54:11
    Krížna prihrávka z hokejky Božoňa na Mešára bola tečovaná a puk skončil mimo hracej plochy. Vhadzuje sa v stredovom kruhu.
     
    55:23
    Róbert Huna na modrej čiare zastavil rozohrávku Popradu, nahadzoval však puk len na zadný mantinel a opäť si ho prevzali domáci.
     
    56:14
    Dalhuisen vyrazil dopredu po ľavom krídle, prekorčuľoval s pukom do rohu klziska a odtiaľ nahadzoval pred bránku. Bátory zachytával.
     
    56:28
    V defenzívnej činnosti Dalhuisen teraz trochu zlyhal, Michalík mu vzal puk medzi kruhmi a ihneď strieľal. Rychlík bol pripravený.
     
    56:37
    Poprad získava v závere tretiny presilovku. Dve minúty za podrazenie dostáva Markus Michalík.
     
    57:21
    Svitana to dával krížom na uvoľňujúceho sa Haščáka, ktorý chcel zakončovať z ľavého kruhu, namieril to však len na zadný mantinel a Poprad potom stratil pásmo.
     
    58:14
    Zagrapan si pomohol Lušňákom v útočnom pásme, pýtal si puk späť, potom sa však potkol a spadol.
     
    58:44
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci v závere tretej tretiny znižujú a záver ešte môže byť dramatický. Michalík naskočil z trestnej lavice, spracoval si puk a vysunul uvoľneného LUKÁŠA HAMRÁČKA, ktorý šiel sám na bránu a strelou ponad vyrážačku prekonal Rychlíka.
    Asistencia: Markus Michalík.
     
    59:02
    Brankár Bátory sa už vypýtal na striedačku, hostia začínajú power-play v šestici.
     
    59:31
    Müller konal striktne. Liptáci nakorčuľovali do pásma ako víchor a popradský obranca bol donútený vyhodiť puk na icing.
     
    59:39
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia vyrovnávajú stav stretnutia v samom závere počas hry bez brankára. Po vyhratom buly našiel dobrou prihrávkou Róbert Huna MAROŠA PIATKU, ktorý si vypýtal puk medzi kruhmi a nekompromisne z prvej zavesil.
    Asistencie: Róbert Huna, Mário Kurali.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    Poprad v 47. minúte zvýšil svoje vedenie gólom z hokejky Haščáka. Následne sa zdalo, že domáci dokráčajú pohodlne za víťazstvom, no v závere prišli dva zásahy. Hamráček znížil v 59. minúte a v 60. minúte vyrovnal Piatka.
    Uvidíme päťminútové predĺženie po troch hráčoch na oboch stranách.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:16
    Hneď v úvode predĺženia dopredu vyrazili domáci, Skokan posunul puk Drgoňovi, ktorý samostatne zakončil, no trafil Bátoryho betón.
     
    61:05
    Vandas so Svitanom krúžili s pukom na hokejke v pásme, no nič strelecké nevymysleli.
     
    61:28
    Okuliar vykorčuľoval dopredu, vrátil dozadu Mezovskému, ktorý však nahadzoval iba na zadný mantinel.
     
    62:06
    Mezovský so Surovým nevyužili príležitosť na prečíslenie dvoch proti jednému. Mezovský spomalil a nedokázal zrýchliť.
     
    62:28
    Richard Huna to skúsil strelecky spomedzi kruhov. Jeho zakončenie smerovalo priamo na hruď gólmana Rychlíka.
     
    63:04
    Preisinger si v strednom pásme nerozumel s Lušňákom, Popradčania prišli o puk, hru otočil Petran, pálil spoza ľavého kruhu, mieril to však iba na Rychlíkovu vyrážačku.
     
    63:45
    Skokan v útočnom pásme našiel krížnou prihrávkou Haščáka, ktorý ešte rozmýšľal, napokon vypálil, ale iba na plexisklo.
     
    64:46
    Vandas vyrazil so spoluhráčmi do rýchleho protiútoku, prenechával na ľavý kruh Svitanovi, ktorý pálil, no mieril iba do Bátoryho.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    V predĺžení sme vyložené šance na gól nevideli, o víťazovi teda budú musieť rozhodnúť samostatné nájazdy.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    1. série
    0:0
    Andrej Lištiak šiel na nájazd ako prvý, jeho strela zblízka mierila do betónov.
     
    1. série
    0:0
    Dávid Skokan naznačoval strelu, potom však vystrelil iba do Bátoryho betónov.
     
    2. série
    0:0
    Róbert Huna vyskúšal strelu švihom, puk sa od Rychlíkovej hokejky odrazil na plexisklo.
     
    2. série
    0:0
    Lukáš Handlovský podnikol blafák na forhend, potom zakončil iba na mantinel.
     
    3. série
    0:0
    Mário Kurali naznačoval strelu, potom zblízka skúšal trafiť medzi betóny, no mýlil sa.
     
    3. série
    0:0
    Marcel Haščák to skúšal strelou z kruhu, namieril do betónov.
     
    4. série
    0:0
    Ani Simonovi Duranovi nájazd nevyšiel.
     
    4. série
    1:0
    Marek Zagrapan sa rozbehol, vypálil spomedzi kruhov a prestrelil Bátoryho.
     
    5. série
    1:0
    Maroš Piatka to skúšal blafákom medzi nohy, no nebol úspešný.
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HK Poprad.
    Rozhodujúcim a jediným premeneným nájazdom bol gól MAREKA ZAGRAPANA.
     
    Koniec zápasu. (20:21:17)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 3. Drgoň (Svitana, Skokan), 47. Haščák (Drgoň, Skokan), rozh. náj. Zagrapan – 59. Hamráček (Michalík), 60. Piatka (Ró. Huna, Kurali)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Lištiak (LMI)
    0:0   Skokan (POP)
    2. série:
    0:0   Ró. Huna (LMI)
    0:0   Handlovský (POP)
    3. série:
    0:0   Kurali (LMI)
    0:0   Haščák (POP)
    4. série:
    0:0   Duran (LMI)
    1:0   Zagrapan (POP)
    5. série:
    1:0   Piatka (LMI)


    HK Poprad: Rychlík (Vošvrda) – Drgoň, Ulrych, Brejčák, Dalhuisen, Müller, Česánek, Romaňák, Hodorovič, Božoň, Semaňák – P. Svitana (C), Skokan (A), Haščák – Vandas, Zagrapan (A), Handlovský – Matúš Paločko, Preisinger, Lušňák – Šotek, Bjalončík, Matej Paločko – Mešár, Jevoš, Dzivjak
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Krasanovský (49. Bátory) – Petran (A), Kurali, Nemec, Mezovský, Bača, Dubina, Patlevič, Duran – Ri. Huna, Ró. Huna, Ru. Huna (C) – Lištiak, Piatka (A), Uhrík – Surový, Brown, Michalica – Hamráček, Okuliar, Michalík

    Rozhodčí: Orolin – Šoltés, Stanzel

    Diváci: 815
    bahis siteleri