Pardubice B – Přepeře 1:3 (kon.)
konec
FK Pardubice B
1:3 (0:2)
FK Přepeře
Středa 02.09.2020, 17:00 • Stadion Pod Vinicí • Česká fotbalová liga (B) • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím hostujícího celku, který nakonec zvítězil výsledkem 3:1. Pardubice vstoupily do druhého poločasu tím nejlepším možným způsobem, neboť se jim povedlo vstřelit kontaktní branku. Přepeře se z této chyby ale poučily, přičemž do konce zápasu nepovolily své jednobrankové vedení, navíc se jim během nastaveného času povedlo vstřelit třetí branku. (18:51:17)
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. SYNEK - 1:3
     
    90+3
    Přepeře právě vstřelily branku!
    Hosté si přeci jenom odvezou všechny tři body! Domácí obrana zapomněla na JAKUBA SYNKA, který se hnal sám na Šmída. Výsledkem byla přízemní rána, která dost možná směřovala mezi nohy brankáře.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    89
    Střídání v týmu FK Přepeře: ze hřiště odchází Filip Jarosz, přichází Marek Sedláček.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Pardubice se s míčem drží na útočné polovině. Dost možná se dočkáme nastaveného času.
     
    86
    Střídání v týmu FK Pardubice B: ze hřiště odchází Jaroslav Boura, přichází Lukáš Zelenka.
     
    86
    Na levém křídle měl celkem dost prostoru na centr Vaníček, který v pokutovém území našel hlavu pozorného Huška. Přepeře budou zahrávat roh.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, Přepeře stále vedou o jedinou branku. Domácí hodně otevírají obranu, což by se nemuselo vyplatit.
     
    84
    Do těžké situace se dostal vracející se Hušek, který měl na zádech napadajícího protihráče. Domácí hráč nakonec spolupracoval s brankářem Šmídem.
     
    83
    Až do pokutového území se dokázal natlačit Synek, který se ve skluzu pokoušel zakončit, jenomže kopačkou trefil Šmída. Nakonec z toho je útočný faul.
     
    82
    Domácí tak vykřesali rohový kop z pravé strany. Po něm se k odraženému balónu jako první dostal Gočaltovský, jehož ukvapená rána putovala nad branku.
     
    81
    Střídání v týmu FK Přepeře: ze hřiště odchází Pawel Zaradny, přichází Aleš Vaníček.
     
    80
    Pardubice dostaly k dispozici standardku z velice dobré vzdálenosti od branky. Nakonec se k rozehrávce postavil Sláma, který mířil pouze do zdi.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Vojtěch Venc (FK Přepeře).
     
    76
    Domácí se na malý moment nastěhovali do pokutového území, kde se nejlépe zorientoval Pavlata, kterému se povedlo dostat balón na opačnou polovinu.
     
    75
    Střídání v týmu FK Pardubice B: ze hřiště odchází David Huf, přichází Jaroslav Boura.
     
    74
    Truksa ani během další rozehrávky nevolil odkop na druhou stranu, nýbrž rozehrávku po zemi. Průnikem to zkoušel Volf, který narazil na prvního soupeře.

    David Suchý

    Branky: 48. Petráň – 30. Nesvadba, 41. Ježek, 90+3. Synek

    Karty:   13. Čihák (PCB) – 79. Venc (PRP)   29. Čihák (PCB)


    FK Pardubice B: Šmíd – Sláma, Pfeifer, Čihák, Lee (46. Gočaltovský), Kubart, Hušek, Sychra, Petráň, Huf (C) (75. Boura) (86. Zelenka), Vít
    Náhradníci: Boura, Gočaltovský, Formáček, Zelenka, Pitter, Jiroutek

    FK Přepeře: Truksa – Novotný, Venc, Nesvadba (C), Tvaroha, Pavlata, Jarosz (89. Sedláček), Martan, Bulíř (62. Synek), Zaradny (81. Vaníček), Ježek (62. Volf)
    Náhradníci: Vrána, Vaníček, Sedláček, Synek, Elbel, Hlůže, Volf

    Rozhodčí: Vít – Ježek, Tryzna

    Diváci: 100
    thejrc.org