Interobal Plzeň – FTZS Liberec 5:0 (kon.) | Ž. Vlci Brno – Svarog Teplice 5:7 (kon.) | Chrudim – České Budějovice 2:1 (kon.)
Slavia – Olympik Mělník 9:3 (kon.) | Česká Lípa – Helas Brno 5:3 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
9:3 (3:2)
SK Olympik Mělník
Pátek 04.09.2020, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39
    Mělník právě vstřelil branku!
    Autorem branky z desetimetrového kopu je JAN KALABIS, který se trefil přesně nad levou ruku brankáře Marka Karpiaka.
     
    37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Právě po této ose padá další branka! Plíšek vybojoval míč v rohu hrací plochy. Následně tvrdým nástřelem našel před svatyní FILIPA HRUŠKU, který tvrdý míč dokázal umístit do branky – 9:2. Asistence: Svatopluk Plíšek.
     
    34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Makedonský reprezentant DANIEL DE SOUZA se nám představuje v celé své podobě. Další tvrdá střela a další branka. Míč znovu dokázal procedit skrz brankáře Šandu – 8:2. Asistence: Zdeňka Slámy.
     
    33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další branka v síti Martina Šandy. Tvrdou ránu Daniela de Souzy dorazil na brankové čáře do branky DAVID JOŠT – 7:2. Asistence: Daniel de Souza.
     
    29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další branka v síti Šandy. Tvrdá rána DANIELA DE SOUZY, která prošla přes bránícího Kasýka skončila až zády Šandy – 6:2. Bez asistence.
     
    29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Lahůdková akce v podání Slavie, která sehrála tento rychlý kontr naprosto precizně. Sláma vysunul do pravé strany Leovského, který našel před brankou volného DAVIDA JOŠTA, ten už dokázal v klidu zasunout míč za Šandu – 5:2. Asistence: Igor Leovski.
     
    26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se dostávají do dvoubrankového náskoku. RADIM ZÁRUBA se hbitě přehnal přes obranu Mělníka a z pravé strany překonal přízemním pokusem brankáře Šandu – 4:2. Asistence: Jan Homola.
     
    13
    Mělník právě vstřelil branku!
    Zkušený futsalista Mělníka JOSEF GABČO se trefuje neomylně a snižuje náskok domácího celku – 3:2.
     
    12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po Zárubově faulu si míč chvíli dopřáli také hosté. Slavia však přešla do rychlého útoku. Křemen pak posunul nezjištně balon na RADIMA ZÁRUBU, který se z úhlu nemýlil a trefil se do odkryté branky – 3:1. Asistence: Jan Křemen.
     
    10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí celek se dostává do vedení. Brychta si připisuje druhou asistenci. Tentokrát připravil výbornou palebnou pozici pro RADIMA ZÁRUBU, který prudkou ranou k tyči nedal Šandovi šanci – 2:1. Asistence: Martin Brychta.
     
    3
    Slavia právě vstřelila branku!
    V zápětí máme vyrovnáno! Martin Brychta posunul míč v blízkosti branky na v lepší pozici stojícího JANA HOMOLU a kapitán Slavie překonal brankáře Šandu – 1:1. Asistence: Martin Brychta.
     
    2
    Mělník právě vstřelil branku!
    Akumulovaným faulem se provinila také Slavia, která následně nechala za obranou volného DOMINIKA ŠUPA. Ten se tváří v tvář Karpiakovi nemýlil a posunul balon kolem jeho nohy do branky – 0:1.

    Martin Kamenik

    Branky: 3. Homola (Brychta), 10. Záruba (Brychta), 12. Záruba (Křemen), 26. Záruba (Homola), 29. Jošt (Leovski), 29. Souza, 33. Jošt (Souza), 34. Souza (Sláma), 37. Hruška (Plíšek) – 2. Šup (Kalabis), 13. Gabčo (pen.), 39. Kalabis (10 m kop)

    Karty:   32. Brychta (SLA) – 24. Gombáš (MEL), 33. Gabčo (MEL)


    SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka, Vondráček) – Brychta, Homola, Záruba, Křemen – Vaktor, Leovski, Jošt, de Souza – Sláma, Hruška, Plíšek
    SK Olympik Mělník: Šanda (Hnízdil) – Lehner, Mikyska, Gabčo, Jungbauer, Nečas, Šup, Kasýk, Šmejkal, Machytka, Kalabis, Gombáš.

    Rozhodčí: Vaněk, Laštovička – Cichra

    Diváci: 80
    ocianews.com