Čerepovec – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Spartak Moskva 1:3 (kon.) | Minsk – Ufa 3:4 (kon.)
CSKA Moskva – Barys 3:1 (kon.) | Omsk – Chabarovsk 8:2 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
3:4 (2:2, 0:2, 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Pondělí 07.09.2020, 18:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    Dinamo už má šest bruslařů v poli, sází tedy všechno na to, že vyrovná!
     
    58:10
    Brandon Kozun se po přihrávce šikovně otočil a bleskově vypálil. Juha Metsola jen tak tak zasáhl špičkou své vyrážečky, ale tlak nekončí!
     
    54:42
    Jegor Šarangovič se díky šťastně odraženému nahození dostal přímo před Juhu Metsolu, který to moc nečekal, ale dokázal se přesunout a puk udržel pod svými betony!
    49:11 Arťom DĚMKOV - 3:4
     
    49:11
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsk využívá přesilovou hru a čeká nás zajímavý závěr třetí třetiny! Ryan Spooner dlouho držel kotouč v pravém kruhu, pak ho ale nabil ARŤOMU DĚMKOVI v mezikruží, který tvrdě poslal puk mimo dosah gólmana. Asistence: Ryan Spooner, Brennan Menell.
     
    47:58
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    42:34
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Roman Gorbunov – 2 min., vražení na hrazení).
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Arťom Pimenov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Ilja Usov – 5 min. + osobní trest do konce utkání, úder hlavou).
    39:23 Michail VOROBJOV - 2:4
     
    39:23
    Ufa právě vstřelila branku!
    Salavat využívá přesilovku nádhernou kombinací a ještě navyšuje vedení! Alexandr Kadějkin posunul kotouč k pravé tyči na Dmitrije Kugryševa, který ho bleskově poslal přes brankoviště na MICHAILA VOROBJOVA, který ještě rychleji zakončil do odkryté klece, protože se Dominik Furch nestíhal přesunout. Asistence: Dmitrij Kugryšev, Alexandr Kadějkin.
     
    37:47
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
    29:32 Markus GRANLUND - 2:3
     
    29:32
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté otáčí průběh zápasu a jdou si pro výhru! Teemu Hartikainen nebyl ostře napadán, díky čemuž dostal puk před bránu, kde také nebyl dobře pokrytý MARKUS GRANLUND, který tak z bezprostřední blízkosti zakončil přesně k tyči. Dominik Furch neměl šanci na včasnou reakci. Asistence: Teemu Hartikainen, Jevgenij Birjukov.
    16:15 Pjotr CHOCHRJAKOV - 2:2
     
    16:15
    Ufa právě vstřelila branku!
    Minsk ještě v první periodě ztrácí dvoubrankový náskok! Brennan Menell odehrával kotouč moc lehkomyslně, protože ho poslal přesně na hůl PJOTRA CHOCHRJAKOVA, který neváhal ani vteřinu, okamžitě zakončil do levého horního rohu Furchovi brány. Bez asistence.
    10:21 Markus GRANLUND - 2:1
     
    10:21
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté nic neponechávají náhodě a rychle se vracejí do zápasu! Teemu Hartikainen spíše vyhazoval puk z pásma, ale ten se šťastně odrazil přesně do jízdy MARKUSE GRANLUNDA, který následně překonal českého gólmana rychlou střelou mezi betony. Asistence: Teemu Hartikainen, Šakir Muchamadullin.
    07:59 Shane PRINCE - 2:0
     
    07:59
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Běloruský tým skóruje podruhé a celý stadion je na nohou! Obrana Ufy se zapomněla na útočné modré čáře, kde navíc lacině přišla o kotouč. Domácí tak mířili do přečíslení dva na jednoho, které zakončoval po přihrávce Francise Parého SHANE PRINCE. Ten si najel těsně k Juhovi Metsolovi, kterého pak překonal milimetrově přesnou střelou do pravé šibenice. Asistence: Francis Paré, Jegor Šarangovič.
    06:18 Alexej PROTAS - 1:0
     
    06:18
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsk využívá v přesilovku v samotném závěru a senzačně se dostává do vedení! ALEXEJ PROTAS měl po přihrávce ideální prostor k zakončení ke vzdálenější tyči. To se mu opravdu hodně povedlo, jelikož Juha Metsola nemohl vyrážečkou dosáhnout na kotouč. Asistence: Adam Almqvist.
     
    04:19
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Alexej Semjonov – 2 min., držení).

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 7. Protas (Almqvist), 8. Prince (Paré, Šarangovič), 50. Děmkov (Spooner, Menell) – 11. M. Granlund (Hartikainen, Muchamadullin), 17. Chochrjakov, 30. M. Granlund (Hartikainen, J. Birjukov), 40. M. Vorobjov (Kugryšev, Kadějkin)


    HC Dinamo Minsk: Furch (D. Taylor) – Koljačonok, Menell, Almqvist, Jerjomenko, Falkovskij, Znacharenko, Šinkevič (A) – Klinkhammer (C), Kozun, Spooner – Šarangovič (A), Paré, Prince – Gorbunov, Děmkov, Usov – Drozdov, Protas, Suško – K. Voronin.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Suchačov) – Koledov, J. Birjukov, Lisovec, Korobov, A. Semjonov, Panin (C), Muchamadullin – M. Granlund, Manninen, Hartikainen (A) – V. Žarkov (A), Kadějkin, Sošnikov – Kugryšev, M. Vorobjov, Chochrjakov – Soloduchin, Amirov, Pimenov – Sučkov.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Fatejev – Viljugin, Šišlo
    bahis siteleri