Faerské ostrovy – Izrael 3:1 (kon.) | San Marino – Česko 0:6 (kon.)
konec
San Marino
0:6 (0:2)
Česko
Středa 02.09.2020, 20:30 • Serravalle • Kvalifikace ME U21 • Skupina 4
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání pochopitelně končí vítězstvím Česka, které svého soupeře porazilo poměrem 6:0. I druhý poločas byl jednoznačně v režii českého celku, kterému se povedlo skórovat ještě čtyřikrát. Třetí branka byla k vidění až po hodině hry, následně se po zranění musel z branky pakovat De Angelis, což byl pro domácí další velký problém. Náhradní brankář Paolini totiž během dvaceti minut inkasoval hned tři branky. (22:24:01)
     
    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 1:15. Střely mimo: 0:9. Rohy: 0:12. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 5:2.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Samuel Pancotti (San Marino).
     
    90+3
    V pokutovém území se Granečný zbavil svého strážce, načež předal míč k postranní lajně na Holíka. Tuto spolupráci však čistým způsobem narušil Nanni.
     
    90+2
    Další nedovolený zákrok, tentokráte z české strany. Kousek od středového kruhu tak mohl volný kop rozehrát Moretti, který pasem zkoušel najít Quarantu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi je už delší dobu rozhodnuto. San Marino prohrává o šest branek, nyní vykopává brankář.
     
    87
    V krátkém časovém sledu se do zakončení dostal Šulc, který na hranici malého vápna hlavou zakončil kousek vedle.
     
    86
    Zdravotní problémy měl jeden z hráčů San Marina, podruhé tak musel na scénu lékařský personál. Na nic vážného to nevypadá, rozehrávat tak bude Trmal.
     
    84
    Nakonec to bylo s dalším faulem reprezentace San Marina, což český celek trochu zachránilo. Každopádně se do další akce zapojil Beran, kterého uhlídal Nanni.
    83. ŠULC - 0:6
     
    83
    Česko právě vstřelilo branku!
    Celkem šťastná branka, avšak na to se historie ptát nebude! Holík šajtlí centroval do pokutového území, kde se nacházel PAVEL ŠULC. Od něj se míč odrazil na kopačku osamoceného Granečného, jenž pálil směrem na branku. Do dráhy letu střely vložil kopačku právě Šulc, což dokonale zaskočilo domácího brankáře.
     
    83
    S rozehrávkou vypomohl také znuděný brankář Trmal, který nahrál na kopačku Zimy. Tomu na pomoc přispěchal Sadílek, jenž se nechal čistě obelstít.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Před malým momentem provedl autové vhazování Franciosi, který našel pouze Granečného.
     
    81
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Filip Havelka, přichází Denis Granečný.
     
    80
    Útočná snaha českého celku pochopitelně nekončí. Tentokráte jsme sledovali útok přes pravou stranu, Holík si ale případný centr hodně rychle rozmyslel.
    77. HOLÍK - 0:5
     
    77
    Česko právě vstřelilo branku!
    Aby toho nebylo málo, tak tu máme také pátý zásah! Prudký pas se snesl na levé křídlo, kde se k dalšímu centru dostal Sadílek. Tomu se pro změnu povedlo najít pravého obránce LIBORA HOLÍKA, který rovněž nedal Paolinimu sebemenší šanci na reakci.

    David Suchý

    Branky: 18. Drchal, 27. Drchal, 64. Krejčí, 76. Krejčí, 77. Holík, 83. Šulc

    Karty:   30. Conti (SMA), 53. Ceccaroli (SMA), 90+5. Pancotti (SMA)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 1:15. Střely mimo: 0:9. Rohy: 0:12. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 5:2.
    San Marino: De Angelis (73. Paolini) – Conti (73. Franciosi), Cevoli (C) (60. Quaranta), Moretti, Tosi (55. Contadini) – Dolcini – Tomassini, Ceccaroli (55. Nanni), Mularoni, Raschi – Pancotti
    Náhradníci: Paolini – Quaranta, Contadini, Michelotti, Piscaglia, Liverani, Valentini, Nanni, Franciosi

    Česko: Trmal – Holík, Zima, Krejčí, Sadílek (C) – Janošek, Havelka (81. Granečný) – Bucha (74. Šulc), Karabec (65. Beran), Žitný (74. Vaníček) – Drchal (65. Lingr)
    Náhradníci: Jedlička – Plechatý, Šašinka, Lingr, Beran, Souček, Granečný, Šulc, Vaníček

    Rozhodčí: Kourgheli – Komčenko, Kosovec (všichni Bulharsko)
    thejrc.org