Magnitogorsk – Kunlun 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Petrohrad 1:2 (kon.) | Kazaň – Viťaz 0:4 (kon.)
CSKA Moskva – Soči 3:1 (kon.)
konec
CSKA Moskva
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
HK Soči
Pátek 04.09.2020, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:55 Pavel KARNAUCHOV - 3:1
     
    42:55
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí se prosazují ve vlastním oslabení a jdou do dvoubrankového náskoku. Po Šaryčenkovi převzal kotouč PAVEL KARNAUCHOV a nabruslil si do útočného pásma. Poté vyslal z dálky svižnou střelu a Lassinanttiho prostřelil nad jeho lapačkou – 3:1. Asistence: Alexandr Šaryčenkov.
    40:31 Mat ROBINSON - 2:1
     
    40:31
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hned v úvodu třetí třetiny strhávají vedení na svou stranu domácí hráči. MAT ROBINSON se napřáhl na pravém kruhu a jeho pokus pak zapadl za záda Joela Lassinanttiho – 2:1. Bez asistence.
    35:31 Konstantin OKULOV - 1:1
     
    35:31
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Klas Dahlbeck objel branku soupeře a poté na pravé straně zakončil a těsně před Lassinanttim jeho pokus tečoval KONSTANTIN OKULOV a puk končí za zády hostujícího brankáře – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Klas Dahlbeck a Maxim Mamin.
    28:37 Marcus NILSSON - 0:1
     
    28:37
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí už sice byli v plném počtu, ale hosté se ještě drželi před brankou Šaryčenkova a skórují. Klimontov od modré čáry nahodil puk před branku, kde ho šikovně těsně před moskevským brankářem tečoval MARCUS NILSSON a hosté vedou – 0:1. Asistence: Konstantin Klimontov a Daniil Miromanov.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 36. Okulov (Dahlbeck, Mamin), 41. M. Robinson, 43. P. Karnauchov (Šaryčenkov) – 29. Nilsson (Klimontov, Miromanov)


    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Samojlov) – Blažijevskij, M. Robinson (A), Dahlbeck, Samorukov, Rykov, Ar. Sergejev, Naumenkov – Slepyšev (A), Loktionov, Goldobin – Mamin, Šalunov, Okulov – Sorkin, Andronov (C), P. Karnauchov – Korosteljov, Světlakov, Maximov.
    HK Soči: Lassinantti (Treťjak) – Rundblad, Pogorišnyj, J. Alexandrov, Soljannikov, Miromanov, Klimontov, Gordějev – Karjalainen, Linus Johansson, Nilsson – Ruděnkov (A), Točickij (A), Šmeljov – Apalkov (C), Rubcov, A. Galimov – Ogirčuk, Kukštel, Petkov – Garajev.

    Rozhodčí: Romaško, Spirin – Gorděnko, Sysujev

    Diváci: 1693
    bahis siteleri