Interobal Plzeň – FTZS Liberec 5:0 (kon.) | Ž. Vlci Brno – Svarog Teplice 5:7 (kon.) | Chrudim – České Budějovice 2:1 (kon.)
Slavia – Olympik Mělník 9:3 (kon.) | Česká Lípa – Helas Brno 5:3 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
9:3 (3:2)
SK Olympik Mělník
Pátek 04.09.2020, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39
    Mělník právě vstřelil branku!
    Autorem branky z desetimetrového kopu je JAN KALABIS, který se trefil přesně nad levou ruku brankáře Marka Karpiaka.
     
    38
    Desátá branka byla ve vzduchu. Křemenova dělovka ale zamířila pouze do tyče. Slavia ale hraje již ve velké pohodě.
     
    37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Právě po této ose padá další branka! Plíšek vybojoval míč v rohu hrací plochy. Následně tvrdým nástřelem našel před svatyní FILIPA HRUŠKU, který tvrdý míč dokázal umístit do branky – 9:2. Asistence: Svatopluk Plíšek.
     
    34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Makedonský reprezentant DANIEL DE SOUZA se nám představuje v celé své podobě. Další tvrdá střela a další branka. Míč znovu dokázal procedit skrz brankáře Šandu – 8:2. Asistence: Zdeňka Slámy.
     
    33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další branka v síti Martina Šandy. Tvrdou ránu Daniela de Souzy dorazil na brankové čáře do branky DAVID JOŠT – 7:2. Asistence: Daniel de Souza.
     
    33
    Žlutou kartu dostává Josef Gabčo (SK Olympik Mělník).
     
    32
    Záruba se nedohodl s Homolou a dokázal toho využít Gabčo, který se následně i dostal ke střele, kterou však na brankové čáře vyrazil Martin Brychta.
     
    32
    Žlutou kartu dostává Martin Brychta (SK Slavia Praha).
     
    30
    Dominik Šup se dostal do další šance z pravé strany. Včasným výběhem mu ale nedal šanci lépe zakončit Karpiak, který sice schytal ránu do tváře. Po chvíli se ale dokázal oklepat.
     
    29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další branka v síti Šandy. Tvrdá rána DANIELA DE SOUZY, která prošla přes bránícího Kasýka skončila až zády Šandy – 6:2. Bez asistence.
     
    29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Lahůdková akce v podání Slavie, která sehrála tento rychlý kontr naprosto precizně. Sláma vysunul do pravé strany Leovského, který našel před brankou volného DAVIDA JOŠTA, ten už dokázal v klidu zasunout míč za Šandu – 5:2. Asistence: Igor Leovski.
     
    26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se dostávají do dvoubrankového náskoku. RADIM ZÁRUBA se hbitě přehnal přes obranu Mělníka a z pravé strany překonal přízemním pokusem brankáře Šandu – 4:2. Asistence: Jan Homola.
     
    24
    Jakub Gombáš fauloval na polovině hřiště Zárubu. Následně si neodpustil ani nějaké to ostřejší slovo směrem k rozhodčímu, který jeho proslov ohodnotil žlutým napomenutím.
     
    16
    Po přihrávce Křemena nastřeloval Záruba hrací předmět před branku na Homolu, míč ale trefil do hlavy Kasýka, který si ho téměř srazil do vlastní branky. Míč skončil na brankové konstrukci.
     
    13
    Mělník právě vstřelil branku!
    Zkušený futsalista Mělníka JOSEF GABČO se trefuje neomylně a snižuje náskok domácího celku – 3:2.
     
    13
    Zajímavý souboj se odehrál u pokutového území, kde byl dle všeho faulován Vaktor. Sudí ale z bližšího postavení vyhodnotil situaci jinak. Na druhé straně pak fauloval Karpiak a krátkou penaltu tak rozehraje Josef Gabčo!
     
    12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po Zárubově faulu si míč chvíli dopřáli také hosté. Slavia však přešla do rychlého útoku. Křemen pak posunul nezjištně balon na RADIMA ZÁRUBU, který se z úhlu nemýlil a trefil se do odkryté branky – 3:1. Asistence: Jan Křemen.
     
    10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí celek se dostává do vedení. Brychta si připisuje druhou asistenci. Tentokrát připravil výbornou palebnou pozici pro RADIMA ZÁRUBU, který prudkou ranou k tyči nedal Šandovi šanci – 2:1. Asistence: Martin Brychta.
     
    9
    Následný rohový kop rozehráli hráči Olympiku tak šikovně, že se před Dominikem Šupem otevřelo trochu volného prostoru. Zakončení prvního úspěšného střelce utkání skončilo na Karpiakově tyči!
     
    9
    Jan Kalabis vyslal po svižné akci bombu vstříc Marku Karpiakovi, který však vytasil parádní zákrok nohou a vyrazil míč do bezpečí.
     
    8
    Pěkná akce domácí Slavie. Leovski narazil míč Joštovi, který se pohybem dostal do předbrankového prostoru. Střela sešívaného pivota skončila jen těsně vedle branky.
     
    3
    Slavia právě vstřelila branku!
    V zápětí máme vyrovnáno! Martin Brychta posunul míč v blízkosti branky na v lepší pozici stojícího JANA HOMOLU a kapitán Slavie překonal brankáře Šandu – 1:1. Asistence: Martin Brychta.
     
    2
    Mělník právě vstřelil branku!
    Akumulovaným faulem se provinila také Slavia, která následně nechala za obranou volného DOMINIKA ŠUPA. Ten se tváří v tvář Karpiakovi nemýlil a posunul balon kolem jeho nohy do branky – 0:1.
     
    2
    Daniel de Souza se chce hned od začátku duelu divákum v Edenu předvést po jeho akci se míč dostal k Leovskému, který našel před bránou Jošta. David Jošt se snažil brankáře Mělníka přehodit, ale Šanda předvedl tygří skok a balon vyrazil na roh.

    Martin Kamenik

    Branky: 3. Homola (Brychta), 10. Záruba (Brychta), 12. Záruba (Křemen), 26. Záruba (Homola), 29. Jošt (Leovski), 29. Souza, 33. Jošt (Souza), 34. Souza (Sláma), 37. Hruška (Plíšek) – 2. Šup (Kalabis), 13. Gabčo (pen.), 39. Kalabis (10 m kop)

    Karty:   32. Brychta (SLA) – 24. Gombáš (MEL), 33. Gabčo (MEL)


    SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka, Vondráček) – Brychta, Homola, Záruba, Křemen – Vaktor, Leovski, Jošt, de Souza – Sláma, Hruška, Plíšek
    SK Olympik Mělník: Šanda (Hnízdil) – Lehner, Mikyska, Gabčo, Jungbauer, Nečas, Šup, Kasýk, Šmejkal, Machytka, Kalabis, Gombáš.

    Rozhodčí: Vaněk, Laštovička – Cichra

    Diváci: 80
    thejrc.org